Κατερίνα Ντίνου Live

Κατερίνα Ντίνου Live

Παρασκευή 31 Μαρτίου

στις 22.00

Φέτος το χειμώνα η Κατερίνα Ντίνου μας ταξιδεύει με ένα ατόφιο αυθεντικό λαϊκό πρόγραμμα, σε αλλοτινές εποχές.. και το καταφέρνει με επιτυχία. Ύστερα από μια σειρά επιτυχημένων και sold out εμφανίσεων στην Αθήνα μα και στην υπόλοιπη Ελλάδα, μας προσκαλεί σε μια αξέχαστη μουσική βραδιά μαζί με τους διακεκριμένους μουσικούς της.

Η μοναδική φωνή και η υπέροχη παρουσία της μάς μεταφέρουν σε μπουάτ εποχής, γινόμαστε μια παρέα, χορεύουμε και τραγουδάμε ενώ «μεθάμε» από τις μελωδίες.

Με την κιθάρα και το μπαγλαμαδάκι της, όπως και άλλες εκπλήξεις της βραδιάς, η Κατερίνα Ντίνου μας θυμίζει ανεξίτηλες επιτυχίες από τον ασπρόμαυρο ελληνικό κινηματογράφο ως τον Άκη Πάνου, από το Σταύρο Κουγιουμτζή ως τον Απόστολο Καλδάρα καθώς και τραγούδια της προσωπικής της δισκογραφίας.

Αυτές οι νύχτες είναι που θα θυμόμαστε.. με αξέχαστα διαχρονικά λαϊκά τραγούδια!

Σας περιμένουμε.

Μουσικοί

Ανδρέας Βουδούρης : πιάνο
Βαγγέλης Μαχαίρας : μπουζούκι
Στράτος Σαμιώτης : κρουστά

Παραγωγή: Half Moon Productions

Info:
Εισιτήριο: 10 ευρώ

Παρασκευή 31 Μαρτίου

Ώρα έναρξης: 22.00
Caja de musica, Σινώπης 27, Αθήνα
Κρατήσεις: 6944 610061 (12.00 – 21.00) & [email protected]

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΑΛΛΟΦΩΝΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

          ΣΤΟ 24ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΑΛΛΟΦΩΝΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ                                                   ΜΕ 6 ΤΑΙΝΙΕΣ     Η Weirdwave  συμμετέχει με έξι ταινίες καταξιωμένων αλλά και νέων, πολλά υποσχόμενων δημιουργών,

«Anna & Margot» της Κωνσταντίνας Ράικου

«Anna & Margot» Θεατρικό έργο της Κωνσταντίνας Ράικου εμπνευσμένο από το «Ημερολόγιο της Άννας Φρανκ» Σκηνοθεσία Γιώργος Δρίβας Από 3 Απριλίου 2024 Θέατρο Βαφείο –