΄΄Μέσα από τα μάτια των παιδιών ενώνουμε τον κόσμο΄΄ The Funny Βalloon Show

΄΄Μέσα από τα μάτια των παιδιών
ενώνουμε τον κόσμο΄΄

The Funny Βalloon Show

Σάββατο 7 & Κυριακή 8 Μαΐου
Στο Θέατρο Ακροπόλ

Ελάτε στον χρωματιστό κόσμο των μπαλονιών!
Δέκα Ουκρανοί και Ρώσοι καλλιτέχνες έρχονται στην Αθήνα μαζί με 5.000 χρωματιστά μπαλόνια στις αποσκευές τους και στήνουν τη δική τους χρωματιστή Μπαλονοχώρα πάνω στη σκηνή του Θεάτρου Ακροπόλ.

Το Σάββατο 7 & την Κυριακή 8 Μαΐου, η πρωτότυπη και διασκεδαστική παιδική παράσταση
The Funny Βalloon Show γεμίζει χρώμα τη σκηνή του Θεάτρου Ακροπόλ, σε μια πολύχρωμη καλλιτεχνική σύμπραξη, ενάντια στο γκρίζο του πολέμου!

Μια παράσταση γεμάτη χρώμα, γέλιο, δράση και πάνω από 5.000 μπαλόνια στην σκηνή!

Το The Funny Balloon Show είναι μια διαδραστική παράσταση που συναρπάζει με την ευρηματικότητά της και μας μεταφέρει στην μαγική Μπαλονοχώρα, μαζί με τους τρελούς κλόουν, ακροβάτες, χορευτές και φυσικά άπειρα μπαλόνια σε όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου!

Με τεράστιο μπαλονο-πύργο, μπαλονο-καταρράκτες, μπαλονο-λουλούδια και μπαλονο-δέντρα, η Μπαλονοχώρα είναι ένας μαγικός τόπος, όπου όλα μπορούν να συμβούν.
Τα παιδιά συμμετέχουν ενεργά στο υπέροχο παραμύθι με πρωταγωνίστρια την πριγκίπισσα της Μπαλονοχώρας και τις περιπέτειές της με τον κακό μάγο και τον δράκο, που δεν θα καταφέρουν να σταθούν εμπόδιο στο δρόμο της και στα όνειρα της.

Απολαύστε το μοναδικό αυτό μπαλονοθέαμα για όλη την οικογένεια!
Μια μαγική παράσταση, που θα γεμίσει χαρά όλα τα παιδιά, ανεξαρτήτως ηλικίας!

 

ΣΚΗΝΟΘΕΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

“Tα παιδιά αγαπούν το παιχνίδι, αγαπούν τους κλόουν και τα αστεία τους καμώματα, αγαπούν τα χρώματα και τα μπαλόνια.  Τα παιδιά δεν καταλαβαίνουν γιατί γίνονται πόλεμοι, τι θα πει μίσος και γιατί κάποιοι άνθρωποι σκοτώνουν κάποιους άλλους.

Αλλά και οι καλλιτέχνες της σκηνής  αγαπούν το παιχνίδι, τους κλόουν και τα αστεία τους καμώματα, τα χρώματα και τα μπαλόνια. Κι απορούν γιατί γίνονται πόλεμοι, γιατί το μίσος νικάει την αγάπη κι η ασχήμια την ομορφιά. Η τέχνη είναι γι’ αυτούς η «πατρίδα» που αξίζει να υπηρετούν.

Γιατί η τέχνη συνδέεται ανέκαθεν με τις αξίες της ζωής. Γιατί η τέχνη δημιουργεί φανταστικούς κόσμους στους οποίους όλοι χωράνε κι όλοι έχουν ίδια δικαιώματα στην χαρά, τη συγκίνηση, την ψυχαγωγία που φέρνει τους ανθρώπους κοντά –δεν τους χωρίζει σε αντίπαλα στρατόπεδα.

Στην τέχνη, στη σκηνή, οι Ρώσοι και οι Ουκρανοί * είναι οι καλύτεροι φίλοι, δεν έχουν τίποτα να χωρίσουν, μόνο να κάνουν παιδιά και μεγάλους να νιώσουν καλά, να χαρούν και να θαυμάσουν. Aυτό που συμβαίνει, δηλαδή, στο Funny Balloon Show, που έρχεται στο θεάτρο Ακροπόλ στις 7 και 8 Μαΐου”

*** Το The Funny Balloon Show παρουσιάζουν Ουκρανοί καλλιτέχνες που αναγκάστηκαν να φύγουν από τη χώρα τους λόγω του πολέμου κι έχουν βρει καταφύγιο στην Πολωνία. Στην ομάδα συμμετέχουν Ρώσοι συνάδελφοί τους δηλώνοντας με αυτό τον τρόπο την αντίθεσή τους στον πόλεμο!

Σας περιμένουμε!

Trailer:  https://youtu.be/rxpgOKvUDT8

Info

Τοποθεσία:

Θέατρο ΑΚΡΟΠΟΛ
Διεύθυνση: Ιπποκράτους 9, Αθήνα 106 79
Τηλέφωνο: 210 3648303

Ημέρες & Ώρες Παραστάσεων:

Σάββατο 7 Μαΐου 12:00, 14:30 & 17:00
Κυριακή 8 Μαΐου 12:00, 14:30 & 17:00

Τιμές εισιτηρίων:

Α Ζώνη: 20€
Β Ζώνη: 17€
Γ Ζώνη: 14€

** Μέρος των εσόδων θα διατεθεί στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό για τα θύματα του πολέμου στην Ουκρανία.

Προπώληση:
Στο ταμείο του θεάτρου : Ιπποκράτους 9, Αθήνα (2103648303)
Ωράριο: 16:00 – 21:00 (εκτός Τρίτης)

Online: viva.gr

Πληροφορίες: 210 9213310artinfo.gr

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

Βιώματα ιστορίας…” Ένα μεγάλο αφιέρωμα στον Ιδρυτή του Ελληνικού Μελοδράματος Διονύσιο Λαυράγκα

“Βιώματα ιστορίας…” Ένα μεγάλο αφιέρωμα στον Ιδρυτή του Ελληνικού Μελοδράματος Διονύσιο Λαυράγκα Σάββατο 6 Απριλίου 2024 Ωδείο Αθηνών – Αμφιθέατρο Ιωάννης Δεσποτόπουλος ~ Κύκλος «Συμφωνικές

ΣΚΗΝEΣ ΑΠO EΝΑ ΓAΜΟ – Περιοδεία

ΣΚΗΝEΣ ΑΠO EΝΑ ΓAΜΟ Ίνγκµαρ Μπέργκµαν Νίκος Ψαρράς – Μαρίνα Ασλάνογλου Σκηνοθεσία Έλενα Καρακούλη   Περιοδεία τον Απρίλιο 2024 σε μεγάλες πόλεις της Ελλάδας Από

Ο ΦΟΙΒΟΣ ΔΕΛΗΒΟΡΙΑΣ ΣΤΟ «ΚΥΤΤΑΡΟ»

Ο ΦΟΙΒΟΣ ΔΕΛΗΒΟΡΙΑΣ ΣΤΟ «ΚΥΤΤΑΡΟ» ΝΕΑ – ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ – ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ: ΣΑΒΒΑΤΟ & ΚΥΡΙΑΚΗ 20-21/4 & 27-28/4 Η νέα παράσταση του Φοίβου Δεληβοριά στο