Τάμτα «Πανδώρα»

Τάμτα

«Πανδώρα»

Η Τάμτα παρουσιάζει το ολοκαίνουργιο single της «Πανδώρα».

Η πάντα ανατρεπτική και trendsetter Τάμτα έχει καταφέρει μέσα στο πέρασμα των χρόνων να αφήσει το δικό της στίγμα στην ελληνική δισκογραφία, προτείνοντας νέους ήχους, παρουσιάζοντας εικόνες που εντυπωσιάζουν, και μεταφέροντας μέσα από τα τραγούδια της σπουδαία μηνύματα στους ακροατές που την ακολουθούν πιστά από το ξεκίνημα της καριέρας της.

Μέσα από το νέο της τραγούδι «Πανδώρα», σε στίχους & μουσική των Teo Pouzbouris & Ody Icons, η Τάμτα μιλάει για τον δυναμισμό της κάθε σύγχρονης γυναίκας, για την αυτάρκεια, την αυτονομία και την ανεξαρτησία του θηλυκού γένους. Μέσα από την τέχνη της μουσικής, η Τάμτα ανοίγει το «κουτί της Πανδώρας» από το οποίο στο τέλος το μόνο που μένει σύμφωνα με τη μυθολογία είναι η ελπίδα, αυτή που έρχεται να εξαλείψει την σκληρότητα και τις δυσκολίες του σήμερα, ανοίγοντας τον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο.

Το νέο single της Τάμτα με τίτλο «Πανδώρα» κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες από τη Minos EMIa Universal Music Company.

Ακούστε το «Πανδώρα» στο YouTube:

https://www.youtube.com/watch?v=ht-h72W2t4E

 

Βρείτε το «Πανδώρα» εδώ:

https://tamta.lnk.to/PandoraPR

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

Οι Ακροβάτες του Κώστα Θεοχάρη

  Οι Ακροβάτες του Κώστα Θεοχάρη σε σκηνοθεσία Ελένης Καραμούζη & Νίκης Καρακώστα, στο θέατρο «όροφως» στην Πάτρα,   πρεμιέρα: Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2022 παραστάσεις: