Τα τρία πρώτα χρόνια του παιδιού σας

Τα τρία πρώτα χρόνια

του παιδιού σας

Όλες οι απαντήσεις στα ερωτήματα

που αγχώνουν τους νέους γονείς

Μετάφραση: Ευθαλία Σιαντούφη

Οικογένεια και Ανατροφή παιδιών

Έχετε ερωτήματα για την υγεία και την ανάπτυξη παιδιού σας;

Μην ψάχνετε στο διαδίκτυο για γρήγορες και πρόχειρες συμβουλές!

Έχουμε όλες τις απαντήσεις σε ένα και μόνο βιβλίο!

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, Καποδιστρίου 9, 144 52 Μεταμόρφωση Αττικής, www.epbooks.gr

Το βιβλίο Τα τρία πρώτα χρόνια του παιδιού σας είναι ένας εύχρηστος οδηγός που με την εγκυρότητα της Αμερικανικής Ακαδημίας Παιδιατρικής (A.A.P.) επικεντρώνεται στις 150 πιο συχνές ερωτήσεις των γονιών και καλύπτει τις απορίες τους απλά και κατανοητά. Οι φιλικές και ξεκάθαρες συμβουλές της Dr. Tanya Altmann απαντούν σε όλα όσα απασχολούν τους γονείς: από τον θηλασμό και τα εμβόλια μέχρι τις πρώτες βοήθειες. Με πάνω από είκοσι χρόνια εμπειρίας, η πολύ γνωστή παιδίατρος απαντά στις εύλογες απορίες που έχει κάθε γονιός.

Η ύλη του βιβλίου, με τη μορφή ερωτήσεων και απαντήσεων, κάνει την αναζήτηση στις σελίδες του εύκολη και αποτελεσματική. Είναι πολύ πιθανό να βρείτε όλες τις ερωτήσεις σας εκεί – και σίγουρα θα λατρέψετε τις απαντήσεις!

Με αυτό το βιβλίο θα έχετε πάντα στην τσάντα ή στο κομοδίνο σας  μια «παιδίατρο» που θα απαντά με καθησυχαστικό και αξιόπιστο τρόπο στα ερωτήματά σας.

Τα τρία πρώτα χρόνια του παιδιού σας

Όλες οι απαντήσεις στα ερωτήματα που αγχώνουν τους νέους γονείς

Σε όλα τα βιβλιοπωλεία από τις Εκδόσεις Παπαδόπουλος.

Η συγγραφέας

H Dr. Tanya Altmann, εργαζόμενη μητέρα και παιδίατρος, με ιατρείο στη Νότια Καλιφόρνια, απόφοιτος του UCLA, όπου έλαβε και τον τίτλο ειδικότητας στην παιδιατρική, είναι συγγραφέας βιβλίων best seller για την οικογένεια και την φροντίδα των παιδιών και συμμετέχει σε τηλεοπτικές εκπομπές ως ειδικός στην ανατροφή των παιδιών. Η Dr. Tanya είναι εκπρόσωπος της Αμερικανικής Ακαδημίας Παιδιατρικής, εγκεκριμένη από τον εθνικό οργανισμό ιατρών για να εξηγεί στο κοινό περίπλοκα ιατρικά ζητήματα με εύκολα κατανοητό τρόπο.

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ

                                     ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ Από 5 Οκτωβρίου στα σινεμά Όταν ένα μεγαλοστέλεχος πολυεθνικής καλείται να επιλέξει αν θα παραμείνει άνθρωπος…                   Επίσημη συμμετοχή Φεστιβάλ Βενετίας 

“Βρωμιά” του Robert Schneider

“Βρωμιά” του Robert Schneider με τον Κωνσταντίνο Φάμη  Σκηνοθεσία: Κατερίνα Πολυχρονοπούλου από Δευτέρα 9 Οκτωβρίου teaser : https://youtu.be/JWfT6ZEQqOA Ένα συγκλονιστικό  έργο για  τον «ξένο» ανάμεσα μας, την μοναξιά, την