Daphne Lawrence «Έφυγες»

Daphne Lawrence

«Έφυγες»

Η Daphne Lawrence αποτελεί τους τελευταίους μήνες ένα από τα πιο hot ανερχόμενα ονόματα της ελληνικής δισκογραφίας, τόσο σαν τραγουδίστρια όσο και σαν δημιουργός.

Κάποια από τα μεγαλύτερα smash hits της χρονιάς όπως οι «Αμαρτίες» και το «Λίγο Λίγο» της Αναστασίας φέρουν τη δική της υπογραφή σε συνεργασία με τον Γιώργο Καλογεράκο, ενώ στο παρελθόν η Δάφνη έχει συνεργαστεί και με την Τάμτα στα τραγούδια Hold On” και On The Run”. Ο περισσότερος κόσμος ωστόσο την γνώρισε μέσα από τη συμμετοχή της στο «Αίμα», την πρόσφατη επιτυχία της Άννας Βίσση, ενώ φέτος το καλοκαίρι την απολαύσαμε στο πλευρό της απόλυτης Ελληνίδας σταρ στην καλοκαιρινή της περιοδεία.

Το ατακαδόρικο «Έφυγες» είναι το τελευταίο single της Δάφνης που κυκλοφορεί εδώ και λίγες εβδομάδες και έχει ήδη αγαπηθεί από το κοινό, έχοντας μάλιστα μπει και σε μερικές από τις δημοφιλέστερες Spotify editorial λίστες όπως η Greek Pop και η New Music Friday Greece.

Η μουσική και οι στίχοι ανήκουν στην ίδια και στον Γιώργο Καλογεράκο, ενώ το single κυκλοφορεί ψηφιακά από την Golden Records και τη Minos EMIa Universal Music Company.

Ακούστε το «Έφυγες» στο YouTube:

https://www.youtube.com/watch?v=Jl4HmB5RXr4

 

Βρείτε το «Έφυγες» σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες:

https://daphnelawrence.lnk.to/EfygesPR

Follow Daphne Lawrence

Instagram: https://bit.ly/3f4Ojng

TikTok: https://bit.ly/3f4LdQj

Spotify: https://spoti.fi/3sLrOdI

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΑΛΛΟΦΩΝΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

          ΣΤΟ 24ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΑΛΛΟΦΩΝΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ                                                   ΜΕ 6 ΤΑΙΝΙΕΣ     Η Weirdwave  συμμετέχει με έξι ταινίες καταξιωμένων αλλά και νέων, πολλά υποσχόμενων δημιουργών,

«Anna & Margot» της Κωνσταντίνας Ράικου

«Anna & Margot» Θεατρικό έργο της Κωνσταντίνας Ράικου εμπνευσμένο από το «Ημερολόγιο της Άννας Φρανκ» Σκηνοθεσία Γιώργος Δρίβας Από 3 Απριλίου 2024 Θέατρο Βαφείο –