«Pawsome Festival», στον υπαίθριο χώρο της Δημοτικής Αγοράς της Κυψέλης

Το «Pawsome Festival», ένα φεστιβάλ αφιερωμένο στους τετράποδους φίλους μας, έρχεται αυτό το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2022, στον υπαίθριο χώρο της Δημοτικής Αγοράς της Κυψέλης (Φωκίωνος Νέγρη 42) !

Ο Αθήνα 9.84, ο σταθμός που πάντα πρωτοστατεί σε ό, τι αφορά στην φροντίδα και την σύνδεση των ανθρώπων με τα ζώα συντροφιάς, δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτό το τεράστιο playground κοινωνικοποίησης των τετράποδων φίλων μας!

Από τις 10 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ, ο σταθμός της πόλης θα εκπέμψει ζωντανά από το pop up studio μας με δύο εκπομπές και πολλή μουσική!!

10 με 11 το πρωί η εκπομπή «Σαν το σκύλο με τη Γάτα» και μαζί η Ίρις και η Κατερίνα Κουρούκλη θα βρεθούν live…στο φυσικό περιβάλλον της εβδομαδιαίας εκπομπής τους!

6 με 7 το απόγευμα η Τασούλα Επτακοίλη με «Τα δικά μας απογεύματα» (…και λίγα «Πλάνα με Ουρά») συζητά on air με ειδικούς αλλά και επισκέπτες για τα ζώα που αγαπάμε.

Το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2022 εκπέμπουμε live και σας περιμένουμε στον υπαίθριο χώρο της Δημοτικής Αγοράς της Κυψέλης!

«ΑΘΗΝΑ 9.84» – ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

 

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

ΝΙΚΟΣ ΜΠΕΡΚΑΣ FUZZ CLUB

ΝΙΚΟΣ ΜΠΕΡΚΑΣ FUZZ CLUB Παρασκευή 12 Απριλίου 21:00     Ο Νίκος Μπέρκας επιστρέφει… Ξανά! Στη σκηνή του Fuzz Club. Για μία μοναδική εμφάνιση την

Βιώματα ιστορίας…” Ένα μεγάλο αφιέρωμα στον Ιδρυτή του Ελληνικού Μελοδράματος Διονύσιο Λαυράγκα

“Βιώματα ιστορίας…” Ένα μεγάλο αφιέρωμα στον Ιδρυτή του Ελληνικού Μελοδράματος Διονύσιο Λαυράγκα Σάββατο 6 Απριλίου 2024 Ωδείο Αθηνών – Αμφιθέατρο Ιωάννης Δεσποτόπουλος ~ Κύκλος «Συμφωνικές

ΣΚΗΝEΣ ΑΠO EΝΑ ΓAΜΟ – Περιοδεία

ΣΚΗΝEΣ ΑΠO EΝΑ ΓAΜΟ Ίνγκµαρ Μπέργκµαν Νίκος Ψαρράς – Μαρίνα Ασλάνογλου Σκηνοθεσία Έλενα Καρακούλη   Περιοδεία τον Απρίλιο 2024 σε μεγάλες πόλεις της Ελλάδας Από