Ελένη Λαγού Κάτι να δώσω

 

Νέο άλμπουμ

Ελένη Λαγού
Κάτι να δώσω

Η Ελένη Λαγού παρουσιάζει την πρώτη της ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά  που έχει τον τίτλο «Κάτι να δώσω» και κυκλοφορεί από τον Μετρονόμο. Το πρώτο άλμπουμ της ταλαντούχας τραγουδοποιού περιλαμβάνει δέκα τραγούδια, εννέα δικά της σε μουσική και στίχους και ένα προσκεκλημένο, του Κωνσταντίνου Λαλιώτη «Το άρωμά σου».

Στο σύνολο των τραγουδιών ο στίχος αφορά την αγάπη, τον έρωτα, την ελπίδα, την καταπίεση και την ανάγκη για ανάσα σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς. Στο τραγούδι «Φως» -από εδώ και ο στίχος που έδωσε τον τίτλο στο άλμπουμ- συμμετέχει η Παιδική Χορωδία Σπύρου Λάμπρου. Η ενορχήστρωση, που υπογράφει η Εύα Λουκάτου, συνέβαλε με τον καλύτερο τρόπο στο ηχητικό αποτέλεσμα του άλμπουμ.

Παίζουν οι μουσικοί:
Αλεξία Μαρή, Έκτορας Γεωργίτσης, Δημήτρης Αρσένης – πιάνο
Εύα Λουκάτου – κιθάρες, μαντολίνο, φυσαρμόνικα, μπάσο, programming
Σταύρος Παργινός – βιολοντσέλο, Νίκος Κοντός – βιολί
Μιχάλης Αγγέλου – μπάσο
Στέλιος Παύλου, Βαγγέλης Ξυθάλης, Στέφανο Διώχνος  – τύμπανα
Άννα Λάκη – ακορντεόν, Roman M. – σαξόφωνο
Alex Murphy – τρομπόνι, Σωτηρία Σουσάνη – τρομπέτα
Ενορχήστρωση – Επιμέλεια παραγωγής – Επεξεργασία ήχου: Εύα Λουκάτου / Melissa MusicLab
Artwork & Graphic Design: Γαβριήλ Μελισσουργάκης
Φωτογραφία εξωφύλλου: Λένα Λαγού
Δείτε εδώ το video clip του τραγουδιού «Στη βροχή»   
https://www.youtube.com/watch?v=ofBnrkefInU
Ακούστε το τραγούδι «Τι να πω κι εγώ» 
https://www.youtube.com/watch?v=7henO8WuWFQ

Ακούστε το τραγούδι «Φως» 
https://www.youtube.com/watch?v=OJafIvcwDhU

Βρείτε το άλμπουμ «Κάτι να δώσω»
στα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες:

Spotify: https://spoti.fi/3GLD81g
iTunes/Apple Musichttps://apple.co/3GPfDnV
Deezer: https://bit.ly/3tcIvki

Ελένη Λαγού
Facebook: https://bit.ly/2zPDUMA
Instagram: https://bit.ly/3Q0F1v6
YouTubehttps://bit.ly/2YpxAVP
Spotify: https://spoti.fi/3m7DeXA

Η Ελένη Λαγού γεννήθηκε στην Αθήνα το 1994 και μεγάλωσε στην Εύβοια. Από μικρή ηλικία συμμετείχε σε παιδική χορωδία και στα 11 ξεκίνησε σπουδές στην κλασική κιθάρα. Το 2011 έκανε το πρώτο της live και από τότε έχει παίξει σε διάφορα μέρη της Ελλάδας, με επίκεντρο κυρίως την Εύβοια και την Αθήνα. Εμφανίστηκε επίσημα στη δισκογραφία το 2020 με τα τραγούδια της «Κύματα» (ανεξάρτητη παραγωγή) και «Πόσο μου λείπεις» (Μετρονόμος). Το καλοκαίρι του 2022 κυκλοφόρησε το ντεμπούτο της άλμπουμ με τίτλο «Κάτι να δώσω» (Μετρονόμος). Το 2019 είχε λάβει μέρος στο Φεστιβάλ Μέντα Τραγουδιού με δύο δικά της τραγούδια, τα «Εσύ πουθενά» και «Απόψε» (ακυκλοφόρητο). Την ίδια χρονιά πήρε μέρος στη δράση του «δεύτερου προγράμματος 103,7» «Πρώτη Ακρόαση» με το τραγούδι της «Κύματα». Το 2020 το τραγούδι αυτό μαζί με άλλα 13 τραγούδια επιλέχθηκαν να παιχτούν ζωντανά σε ραδιοφωνική συναυλία με τη συνοδεία της Ορχήστρας Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ. Έχει συμμετάσχει στο project «Solo Παρασκευές», μια ιδέα του Δημήτρη Καρρά (2019 & 2020) στο Architecture live stage, για opening act (Ηρώ & Ντο Δίεση αντίστοιχα). Από το 2018 έως σήμερα σπουδάζει Σύγχρονο Τραγούδι στο Εθνικό Ωδείο Αθηνών.

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

ΝΙΚΟΣ ΖΙΩΓΑΛΑΣ  «Ο φίλος μου ο Μπρα»

ΝΙΚΟΣ ΖΙΩΓΑΛΑΣ  «Ο φίλος μου ο Μπρα» Κυκλοφορεί ψηφιακά από το Ogdoo Music Group Κυκλοφορεί το καινούργιο τραγούδι του Νίκου Ζιώγαλα από το Ogdoo Music Group. Σε στίχους και μουσική που έγραψε ο