Βραδιά Όπερας Ανοιχτό θέατρο «Αλίκη Βουγιουκλάκη»

Βραδιά Όπερας
στη μνήμη
Διακεκριμένων Καλλιτεχνών του Λυρικού Θεάτρου
Ανοιχτό θέατρο «Αλίκη Βουγιουκλάκη»
του Δήμου Βριλησσίων
Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου

Πολύ πρόσφατα, μέσα στους τελευταίους μήνες, έφυγαν αδόκητα από τη ζωή πολύ γνωστοί και διακεκριμένοι, διεθνούς φήμης καλλιτέχνες και καλλιτέχνιδες του Λυρικού Θεάτρου, όπως οι σολίστ Γιολάντα ντι Τάσσο, Παύλος Ράπτης, Λέλα Στάμος, Δάφνη Ευαγγελάτου, Μάρθα Αράπη και ο αρχιμουσικός Κάρολος Τρικολίδης.
Η Φιλαρμόνια Ορχήστρα Αθηνών, και ο Καλλιτεχνικός της Διευθυντής, μαέστρος Βύρων Φιδετζής, σε συνεργασία με τον Δήμο Βριλησσίων διοργανώνουν μια «βραδιά όπερας», με αγαπημένα αποσπάσματα από λυρικά έργα Ελλήνων και ξένων συνθετών, αφιερωμένη στη μνήμη των αείμνηστων καλλιτεχνών που έφυγαν πρόσφατα από κοντά μας.
Στην τιμητική αυτή μουσική εκδήλωση συμμετέχουν κορυφαίοι καλλιτέχνες, πρωταγωνιστές της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, που προσφέρονται αφιλοκερδώς.
Αφιλοκερδώς επίσης προσφέρονται τόσο ο μαέστρος κ. Φιδετζής, όσο και η Φιλαρμόνια Ορχήστρα Αθηνών, για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης αυτής. Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2022, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.
Οι φίλοι του λυρικού τραγουδιού και της όπερας θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν αγαπημένες άριες και σύνολα από όπερες

των Βέμπερ, Γκλουκ, Μότσαρτ, Γκουνώ, Ροσσίνι, Ντονιτσέτι, Ρ. Στράους, Σουπέ, Καρρέρ, Σαμάρα, Βέρντι, Τζορντάνο, Τσιλέα, Τσαϊκόφσκυ, Μάγιερμπερ.

Βραδιά Όπερας στη μνήμη Διακεκριμένων Καλλιτεχνών του Λυρικού Θεάτρου
Φιλαρμόνια Ορχήστρα Αθηνών

Συμμετέχουν (προσφερόμενοι αφιλοκερδώς) οι κορυφαίοι λυρικοί καλλιτέχνες:
Θεοδώρα Μπάκα, Χρήστος Κεχρής, Μαρισία Παπαλεξίου, Μάριος Σαραντίδης, Βασιλική Καραγιάννη, Γιάννης Χριστόπουλος, Πέτρος Μαγουλάς, Σοφία Κυανίδου, Χρύσα Μαλιαμάνη, Λένια Ζαφειροπούλου, Χάρης Ανδριανός, Λυδία Ζερβάνου, Δημήτρης Σιγαλός, Τζούλια Σουγλάκου, Τάσης Χριστογιαννόπουλος, Μίνα Πολυχρόνου, Δημήτρης Πακσόγλου, Μαίρη -Έλεν Νέζη,Χριστόφορος Σταμπόγλης

Μουσική Διεύθυνση: Βύρων Φιδετζής
Κυριακή, 4 Σεπτεμβρίου 2022
Ανοικτό θέατρο «Αλίκη Βουγιουκλάκη» του Δήμου Βριλησσίων
Ώρα έναρξης 8.30 μ.μ.
Είσοδος ελεύθερη

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα