«Θυμάμαι έναν πατέρα…» Μια αυθεντική λαϊκή συναυλία, αφιερωμένη στον αξέχαστο Στράτο Διονυσίου

«Θυμάμαι έναν πατέρα»

Μια αυθεντική λαϊκή συναυλία, αφιερωμένη στον αξέχαστο
Στράτο Διονυσίου

Τραγουδούν οι
Άγγελος, Στέλιος & Διαμαντής
ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ

Φιλική συμμετοχή: Αντώνης Ρέμος

Οικοδεσπότης ο Γιάννης Στάνκογλου

Θέατρο Παλλάς
10 & 11 Μαΐου

Η προπώληση ξεκίνησε!

Κλείστε το εισιτήριό σας ΕΔΩ

(422) «Θυμάμαι έναν πατέρα…» – Αφιέρωμα στον Στράτο Διονυσίου || Θέατρο Παλλάς – 10 & 11 Μαΐου – YouTube

 

 

Ένα μεγάλο αφιέρωμα στον αξέχαστο λαϊκό ερμηνευτή Στράτο Διονυσίου, θα πραγματοποιηθεί στον Θέατρο Παλλάς, στις 10 & 11 Μαΐου. Οι γιοί του, Άγγελος, Στέλιος και Διαμαντής, ενώνουν τις φωνές τους, σε ένα μουσικό αφιέρωμα για τον πατέρα τους, ερμηνεύουν τα εμβληματικά τραγούδια του και μοιράζονται με το κοινό τη συγκίνηση της θύμησης του μεγάλου Στράτου Διονυσίου, που αποτέλεσε ένα από τα σημαντικότερα κομμάτια της λαϊκής μουσικής ιστορίας μας.

Για να τιμήσουν τον σπουδαίο λαϊκό βάρδο, θα βρεθούν στη σκηνή του Θεάτρου Παλλάς, ο Αντώνης Ρέμος -που θα ερμηνεύσει με το μοναδικό του τρόπο κάποιες από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Στράτου Διονυσίου- αλλά και ο Γιάννης Στάνκογλου, που θα αναλάβει το ρόλο του οικοδεσπότη, σε αυτές τις δύο αφιερωματικές βραδιές. Συμμετέχει η τραγουδίστρια Αγνή Καλουμένου. Το αφιέρωμα σφραγίζει με τη σκηνοθετική της ματιά, η πολύπειρη Σοφία Σπυράτου, ενώ την καλλιτεχνική επιμέλεια του προγράμματος, αναλαμβάνει ο Νίκος Στρατηγός.

Οι 2 συναυλίες στο Θέατρο Παλλάς, συμπίπτουν με την επέτειο των 33 ετών από τον θάνατο του μεγάλου ερμηνευτή, που “έφυγε” από τη ζωή στις 11/5/1990.

Το ερμηνευτικό έργο του Στράτου Διονυσίου, αποτελεί ζωντανό κομμάτι της λαϊκής μουσικής, με χιλιάδες αυθεντικά λαϊκά τραγούδια. Ένα έργο που περνά μέσα από μια δυναμική πορεία 32 χρόνων. Από το 1959, όταν ηχογράφησε το πρώτο του τραγούδι, ως το 1990, τον τελευταίο χρόνο της ζωής του. Μία ολόκληρη εποχή, «σφραγισμένη» από τα τραγούδια που ερμήνευσε με πάθος και μοναδική τεχνική, ο σπουδαίος Στράτος Διονυσίου.

Η μοναδική παρακαταθήκη κι ένα φορτίο με αναμνήσεις που άφησε ο δικός μας Στράτος, έρχονται στη σκηνή του Θεάτρου Παλλάς, μέσα από τις εκφραστικές φωνές των γιων του.

Στη συναυλία θα ακουστούν κορυφαίες επιτυχίες, μεταξύ των οποίων «Ο Ξένος», «Βάλε φωτιά στη στράτα μου», «Τα πήρες όλα», αλλά και όλες οι τεράστιες και διαχρονικές επιτυχίες του κορυφαίου λαϊκού τραγουδιστή, Στράτου Διονυσίου.

«Θυμάμαι έναν πατέρα»

Μια αυθεντική λαϊκή συναυλία, αφιερωμένη στον αξέχαστο
Στράτο Διονυσίου

Θέατρο Παλλάς
10 & 11 Μαΐου

Τραγουδούν οι
Άγγελος, Στέλιος & Διαμαντής
ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ

Φιλική συμμετοχή: Αντώνης Ρέμος

Οικοδεσπότης ο Γιάννης Στάνκογλου

Συμμετέχει η τραγουδίστρια Αγνή Καλουμένου

Σκηνοθετική Επιμέλεια: Σοφία Σπυράτου

Καλλιτεχνική Επιμέλεια: Νίκος Στρατηγός

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ

Τετάρτη 10 Μαΐου, στις 21:00
Πέμπτη 11 Μαΐου, στις 21:00

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ

Κλείστε τα εισιτήριά σας ΕΔΩ

και στα ταμεία του Θεάτρου Παλλάς
(Βουκουρεστίου 3-4, Αθήνα – 2103213100)

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

από 15€ έως 80€

Διεύθ. Επικοινωνίας & Προβολή: Όλγα Παυλάτου | olga.pavlatou@gmail.com

ΠΑΡΑΓΩΓΗ

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΑΛΛΟΦΩΝΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

          ΣΤΟ 24ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΑΛΛΟΦΩΝΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ                                                   ΜΕ 6 ΤΑΙΝΙΕΣ     Η Weirdwave  συμμετέχει με έξι ταινίες καταξιωμένων αλλά και νέων, πολλά υποσχόμενων δημιουργών,

«Anna & Margot» της Κωνσταντίνας Ράικου

«Anna & Margot» Θεατρικό έργο της Κωνσταντίνας Ράικου εμπνευσμένο από το «Ημερολόγιο της Άννας Φρανκ» Σκηνοθεσία Γιώργος Δρίβας Από 3 Απριλίου 2024 Θέατρο Βαφείο –