ΔΟΜΝΑ ΣΑΜΙΟΥ – ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΝΕΟΥΣ ΜΟΥΣΙΚΟΥΣ

 ΔΟΜΝΑ ΣΑΜΙΟΥ –

ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΝΕΟΥΣ ΜΟΥΣΙΚΟΥΣ

4η Συνάντηση Νέων Συγκροτημάτων Παραδοσιακής Μουσικής

Της Τριανταφυλλιάς τα Φύλλα

Ο Καλλιτεχνικός Σύλλογος Δημοτικής Μουσικής Δόμνα Σαμίου, εμμένοντας με συνέπεια και ευαισθησία στις αρχές της ιδρύτριάς του, διοργανώνει την 4η Συνάντηση Νέων Συγκροτημάτων Παραδοσιακής Μουσικής «Της Τριανταφυλλιάς τα φύλλα» και απευθύνει κάλεσμα σε νέους μουσικούς της από όλες τις περιοχές της Ελλάδας να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής ως και τις 10 Ιουλίου 2023.

Συνεχίζοντας το έργο της Δόμνας κι έχοντας ως κίνητρο την μεγάλη επιτυχία των τριών προηγούμενων συναντήσεων, όπου περισσότεροι από 400 νέοι μουσικοί σε συγκροτήματα και χορωδίες έδωσαν το παρόν με ενθουσιασμό, αυθεντικότητα και συγκινητικές ερμηνείες, προσκαλεί για άλλη μια φορά τα απανταχού μουσικά σχήματα νέων να συμμετάσχουν σε αυτή τη γιορτή της μουσικής.

Θεματική 4ης Συνάντησης: Η φύση και ο άνθρωπος

Διοργάνωση: Καλλιτεχνικός Σύλλογος Δημοτικής Μουσικής Δόμνα Σαμίου

Καλλιτεχνική Διεύθυνση: Σωκράτης Σινόπουλος

Οδηγίες συμμετοχής – Κανονισμός

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν μουσικά σχήματα με μέλη από άτομα ηλικίας έως τριάντα πέντε ετών τα οποία απαρτίζονται το ελάχιστο από δύο μουσικούς, εκτελεστές μουσικών οργάνων ή τραγουδιστές. Ενθαρρύνεται η συμμετοχή συγκροτημάτων που απαρτίζονται από 3 μέχρι 8 άτομα χωρίς να αποκλείονται και σχήματα με περισσότερα μέλη. Το ρεπερτόριο μπορεί να είναι φωνητικό ή οργανικό ή μικτό.

Ο Καλλιτεχνικός Σύλλογος Δημοτικής Μουσικής Δόμνα Σαμίου θα ορίσει καλλιτεχνική επιτροπή με πρόεδρο τον Σωκράτη Σινόπουλο, η οποία θα επιλέξει τα μουσικά συγκροτήματα, που θα προσκληθούν να συμμετάσχουν σε Συναυλία που θα διοργανώσει ο Σύλλογος το Φθινόπωρο του 2023. Τα έξοδα μεταφοράς και διαμονής, όπου χρειασθεί, θα καλυφθούν από τον Καλλιτεχνικό Σύλλογο Δημοτικής Μουσικής Δόμνα Σαμίου.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να στείλουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση:

[email protected]

Αναλυτικές οδηγίες σχετικά με την αίτηση συμμετοχής:

Της Τριανταφυλλιάς τα φύλλα

Μάθετε τα νέα του Συλλόγου

www.domnasamiou.gr

www.facebook.com/domnasamioupage

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

Γιάννης Λεμπέσης: «Ας ξανασυστηθούμε»

Γιάννης Λεμπέσης: «Ας ξανασυστηθούμε» (Digital Single) Το νέο τραγούδι του αγαπημένου λαϊκού τραγουδοποιού Με τον χαρακτηριστικό αλλά και συμβολικό τίτλο: «Ας ξανασυστηθούμε», κυκλοφορεί από το

Ο Λούκας Γιώρκας στο 4712

Ο Λούκας Γιώρκας στο 4712 Κάθε Παρασκευή και Σάββατο, ο Λούκας Γιώρκας μας υποδέχεται στο 4712,  το πιο ανατρεπτικό music spot που ανοίγει τις πόρτες