Η τυχερή Δάφνη / Key Books

TITΛΟΣ: Η τυχερή Δάφνη

ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ: Κωνσταντίνος Γαβριήλ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Μυθιστόρημα

ISBN: 978-618-5265-78-6

ΣΕΛΙΔΕΣ: 448

www.keybooks.gr

Η Δάφνη Κορρέ, πρώην πρωταθλήτρια κολύμβησης, ξεκινά ένα ταξίδι αναψυχής με ιστιοφόρο. Μαζί της επιβαίνουν και δυο παλιοί συμμαθητές της, καθώς και ο Πέτρος, ένας αποτυχημένος επιχειρηματίας που αναλαμβάνει χρέη καπετάνιου.

Καταμεσής του Αιγαίου ένα αναπάντεχο γεγονός θα αναστατώσει τις ζωές τους. Μέσα από το πρίσμα αυτού του συμβάντος οι τρεις άνδρες θα αναλογιστούν το μέλλον τους και τότε η Δάφνη άθελά της θα γίνει το επίκεντρο μιας αδιανόητης συνωμοσίας. Με το ισχυρό μελτέμι να κρατά το ιστιοφόρο καθηλωμένο ανάμεσα στις κλειστοφοβικές πλαγιές ενός έρημου κόλπου, τα πάθη θα οξυνθούν, η λογική θα καταλυθεί, τα ψέματα και η προδοσία θα γίνουν ο κανόνας. Όταν ο καιρός καλμάρει και έρχεται η στιγμή της επιστροφής, θα ληφθούν αποφάσεις που θα τους στοιχειώσουν για πάντα. Τρεις απελπισμένοι άνδρες. Μια ανυπεράσπιστη γυναίκα. Ένα λογοτεχνικό θρίλερ-ύμνος στη γυναικεία θέληση.

Διαβάστε απόσπασμα από το βιβλίο στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://issuu.com/keybooks4/docs/_22_issuu_1_

Ο ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ

Ο Κωνσταντίνος Γαβριήλ γεννήθηκε το 1968 στον Πειραιά.

Σήμερα ζει στους Θρακομακεδόνες μαζί με τη γυναίκα του

και τους δύο γιους τους.

Η τυχερή Δάφνη είναι το πρώτο του μυθιστόρημα.

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή συνεργασία, επικοινωνήστε με την Ελένη Τώρου στο e.torou@keybooks.gr (6944380117).

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

Από Κοινού Θέατρο Σάββατο 8/4/2023: ΑΚΡΟΑΣΗ

Από Κοινού Θέατρο Σάββατο 8/4/2023: ΑΚΡΟΑΣΗ για νέες ηθοποιούς σκηνικής ηλικίας 25 ετών Το Από Κοινού Θέατρο αναζητώντας νέα ηθοποιό για την καλοκαιρινή θεατρική περίοδο,