Blooming Womanity – ένα διαφορετικό project για τις γυναίκες

Blooming Womanity

Στο Likewoman.gr είμαστε μια ομάδα γυναικών που αγαπούν και θαυμάζουν τις γυναίκες, γι’ αυτό και δε θα υπήρχε καλύτερος τρόπος να υποδεχθούμε το καλοκαίρι από ένα φωτογραφικό project αφιερωμένο στον γυναικείο δυναμισμό!

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά οργανώσαμε ένα project με σκοπό να βγουν στο προσκήνιο γυναίκες διαφορετικές μεταξύ τους, που θαυμάζουμε γιατί η καθεμία χαράζει τη δική της πορεία!

 

Το όνομά του… Blooming Womanity (#bloomingwomanity) , γιατί οι γυναίκες ξέρουμε τον τρόπο να «ανθίζουμε» ακόμα στις πιο δύσκολες συνθήκες!

Και φέτος η ομάδα του likewoman.gr έκανε το Blooming Womanity πραγματικότητα σε μια μοναδική φωτογράφιση με έμπνευση 27 γυναίκες που γνωρίζουν ότι η Αγάπη, η Ένωση και η Αλληλεγγύη είναι η Δύναμη που κινεί τα πάντα! Γυναίκες αληθινές από κάθε χώρο: σχεδιάστριες, influencers, ηθοποιοί, ΑMEA αθλήτρια, life coach, εικαστικοί, επιχειρηματίες, δικηγόροι, αρχιτέκτονες, ενώθηκαν για να μεταφέρουν αισιοδοξία, δύναμη, ομορφιά και θάρρος σε έναν κόσμο που τις θέλει αόρατες, ανέκφραστες και απούσες.

 

Ο υπέροχος χώρος του Anassa City Events και ο εντυπωσιακός κήπος του με τις 3.500 λεβάντες, ο οποίος φιλοξένησε αυτό το «μπουκέτο» γυναικών, αλλά και τους συντελεστές της φωτογράφισης, διακοσμήθηκε με τις πολύχρωμες δημιουργίες Piedra Del Mar.

Η ταλαντούχα Κύπρια σχεδιάστρια Αφροδίτη Hera, η οποία ταξίδεψε από την Κύπρο ειδικά για το #bloomingwomanity project, φώτισε όλες τις γυναίκες με τα μοναδικά καφτάνια της.

Η Έλλη Λυραράκη ανέλαβε να συμπληρώσει τα looks με χειροποίητα αξεσουάρ και δερμάτινα χειροποίητα σανδάλια, ενώ την τελική πινελιά έδωσαν τα υπέροχα γυαλιά ηλίου από τα Οπτικά Φλεβαράκη.

Πλήρως εξοπλισμένα beauty stations στήθηκαν ειδικά για την περίσταση όπου η ομάδα των κομμωτηρίων GNS hair-nail spa επιμελήθηκε το hair stying με προϊόντα KYANA Professional. Τα κορίτσια του Freddy Makeup Stage ανέλαβαν να αναδείξουν την ομορφιά δημιουργώντας υπέροχα sunkissed looks με προϊόντα από την νέα καλοκαιρινή συλλογή της Essence Cosmetics.

Ο welcome μπουφές ήταν εκεί με τα υπέροχα εδέσματα δια χειρός Hassiotis Evangelos, τον αγαπημένο καφέ Starbucks RTD  #starbuckschilledcoffee που χαλάρωσε την ατμόσφαιρα και χάρισε παρεϊστικη διάθεση σε όλες και φυσικά το νούμερο 1 νερό σε χάρτινη συσκευασία Minoa Premium Water. Το Likewoman.gr ευχαρίστησε όλες τις συμμετέχουσες χαρίζοντας ένα υπέροχο goodie bag και το καινούργιο skincare set της αγαπημένης σε όλους Fresh Line.

Οι γυναίκες που ενώθηκαν με το likewoman.gr και φωτογραφήθηκαν από τον Κωνσταντίνο Γιαννάκη ήταν οι: Ρένα ΦλεβαράκηΑγγελική ΑγγελίδηMάιρα ΒαγιωνήAngelique Tsanis, Μάγδα ΤσέγκουMαριλένα ΑνδριτσοπούλουΛία ΜπαρόλαΕλεάνα ΠαπαχαραλάμπουςΣτέλλα ΜέλιγκανMαργαρίτα ΒαρλάμουΜάρλυ ΜαλάμηΓεωργία ΚαλτσήΜαρία ΑγραπίδουOλιάνα ΣπυριδοπούλουAντριάνα ΔέδεΚατερίνα ΤάτσηΆλκηστις ΠρίνουΑφροδίτη HeraΈλλη Λυραράκη, Άννα Κυπραίου, Χρύσα Νερατζή, Υβόννη Ζαχαρίου, Τάνια ΝΙκολοπούλουΤζένη ΟικονόμουΕύη ΜίληΝαταλία ΡίζουΙωάννα Λυμπεροπούλου.

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς μας και όλους όσοι συμμετείχαν στο Blooming Womanity project (#bloomingwomanity) που πλέον αποτελεί έναν θεσμό – γιορτή στη γυναικεία αλληλεγγύη!

#bloomingwomanity #likewomangr

Credits

Production: Likewoman.gr 

Marketing: Funcomm PR 

Hosting: Tania NikolopoulouJenny Oikonomou,Harry ChamalidisDimitris Drepanopoulos

Production manager: Natalie Rizou

Digital & video: Evi Mili

Photographer: Konstantinos Giannakis

Venue: Anassa City Events

Clothes: Afroditi Hera

Jewellery & Shoes: Elli Lyraraki

Eyewear: Optika Flevaraki

Makeup: Freddy Makeup Stage

Makeup products: Essence Cosmetics

Hair: GNS hair-nail spa

Hair products: KYANA Professional

Decorations: Piedra Del Mar

Food: Hassiotis Evangelos

Coffee: #starbuckschilledcoffee

Skincare: Fresh Line

 

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΑΛΛΟΦΩΝΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

          ΣΤΟ 24ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΑΛΛΟΦΩΝΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ                                                   ΜΕ 6 ΤΑΙΝΙΕΣ     Η Weirdwave  συμμετέχει με έξι ταινίες καταξιωμένων αλλά και νέων, πολλά υποσχόμενων δημιουργών,

«Anna & Margot» της Κωνσταντίνας Ράικου

«Anna & Margot» Θεατρικό έργο της Κωνσταντίνας Ράικου εμπνευσμένο από το «Ημερολόγιο της Άννας Φρανκ» Σκηνοθεσία Γιώργος Δρίβας Από 3 Απριλίου 2024 Θέατρο Βαφείο –