Συναυλία για τα Περιπλανώμενα – Αδέσποτα Ζωάκια 

Συναυλία για τα Περιπλανώμενα – Αδέσποτα Ζωάκια 

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου στις 8:30μμ στο Δημοτικό Αμφιθέατρο «Θανάσης Βέγγος» στον Κορυδαλλό 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΔΩΡΕΑΝ

 

Λαϊκή Ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης» – 

ΔΙΚΕΠΑΖ /  Διαδημοτικό Κέντρο Περίθαλψης Αδέσποτων Ζώων – 

ΠΕΣΥΔΑΠ / Περιβαλλοντικός Σύνδεσμος Δήμων Αθήνας Πειραιά

 

                                    

Η Λαϊκή Ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης» δίνει το παρών για μια ακόμα φορά σε ένα ευαίσθητο θέμα που δίνει ακόμα μια θλιβερή «πρωτιά» στην χώρα μας: στο θέμα των αδέσποτων. Είναι δυστυχώς καθημερινή εικόνα σε όλα τα μέρη της Ελλάδας η εγκατάλειψη και η κακοποίηση των αδέσποτων. 

Όπως βέβαια καθημερινός είναι και ο αγώνας των φιλόζωων, οργανωμένων σε Φιλοζωικές ή μη, που δίνοντας από το υστέρημά τους και την ψυχή τους, σώζουν, περιθάλπουν κάθε μέρα όσα μπορούν, χωρίς όμως να μπορούν αποκλειστικά με τις δυνάμεις τους να δώσουν λύση στο πρόβλημα.

 

Ο ρόλος του ΔΙΚΕΠΑΖ (Διαδημοτικό Κέντρο Περίθαλψης Αδέσποτων Ζώων) που λειτουργεί από τις 15 Ιανουαρίου 2003 στο Σχιστό Περάματος, 

είναι κυριολεκτικά σωτήριος για ένα πολύ μεγάλο αριθμό αδέσποτων της Αττικής (45.000 αδέσποτα ως τώρα  έχουν  λάβει τις πολύτιμες υπηρεσίες του), όμως, σε καμία περίπτωση δεν αρκεί.

 

Είναι ανάγκη να ευαισθητοποιηθεί η Πολιτεία, η Τοπική Αυτοδιοίκηση αλλά και όλοι οι πολίτες, ώστε με έναν κοινό αγώνα να αλλάξουν οι τραγικές συνθήκες κάτω από τις οποίες ζουν κάθε στιγμή τα αδέσποτα, να εκλείψει η εικόνα που στιγματίζει την χώρα μας διεθνώς.

 

Ο Μίκης Θεοδωράκης, έδινε πάντα το παρών όσο ζούσε, φιλοξενώντας στο σπίτι του μεγάλο αριθμό αδέσποτων, συμμετέχοντας και ενισχύοντας τις προσπάθειες των Φιλοζωικών Οργανώσεων της γειτονιάς του αλλά και άλλων περιοχών. 

 

Η Λαϊκή Ορχήστρα που φέρει το όνομά του, συνεχίζοντας το έργο του και σ’ αυτόν τον τομέα, συμμετέχει αφιλοκερδώς σε μια μεγάλη συναυλία που οργανώνεται από το ΔΙΚΕΠΑΖ την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2022, στο Δημοτικό Αμφιθέατρο «Θανάσης Βέγγος» στο Κορυδαλλό, με σκοπό την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση όλων, αρμοδίων, φορέων και πολιτών για το θέμα των αδέσποτων.

 

Στην συναυλία αυτή συμμετέχουν επίσης αφιλοκερδώς οι καλλιτέχνες:

Ρίτα Αντωνοπούλου, Παντελής Αμπαζής, Γεράσιμος Ανδρέατος, Γρηγόρης Βαλτινός, Φωτεινή Βελεσιώτου, Καλλιόπη Βέττα, Ελένη Δήμου, Γιάννης Ζουγανέλης, Ηρώ, Άγγελος Θεοδωράκης, Δημήτρης Κανέλλος, Αργυρώ Καπαρού, Γιάννης Κορίζης, Σπύρος Κουτσοβασίλης, Βασίλης Λέκκας, Νίκος Λόλης, Σαββέρια Μαργιολά, Τατιάνα Παπαμόσχου, Παναγιώτης Πετράκης, Κώστας Πρέκας, Μαρία Ρεμπούτσικα, Γιάννης Σαββιδάκης, Κώστας Σκόνδρας, Μαρία Σουλτάτου, Ελένη Φιλίνη, Άννα Φόνσου, Μπέττυ Χαρλαύτη, Μαίρη Χρονοπούλου. 

 

ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΘΕΣΕΩΝ : Ticket services .gr  τηλ. 210 -7234567

Η προσέλευση του κοινού στον θέατρο πρέπει να έχει ολοκληρωθεί μέχρι 30 λεπτά πριν την έναρξη της παράστασης (μέχρι τις 20.00).

Μετά τις 20:00, εφόσον υπάρχουν ακόμα διαθέσιμες θέσεις ,  θα διατίθενται κατά σειρά προτεραιότητας σε θεατές που τυχόν περιμένουν σε ουρά αναμονής.

 

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

THE ALIENS της Annie Baker

THE ALIENS της Annie Baker Σκηνοθεσία: Μιχάλης Πανάδης Ηθοποιοί: Γιάννης Βασιλώττος, Αναστάσης Γεωργούλας, Μιχάλης Πανάδης Δύο απογοητευμένοι τριαντάρηδες και κολλητοί φίλοι περνούν τις μέρες τους στο πίσω μέρος

Κωνσταντίνα Πάτση

Η  Κωνσταντίνα Πάτση, την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου, ανεβαίνει για πρώτη φορά, στη σκηνή του Caja de musica! Έτοιμη  για νέες μουσικές διαδρομές  έρχεται να ενώσει διαφορετικούς κόσμους, μαζί  με τους εξαιρετικούς μουσικούς,