«Τα Τεριζίτικα του Σασμού» Ηλίας Παλιουδάκης – «Πως Να Σωπάσω Τον Καημό»

Νίκος Τερζής – «Τα Τεριζίτικα του Σασμού»
Ηλίας Παλιουδάκης – «Πως Να Σωπάσω Τον Καημό»

Ο Νίκος Τερζής υπογράφει συνθετικά «Τα Τεριζίτικα Του Σασμού», μία σειρά τραγουδιών που συνδυάζουν την παραδοσιακή μουσική, την βυζαντινή και την ambient, τα οποία «ντύνουν» σκηνές της επιτυχημένης σειράς «Σασμός» του Alpha.
(42) Ηλίας Παλιουδάκης – Πως Να Σωπάσω Τον Καημό (OST «Σασμός») – Official Music Video – YouTube

Το πρώτο από αυτά τα τραγούδια, που κυκλοφορούν από την Panik Oxygen όπως και όλο το soundtrack της σειράς, έχει τίτλο «Πως Να Σωπάσω Τον Καημό» και ερμηνευτή τον σπουδαίο Κρητικό λυράρη και τραγουδιστή Ηλία Παλιουδάκη, ο οποίος υπογράφει και τους στίχους.

Το «Πως Να Ξεχάσω Τον Καημό», ένα τραγούδι που συνδυάζει αριστοτεχνικά την παράδοση και το σήμερα, συνοδεύεται από ένα ιδιαίτερο video με πρωταγωνιστή τον Ηλία Παλιουδάκη.

«Τα Τεριζίτικα του Σασμού», τα οποία έχουν ενθουσιάσει το κοινό της σειράς «Σασμός», θα κυκλοφορήσουν σταδιακά το προσεχές χρονικό διάστημα, εμπλουτίζοντας ακόμα περισσότερο το υπερεπιτυχημένο soundtrack.

Βρείτε το στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής:
Spotify: https://spoti.fi/3leXSHR
iTunes/Apple Music: https://apple.co/3HCfllb
Deezer: https://bit.ly/3wWctdZ

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

ΝΙΚΟΣ ΖΙΩΓΑΛΑΣ  «Ο φίλος μου ο Μπρα»

ΝΙΚΟΣ ΖΙΩΓΑΛΑΣ  «Ο φίλος μου ο Μπρα» Κυκλοφορεί ψηφιακά από το Ogdoo Music Group Κυκλοφορεί το καινούργιο τραγούδι του Νίκου Ζιώγαλα από το Ogdoo Music Group. Σε στίχους και μουσική που έγραψε ο