Κατερίνα Λιόλιου «Το Κατερινάκι Σου»

Κατερίνα Λιόλιου

«Το Κατερινάκι Σου»

Νέο Τραγούδι & Music Video

Η Κατερίνα Λιόλιου επιστρέφει με νέα μεγάλη επιτυχία και γίνεται «Το Κατερινάκι Σου» μέσα από το νέο της τραγούδι και music video, που μόλις κυκλοφόρησε!

«Το Κατερινάκι Σου», σε μουσική Χρήστου Σαντικάι και στίχους Γρηγόρη Βαξαβανέλη, αποκαλύφθηκε πρώτη φορά μέσα από το live medley που παρουσίασε η μοναδική Κατερίνα Λιόλιου πριν από λίγο καιρό και αμέσως έγινε ένα από τα πιο αγαπημένα τραγούδια του κοινού και hit του καλοκαιριού.

Τώρα, η Κατερίνα Λιόλιου, μία από τις πιο εντυπωσιακές και ξεχωριστές παρουσίες στα μουσικά δρώμενα, γίνεται «Το Κατερινάκι Σου» και μέσα από ένα κινηματογραφικό και ξεχωριστό music video, που γυρίστηκε σε διάφορα locations εκτός Αττικής, σε σκηνοθεσία του Alex Κωνσταντινίδη.

Παράλληλα, αυτή την περίοδο η Κατερίνα Λιόλιου σφραγίζει με τις ερμηνείες της τις νύχτες της Αθήνας, στο «Romeo Club», δίπλα στον Θοδωρή Φέρρη.

«Το Κατερινάκι Σου» κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες από τη Minos EMIa Universal Music Company.

Δείτε το official video στο YouTube:

https://www.youtube.com/watch?v=k7qHUdloqwI

Βρείτε το τραγούδι εδώ:

https://katerinalioliou.lnk.to/ToKaterinakiSouPR

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

Βιώματα ιστορίας…” Ένα μεγάλο αφιέρωμα στον Ιδρυτή του Ελληνικού Μελοδράματος Διονύσιο Λαυράγκα

“Βιώματα ιστορίας…” Ένα μεγάλο αφιέρωμα στον Ιδρυτή του Ελληνικού Μελοδράματος Διονύσιο Λαυράγκα Σάββατο 6 Απριλίου 2024 Ωδείο Αθηνών – Αμφιθέατρο Ιωάννης Δεσποτόπουλος ~ Κύκλος «Συμφωνικές

ΣΚΗΝEΣ ΑΠO EΝΑ ΓAΜΟ – Περιοδεία

ΣΚΗΝEΣ ΑΠO EΝΑ ΓAΜΟ Ίνγκµαρ Μπέργκµαν Νίκος Ψαρράς – Μαρίνα Ασλάνογλου Σκηνοθεσία Έλενα Καρακούλη   Περιοδεία τον Απρίλιο 2024 σε μεγάλες πόλεις της Ελλάδας Από

Ο ΦΟΙΒΟΣ ΔΕΛΗΒΟΡΙΑΣ ΣΤΟ «ΚΥΤΤΑΡΟ»

Ο ΦΟΙΒΟΣ ΔΕΛΗΒΟΡΙΑΣ ΣΤΟ «ΚΥΤΤΑΡΟ» ΝΕΑ – ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ – ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ: ΣΑΒΒΑΤΟ & ΚΥΡΙΑΚΗ 20-21/4 & 27-28/4 Η νέα παράσταση του Φοίβου Δεληβοριά στο