Ο THANASSIS VASSILOPOULOS ΔΙΑΣΚΕΥΑΖΕΙ ΤΟ ΘΡΥΛΙΚΟ “NOCTURNE”

Ο THANASSIS VASSILOPOULOS
ΔΙΑΣΚΕΥΑΖΕΙ ΤΟ ΘΡΥΛΙΚΟ “NOCTURNE”

Ο Θανάσης Βασιλόπουλος, ένας από τους σημαντικότερους Έλληνες μουσικούς, βιρτουόζος των πνευστών, από τους πιο σημαντικούς στα Βαλκάνια, επιστρέφει με την αξιοσημείωτη διασκευή στο θρυλικό τραγούδι των Secret Garden, “Nocturne” που κυκλοφορεί από την Panik Records.

Ακούστε εδώ:

(42) Thanassis Vassilopoulos – Nocturne 2023 (Cover) – Official Audio Release – YouTube

Ο μοναδικός Θανάσης μας ταξιδεύει για μία ακόμη φορά με το κλαρίνο του, δίνοντας μια νέα πνοή στο θρυλικό τραγούδι των Secret Garden, το οποίο κέρδισε τον διαγωνισμό της Eurovision tο 1995 και έκτοτε έχει μείνει χαραγμένο στις καρδιές όλων των μουσικόφιλων. Από το πρώτο άκουσμα, το track ακούγεται σύγχρονο κρατώντας την ταυτότητα και την υπογραφή του Θανάση, χωρίς να χάνεται η μαγεία του original, αντιθέτως το “Nocturne” ακούγεται πλέον κλασικό σαν να υπήρχε πάντα στην δισκογραφία του Θανάση Βασιλόπουλου.

 

Ο Θανάσης Βασιλόπουλος συνεχίζει τις εμφανίσεις του στο «NOX», με τον Αντώνη Ρέμο και την Καίτη Γαρμπή.

Ο σπουδαίος μουσικός – συνθέτης, μας διαβεβαιώνει ότι το “Nocturne 2023” είναι ένα μικρό δείγμα από αυτά που αναμένεται να ακούσουμε στην νέα αυτή χρονιά !

Stay tuned!!!

 

★ https://panikmusic.gr
★ http://bit.ly/PanikRecords_Facebook
★ http://bit.ly/PanikRecords_YouTube
★ http://bit.ly/PanikRecords_Instagram

SONY MUSIC GREECE SOCIAL MEDIA

Facebook: https://www.facebook.com/sonymusicgreece/

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

ΒΑΤΡΑΧΟΙ Θέατρο Ροές

ΒΑΤΡΑΧΟΙ Θέατρο Ροές   Πρεμιέρα 17 Μαΐου 2024 Η ομάδα Ελλήνων ακροβατών και χορευτών «κι όμΩς κινείται» μετά τις πολύ επιτυχημένες παραστάσεις των «Βακχών», συνεχίζει

ΜΑΥΡΗ ΣΑΜΠΟΥΚΑ – GRANDE – ΘΕΑΤΡΟ ΑΛΣΟΣ

ΜΑΥΡΗ ΣΑΜΠΟΥΚΑ – GRANDE ΤΡΙΤΗ 2 ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΛΣΟΣ Η προπώληση ξεκίνησε: https://www.more.com/theater/mauri-sampouka-1/   Μετά από αμέτρητες «τελευταίες παραστάσεις» και 2 sold out περιοδείες,