ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ: ΜΕΘΟΔΟΣ ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ

ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ
ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ: ΜΕΘΟΔΟΣ ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ
ΚΥΡΙΑΚΗ 15 ΜΑΙΟΥ 2022

Όλα τα πράγματα στη ζωή ακολουθούν τον βασικό κανόνα της: όλα έχουν αρχή και τέλος.
Μετά από δύο χρόνια αποχής του από τα σεμινάρια, νιώθει την ανάγκη να πει από καρδιάς ένα αληθινό αλλά και χρήσιμο ΑΝΤΙΟ σε όλους τους φίλους του. Την Κυριακή 15 Μαΐου 2022 Αντώνης Καλογήρου θα πραγματοποιήσει μια τελευταία ημερήσια εκδήλωση κατά τη διάρκεια της οποίας αφού αναλύσει τον κυριότερο πυλώνα της “Μεθόδου Καλογήρου”, θα απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις που θα τεθούν από το κοινό.
«Πιστεύω βαθύτατα ότι δεν υπάρχουν λάθος και σωστές ερωτήσεις. Η απορία είναι απλά κάτι που δεν καταλαβαίνω ή κάτι που δεν ξέρω και θέλω να μάθω.» Κάθε ερώτησή, κάθε απορία, είναι σημαντική. Γι’ αυτό θα μπορούν όλοι να ρωτήσουν ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ θέλουν.

Η τελευταία του εμφάνιση από το βήμα θα είναι ένα πολύ δυνατό αλλά και χρήσιμο για τη ζωή, βίωμα για όλους μας.
«Σας περιμένω για να σας τιμήσω όπως με τιμήσατε κι εσείς αυτά τα 32 χρόνια.» – Αντώνης Καλογήρου.

Βιογραφικό:
Ποιος είναι ο Αντώνης Καλογήρου: Ιδρυτής και ηγέτης του Ινστιτούτου Δυναμικής Ανάπτυξης. Ο δημιουργός και εμπνευστής της Μεθόδου Καλογήρου, την οποία διδάσκει στα βιωματικά του σεμινάρια, καθώς και προσωπικός σύμβουλος πολλών επιτυχημένων Ελλήνων συγγραφέων, επιχειρηματιών και ανθρώπων του θεάματος.
Από το 1972 που πήγε στην Αγγλία και εκπαιδεύτηκε στους τρόπους διδασκαλίας των στρατηγικών της αυτογνωσίας, της αυτοβελτίωσης και της επιτυχίας, ασχολήθηκε με τη διεξαγωγή σεμιναρίων, στα οποία δίδαξε τις στρατηγικές της επιτυχίας σε χιλιάδες στελέχη μεγάλων εταιριών. Χιλιάδες άνθρωποι στην Ελλάδα και στην Κύπρο έχουν παρακολουθήσει τα βιωματικά του σεμινάρια με θέμα τη στρατηγική της αυτοεξέλιξης, της επιτυχίας, της χαράς και έχουν φέρει θεαματικά αποτελέσματα στη ζωή τους.

Το ιδιαίτερο ταλέντο του στη μεταδοτικότητα, ο μοναδικός τρόπος παρουσίασης των θεμάτων του, η πρωτοτυπία του και η ικανότητά του να οδηγεί τους ανθρώπους με δυναμισμό και αποφασιστικότητα στους δρόμους της άμεσης προσωπικής αλλαγής, δικαίως τον κατατάσσουν μεταξύ των κορυφαίων δασκάλων διεθνώς.

Έχει δημιουργήσει και παρουσιάζει τα πιο ανατρεπτικά σεμινάρια που έχουν γίνει ποτέ στην Ελλάδα: “Η ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ”, “ΣΧΕΣΕΙΣ”, “ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ”, “ΠΛΟΥΤΟΣ”, “ΔΙΩΞΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΣΟΥ ΤΩΡΑ”, “ΟΧΙ ΠΙΑ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ” κλπ. Επίσης, διοργάνωσε και παρουσίασε στην Ελλάδα διεθνή σεμινάρια, με συνομιλητές του παγκόσμια καταξιωμένες προσωπικότητες, όπως ο Deepak Chopra, o Dr. Wayne W. Dyer, o Alan Cohen, o Colin Turner κ.α.

Το βιβλίο του με τίτλο “Η ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ” έγινε bestseller από την πρώτη στιγμή της κυκλοφορίας του. Το βιβλίο αυτό, από το 1995 που κυκλοφόρησε, έχει πραγματοποιήσει 25 επανεκδόσεις. Το 2002, κυκλοφόρησε το δεύτερο βιβλίο του με τον τίτλο “ΕΤΣΙ ΠΕΤΥΧΑΙΝΕΙΣ“, το οποίο σε λιγότερο από ένα χρόνο πραγματοποίησε τη δεύτερή του έκδοση. Το 2004, κυκλοφόρησε το τρίτο βιβλίο του με τον τίτλο “ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ“, ένα μυθιστόρημα διαφορετικό! Ένα βιβλίο που αγκαλιάστηκε αμέσως από το αναγνωστικό κοινό. Το 2018, κυκλοφόρησε το τέταρτο βιβλίο του με τον τίτλο «ΕΞΙ ΒΗΜΑΤΑ ΠΙΣΩ, ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΠΡΟΣΤΑ» το οποίο έχει μέχρι σήμερα πραγματοποιήσει 6 επανεκδόσεις. Τέλος, το 2020 κυκλοφόρησε το 5ο του βιβλίο με τον τίτλο «ΟΙ ΚΟΥΚΚΙΔΕΣ» που έχει πραγματοποιήσει ήδη 8 επανεκδόσεις.

Το πιο σημαντικό κέρδος του για όλη αυτή την πενηνταετή πορεία του είναι τα θαύματα που έχουν πραγματοποιήσει στην προσωπική τους ζωή οι πάνω από 32000 απόφοιτοι των σεμιναρίων του και η μεγαλύτερη τιμή γι’ αυτόν είναι ο τίτλος του δασκάλου με τον οποίο και τον αποκαλούν όσοι τον γνωρίζουν.

link για το σεμινάριο: https://apofasizo.gr/κάθε-τέλος-μια-νέα-αρχή/

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΑΛΛΟΦΩΝΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

          ΣΤΟ 24ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΑΛΛΟΦΩΝΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ                                                   ΜΕ 6 ΤΑΙΝΙΕΣ     Η Weirdwave  συμμετέχει με έξι ταινίες καταξιωμένων αλλά και νέων, πολλά υποσχόμενων δημιουργών,

«Anna & Margot» της Κωνσταντίνας Ράικου

«Anna & Margot» Θεατρικό έργο της Κωνσταντίνας Ράικου εμπνευσμένο από το «Ημερολόγιο της Άννας Φρανκ» Σκηνοθεσία Γιώργος Δρίβας Από 3 Απριλίου 2024 Θέατρο Βαφείο –