Κωνσταντίνος Αργυρός – «Elpida Tour by Coca-Cola»

Κωνσταντίνος Αργυρός – «Elpida Tour by Coca-Cola»
Νέοι σταθμοί στη μεγάλη περιοδεία του!

 

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός δίνει αυτό το καλοκαίρι την «Ελπίδα» και χαρίζει ένα επικό μουσικό ταξίδι μέσα από την περιοδεία του σε στάδια και μεγάλα θέατρα σε Ελλάδα και Κύπρο!

Ο καλλιτέχνης – φαινόμενο, με τις διαδοχικές no1 επιτυχίες που «μαγεύουν» τις καρδιές του κόσμου και κατακτούν πρωτιές στα digital streams, το ραδιοφωνικό airplay και το YouTube και τις αμέτρητες sold out εμφανίσεις, ταξιδεύει με το «Elpida Tour», μία μεγάλη, εντυπωσιακή και υψηλών προδιαγραφών παραγωγή της Panik Live, με την υποστήριξη της Coca-Cola.

Μοναδικός, ανατρεπτικός και πρωτοπόρος, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, που πέρυσι πραγματοποίησε την πιο επιτυχημένη περιοδεία με αποκορύφωμα τη συναυλία με τον 50Cent στην Αθήνα, γεμίζει και το φετινό καλοκαίρι με τις μεγάλες προσωπικές επιτυχίες του, τις δυνατές ερμηνείες του και την απαράμιλλη αισθητική του.

 

Μαζί του η Ανδρομάχη. 
Συμμετέχουν οι Playmen και η Klavdia.
Special guests o Light και ο Rack.

Η έναρξη του «Elpida Tour by Coca-Cola» θα γίνει στις 23 Ιουνίου από την Κύπρο (Λάρνακα, γήπεδο «Αντώνης Παπαδόπουλος») και ακολουθούν συναυλίες στην Κομοτηνή (24 Ιουνίου, Φανάρι), στην Πάτρα (29 Ιουνίου, Παμπελοποννησιακό  Στάδιο) και στα Ιωάννινα (7 Ιουλίου, Υπαίθριο Θέατρο Ε.Η.Μ).

Οι νέοι σταθμοί της περιοδείας:

9 Ιουλίου, θέατρο Πέτρας, Αθήνα
2 Αυγούστου
, Ρόδος
7 Αυγούστου
, Χανιά
9 Αυγούστου
Ηράκλειο
11 Αυγούστου
, Μυτιλήνη
25 Αυγούστου
, Lake Party Τριχωνίδα
30 Αυγούστου
, Καβάλα

Σύντομα θα ανακοινωθούν κι άλλες ημερομηνίες.

Εισιτήρια προπωλούνται: https://linktr.ee/elpidatour

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

Ο Λούκας Γιώρκας στο 4712

Ο Λούκας Γιώρκας στο 4712 Κάθε Παρασκευή και Σάββατο, ο Λούκας Γιώρκας μας υποδέχεται στο 4712,  το πιο ανατρεπτικό music spot που ανοίγει τις πόρτες

Boulevard Humaine της Ζωής Δημητρίου

Boulevard Humaine της Ζωής Δημητρίου   27-30 Δεκεμβρίου   ΠΛΥΦΑ     Το Boulevard Humaine έχει ως σημείο εκκίνησης το έργο Okho του Γιάννη Ξενάκη,