ILIOS by Δειπνοσοφιστήριον στο City Link

ILIOS by Δειπνοσοφιστήριον: η ιδανική επιλογή για κάθε ώρα της ημέρας!

Από νωρίς το πρωί, το café-εστιατόριο ILIOS στη στοά Σπυρομήλιου στο City Link,

στο Σύνταγμα, αποτελεί την ιδανική λύση για μια «απόδραση» από τους φρενήρεις ρυθμούς της καθημερινότητας. Η ήρεμη ατμόσφαιρά του, το στοιχείο του ξύλου αλλά και τα αρχιτεκτονικά στοιχεία που θυμίζουν κλασική brasserie, δημιουργούν το πλαίσιο για ένα απολαυστικό πρωινό, brunch, γεύμα ή δείπνο.
Ο κατάλογος ανανεώθηκε και εκτός του all time classic φιλέτου black angus, διανθίστηκε με γεύσεις που ευωδιάζουν Ελλάδα και Μεσόγειο: ατομική χορτόπιτα με λεπτό φύλλο και αρωματικά χόρτα, κατσικομακαρονάδα με φρεσκοτριμμένο τυρί, γαρίδες με φάβα Σχοινούσας, είναι μόνο κάποια από τα νέα πιάτα με την υπογραφή του Executive Chef Δημήτρη Σκαρμούτσου, που περιμένουν να τα δοκιμάσετε.


Οι οινικές επιλογές του Άρη Σκλαβενίτη αλλά και εξαίσια cocktail συνοδεύουν και αναδεικνύουν τις γεύσεις των πιάτων, ολοκληρώνοντας τη γαστρονομική εμπειρία από το μεσημέρι ως το βράδυ.

 


ILIOS by Δειπνοσοφιστήριον, ο γευστικός προορισμός που έχει γίνει σημείο αναφοράς, σας περιμένει σ’ ένα γαστρονομικό ταξίδι γεύσεων στη Στοά Σπυρομήλιου και Στοά Βυζαντίου, στην Αθήνα. Για περισσότερες πληροφορίες ή κρατήσεις καλέστε στο 210 3211315 ή επισκεφθείτε το website www.iliosrestaurant.gr.

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

ΜΙΘΡΙΔΑΤΗΣ LIVE ΣΤΟ CAJA DE MUSICA

ΜΙΘΡΙΔΑΤΗΣ LIVE ΣΤΟ CAJA DE MUSICA ΣΑΒΒΑΤΟ 27 ΑΠΡΙΛΙΟΥ   Ο Μιθριδάτης επιστρέφει ζωντανά, στη μουσική σκηνή Caja De Musica. Σας προσκαλούμε όλους, σε ένα φαντασμαγορικό Live, να γίνετε