Listen It Speaks – Eat Away- digital single & video clip

Listen It Speaks

Eat Away

digital single & video clip

 

Το  ντεμπούτο single του συγκροτήματος Listen It Speaks κυκλοφορεί σε ψηφιακή μορφή (download & streaming) την Παρασκευή 10 Μαρτίου 2023. Το single “Eat Away” συνοδεύεται και από video clip.

Με το Eat Away το νεοσύστατο τριμελές συγκρότημα συστήνεται για πρώτη φορά στο κοινό και ταυτόχρονα προσφέρει μία πρώτη γεύση  από το ντεμπούτο άλμπουμ του που θα κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στο 2023 από την Puzzlemusik.

Οι Listen It Speaks δημιουργήθηκαν τον χειμώνα του 2021 στο Τμήμα Μουσικών Σπουδών του Ιόνιου Πανεπιστημίου στην Κέρκυρα όπου φοιτούσαν τα 3 μέλη του συγκροτήματος. Οι Άλκης Νίλεντ (κιθάρες, μπάσο), Αναστασία Κωνσταντινίδου (φωνή) και Demetria (πιάνο, πλήκτρα) άρχισαν να παίζουν μαζί με αφορμή τις δικές τους συνθέσεις και σύντομα μέσα από ομαδική δουλειά κατέληξαν στον ήχο τους.

Με την οπτική και τη φρεσκάδα του νεαρού της ηλικίας τους (και τα τρία μέλη είναι μόλις 23 ετών) βάζουν την προσωπική τους πινελιά στο indie pop-rock / alternative ιδίωμα και μας συστήνονται με ένα εθιστικό single και με ένα video clip που μεταφέρει το κλίμα γιορτής που υπήρχε στο στούντιο κατά τη διάρκεια των ηχογραφήσεων. Οι Listen It Speaks πέρασαν φανταστικά στο στούντιο και αυτό φαίνεται! “… the delight and all the giggles were real” που λέει κι ένας στίχος του “Eat Away”.

Το συγκρότημα ξεκίνησε τις live εμφανίσεις του στην Κέρκυρα τον Απρίλιο του 2022 και πολύ γρήγορα συγκέντρωσε κοινό και έξω από τον κύκλο του Πανεπιστημίου, ενώ πολύ σημαντική ήταν και η live εμφάνιση τους στο Six Dogs στην Αθήνα τον Νοέμβριο του 2022 όπου άνοιξαν την επίσημη live παρουσίαση του “Pillow Shifter”, του προσωπικού άλμπουμ  της Demetria (που είναι και μέλος των Listen It Speaks).

Η πόλη της Κέρκυρας έχει ήδη αγκαλιάσει τους Listen It Speaks και περιμένει ήδη με ανυπομονησία το ντεμπούτο άλμπουμ τους που θα κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στο 2023 από την Puzzlemusik. Με το Eat Away ήρθε η ώρα να τους γνωρίσουμε και οι υπόλοιποι.

 

Οι Listen It Speaks είναι :                                                                            

 

Άλκης Νίλεντ (ηλεκτρική, ακουστική και κλασική κιθάρα, μπάσο)

Αναστασία Κωνσταντινίδου (φωνή)

Demetria (πιάνο, πλήκτρα, djembe)

 

Στο Eat Away  έπαιξε επίσης ο Θάνος Χατζηαναγνώστου (τύμπανα)

Eat Away

Στίχοι, Μουσική: Άλκης Νίλεντ

Ενορχήστρωση, Παραγωγή: Listen It Speaks

Μίξη: Χάρης Καρατζάς

Mastering : Γιάννης Χριστοδουλάτος, Sweetspot, Αθήνα

 

Τα τύμπανα ηχογραφήθηκαν στα  Antart Studios με ηχολήπτη τον Νίκο Κόλλια.

Οι φωνές ηχογραφήθηκαν Electric Zen Studio με ηχολήπτη τον Μιχάλη Καββαδία.

Τα υπόλοιπα όργανα ηχογραφήθηκαν στα Sca Studios με ηχολήπτη τον Θοδωρή Ζευκιλή.

 

Φωτογραφίες Listen It Speaks: Αντώνης Πάππος

Το digital single Eat Away μόλις κυκλοφόρησε σε Spotify, Deezer, YouTube Music, Tidal, και άλλες streaming ψηφιακές πλατφόρμες.

To single συνοδεύεται και από video clip στο YouTube.

Eat Away  You Tube link : https://www.youtube.com/watch?v=Bs2xuHfiGXw

Κάμερα: Νίκος Πολυχρονιάδης

Μοντάζ: Demetria

Σκηνοθεσία: Νίκος Πολυχρονιάδης / Demetria

 

Smartlink για Spotify και λοιπές streaming πλατφόρμες εδώ: https://song.link/eat-away-listen-it-speaks

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

ΝΙΚΟΣ ΖΙΩΓΑΛΑΣ  «Ο φίλος μου ο Μπρα»

ΝΙΚΟΣ ΖΙΩΓΑΛΑΣ  «Ο φίλος μου ο Μπρα» Κυκλοφορεί ψηφιακά από το Ogdoo Music Group Κυκλοφορεί το καινούργιο τραγούδι του Νίκου Ζιώγαλα από το Ogdoo Music Group. Σε στίχους και μουσική που έγραψε ο