Ένα Σπουδαίο Γεύμα φέρνει την αλλαγή!

 

Ένας σπουδαίος λόγος φέρνει στο service και την υποδοχή πελατών τον ηθοποιό Κωστή Σαββιδάκη, τον συγγραφέα Στέφανο Ξενάκη, τον τραγουδιστή Λεωνίδα Μπαλάφα, τον παρουσιαστή Σπύρο Μαργαρίτη, την τραγουδίστρια Idra Kayne τον mentalist Amazing Dio και τον μουσικό και ηθοποιό Jerome Kaluta.

 

Γνωρίζετε αυτή τη Δευτέρα σε ποιο μαγαζί υποδέχονται και σερβίρουν τους πελάτες, ηθοποιοί, αθλητές, παρουσιαστές και συγγραφείς; Εμείς ναι!

Το βράδυ της Δευτέρας 10 Οκτωβρίου στο μεζεδοπωλείο “Δούκισσα” στο Χαλάνδρι, τα Σπουδαία Events καλούν φίλους και γνωστούς να υποστηρίξουν τη δράση του οργανισμού “Σε Αναμονή” συμμετέχοντας σε ένα μοναδικό γεύμα αγάπης, ανθρωπιάς και αλληλεγγύης.

Εκείνη τη βραδιά, το προσωπικό του καταστήματος θα είναι κάπως πιο αναγνωρίσιμο και ίσως λίγο πιο λαμπερό. Δημόσια πρόσωπα με θετικό κοινωνικό αντίκτυπο θα βρίσκονται στο χώρο για να σας υποδεχθούν και να σας εξυπηρετήσουν, βοηθώντας με τη σειρά τους αυτούς που βοηθούν. Μη ξαφνιαστείτε αν σας υποδεχτεί ο Σπύρος Μαργαρίτης, ο Κώστας Σαββιδάκης ή ο Λεωνίδας Μπαλάφας, αν σας σερβίρει ο Στέφανος Ξενάκης ή ο Amazing Dio και αν σας ρωτήσει πως σας φάνηκε το γεύμα η Idra Kayne ή ο Jerome Kaluta. Στο τελευταίο ερώτημα μπορείτε να απαντήσετε από τώρα «Σπουδαίο»!

 

Facebook Event: https://www.facebook.com/events/3304970176416468

 

Τα έσοδα της βραδιάς θα ενισχύσουν την δράση της ομάδας «Σε Αναμονή» που μέχρι τώρα έχει ενεργοποιήσει περισσότερες από 1.200 επιχειρήσεις σε όλη την χώρα, να προσφέρουν περισσότερα από 1.000.000 προϊόντα πρώτης ανάγκης σε χιλιάδες συμπολίτες μας που τα χρειάζονται.

 

Αυτό το γεύμα αγάπης και ενίσχυσης προέκυψε από ψηφοφορία στο διαδίκτυο που οργάνωσαν τα Σπουδαία Events, ολοκληρώθηκε τη 1η Δεκέμβρη του 2020 και συμμετείχαν 4.667 άτομα. Το κοινό επέλεξε τον οργανισμό «Σε Αναμονή» να υποστηριχθεί με αυτό τον πρωτότυπο και γευστικό τρόπο.

 

Λίγα λόγια για το «Σε Αναμονή»:

 

Ο οργανισμός «Σε Αναμονή» δημιουργήθηκε το 2015 χωρίς καμία χρηματοδότηση, μόνο με ένα σπουδαστικό βίντεο που φτιάχτηκε από την ομάδα του οργανισμού με στόχο να εμπνεύσουν τον κόσμο να στηρίξει άμεσα με αυτόν τον τρόπο τις ευπαθείς ομάδες της κοινωνίας που χτυπήθηκαν περισσότερο από την οικονομική κρίση.

 

Δείτε το video εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=MY6tC3A5rOw

 

Με τον πιο απλό τρόπο βοηθά έμπρακτα ο ένας τον άλλον. Με ποιο τρόπο; Πληρώνοντας ένα καφέ, ένα ψωμί, ένα γάλα, λίγο κρέας, φρούτα και κάθε λογής προϊόντα ή υπηρεσίες για κάποιον συνάνθρωπό που δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να αποκτήσει. Ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού κόβει κ κρατάει σε ένα ξεχωριστό κουτί την απόδειξη του προϊόντος σε αναμονή που έχει εισπράξει και την δίνει σε όποιον του ζητήσει το προϊόν σε αναμονή. Τόσο απλό.

 

 

Με μια ματιά:

 

Εκδήλωση: Σπουδαίο Γεύμα ενίσχυσης του οργανισμού “Σε Αναμονή”

Ημερομηνία: Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2022

Χώρος: Μεζεδοπωλείο “Δούκισσα”

Εισιτήρια:

30€ – πρόσκληση 2 ατόμων + Μενού 1

45€ – πρόσκληση 2 ατόμων + Μενού 2

60€ – πρόσκληση 2 ατόμων + Μενού 3

Πληροφορίες για τα menu και τα εισιτήρια: https://www.ticketservices.gr/event/spoudaio-gevma-enisxysis-tou-organismou-se-anamoni/

Ώρες Κρατήσεων: 19:00-22:30

Τηλέφωνο Κρατήσεων: 211 4150070

Οργάνωση Παραγωγής: Σπουδαία Events

Press & Info: [email protected]

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

ΚΗΤΟΣ του Βαγγέλη Ρωμνιού

Το «Κήτος», αλλάζει στέγη και έρχεται στο ιστορικό Υπόγειο του Θέατρου Τέχνης από τις 17 Μαϊου  έως τις 2 Ιουνίου και μόνο για 11 παραστάσεις.