Το Hammock Beach Bar στο Πήλι Ευβοίας επιστρέφει

Το Hammock Beach Bar στο Πήλι Ευβοίας επιστρέφει κοντά σας, ανανεωμένο και με άκρως καλοκαιρινή διάθεση, την Παρασκευή 10 Ιουνίου 2022. Να είστε εκεί!

Σε απόσταση δύο μόλις ωρών από την Αθήνα και μία ώρα από την Χαλκίδα, στο πανέμορφο χωριό Πήλι της Βόρειας Εύβοιας, σ΄ένα υπέροχο και άκρως χαλαρωτικό σκηνικό με θέα τα γαλάζια νερά του Αιγαίου, το HAMMOCK BEACH BAR υπόσχεται ότι θα σας κάνει να αφήσετε πίσω τις δυσκολίες των τελευταίων χρόνων και θα σας βοηθήσει να «χτίσετε» μαζί με μοναδικές και ξένοιαστες καλοκαιρινές αναμνήσεις.

 

Hammock Beach Bar

Μια βουτιά στο Ελληνικό καλοκαίρι, ένα «ταξίδι μύησης» στον μαγευτικό κόσμο των αισθήσεων, των γεύσεων, των ήχων και των αρωμάτων.

Οι προσεκτικά επιλεγμένες μουσικές, τα δημιουργικά cocktails, τα νόστιμα πιάτα και οι φρέσκοι δροσιστικοί χυμοί της Ευβοϊκής γης, είναι ιδανικά για να σας «συντροφεύσουν» στην παραλία και να δροσιστείτε τις ημέρες και τις νύχτες του καλοκαιρινού καύσωνα.

Στη φύση δεν είσαι ποτέ μόνος. Το νιώθεις στην παραμυθένια ατμόσφαιρα του HAMMOCK BEACH BAR στο πανέμορφο χωριό Πήλι της Βόρειας Εύβοιας. στην παραλία, με τα υπέροχα ηλιοβασιλέματα, τις ξεχωριστές βραδιές, τα water sports και το γήπεδο beach soccer στην αμμουδιά.

Ολόκληρο το κτιριακό συγκρότημα οργανωμένο με οικολογικά κριτήρια, διαμορφωμένο με όμορφα, γήινα, φυσικής δόμησης υλικά αποπνέει σπιτική ζεστασιά. Αντανακλά τη δύναμη της φύσης. Ανασαίνει μες στο σμαραγδένιο πράσινο των πεύκων. Λικνίζεται στις αιώρες που ξεδιπλώνονται μπροστά του στην παραλία. Και ενεργοποιεί μια γαλήνια αίσθηση αυθεντικής χαράς καθώς χαλαρώνει και ηρεμεί υπό τους ήχους των κυμάτων, την αμεσότητα των ανθρώπων που δημιούργησαν αυτόν τον χώρο θέλοντας να προσφέρουν μια γεύση από ανόθευτο Ελληνικό καλοκαίρι.

Με σύμμαχο την ομορφιά του τόπου, την θάλασσα και το περιβάλλον εμποτισμένο με καλοκαιρινά feel-good vibes το HAMMOCK, επιστρέφει στις 10 Ιουνίου 2022, θέλοντας να δημιουργήσει δομές, ανάσες ψυχαγωγίας και χαλάρωσης, αναμνήσεις και δυνατές στιγμές. Με δυο λόγια να γράψει μαζί σας μια καλοκαιρινή ιστορία, μέσα από γέλια, μουσικές, βουτιές, όνειρα και αισιοδοξία!

 

Σας περιμένουμε!

 

ΗΑΜΜΟCK BEACH BAR, Πήλι Ευβοίας

Τ: 2227091469

Μ: 6980636076

Μ: [email protected]

F: www.facebook.com/hammockbeachbar

Ι: www.instagram.com/hammockbeachbar/

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

ΝΙΚΟΣ ΖΙΩΓΑΛΑΣ  «Ο φίλος μου ο Μπρα»

ΝΙΚΟΣ ΖΙΩΓΑΛΑΣ  «Ο φίλος μου ο Μπρα» Κυκλοφορεί ψηφιακά από το Ogdoo Music Group Κυκλοφορεί το καινούργιο τραγούδι του Νίκου Ζιώγαλα από το Ogdoo Music Group. Σε στίχους και μουσική που έγραψε ο