TASOS P. – «CE SOIR»

TASOS P. – «CE SOIR»

 

Ο βραβευμένος συνθέτης ηλεκτρονικής μουσικής Τάσος Πέτσας (a.k.a Tasos P.) μετά τη φετινή του πρόκριση στον ημιτελικό των δυο γνωστών μουσικών διαγωνισμών International Songwriting Competition (Αμερική) και UK Songwriting Competition (Αγγλία) με το τραγούδι  του «Été DAmour», κυκλοφορεί  στις αρχές του φθινοπώρου το νέο του τραγούδι με τίτλο «Ce Soir».

 

Το single σε μουσική και παραγωγή του ίδιου, είναι ένα χορευτικό κομμάτι με έντονες επιρροές από τη δεκαετία του ‘90 και τη γαλλική ποπ μουσική σκηνή.

 

Τους γαλλικούς στίχους υπογράφει ο Χρήστος Κουτρουφίνης ενώ το mixing/mastering  του τραγουδιού έχει επιμεληθεί ο  Γιώργος Λαζάρου. Στα φωνητικά είναι ο Aladine Guettaf ενώ παράλληλα κυκλοφορεί και ένα house remix του τραγουδιού από τον Νίκο Τρυφωνόπουλο (Dj Tryfono).      

 

Το «Ce Soir» είναι το 20o digital single του δημιουργού που φέτος κλείνει επτά χρόνια στη δισκογραφία και κυκλοφορεί μέσα από τη δισκογραφική εταιρεία της FM Records,  Meditelectro.

 

YouTube Link

https://youtu.be/rebf3-ERrjk

 

 

YouTube Remix

https://youtu.be/IttzgU3dv9E

 

Spotify

https://tinyurl.com/mnuys9tc

 

iTunes

https://tinyurl.com/2cra9b24

 

 

 

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

ΜΑΡΙΑ ΠΑΝΑΓΗ | Roof Garden| KAKTOS

  ΜΑΡΙΑ ΠΑΝΑΓΗ Roof Garden Ένα εγχειρίδιο αυτοβελτίωσης Εκδόσεις ΚΑΚΤΟΣ kaktos.gr   Μέσα από μικρές, καθημερινές ιστορίες (δοσμένες άλλοτε με χιούμορ και άλλοτε με σοβαρότερο