ΤΟΝΙ ΣΦΗΝΟΣ – ΧΡΥΣΠΑ ΜΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΚΠΛΗΞΗ/ Kremlino stage

Τόνι Σφήνος στο Kremlino

ΤΟΝΙ ΣΦΗΝΟΣ – ΧΡΥΣΠΑ 

ΜΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΚΠΛΗΞΗ
στο Kremlino stage

από Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου
και κάθε Παρασκευή και Σάββατο

ΤΟΝΙ ΣΦΗΝΟΣ – ΧΡΥΣΠΑ 

ΜΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΚΠΛΗΞΗ
στο Kremlino stage

Φέτος οι γιορτές αποκτούν άλλον αέρα και πολύ χορευτική διάθεση γιατί πιάνει λιμάνι στον Πειραιά ο καπετάνιος της καρδιάς μας Τόνις Σφήνος !!

Για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια εμφανίσεων στην Αθήνα ο Τονις μαζί με την ορχήστρα του, τους Playmates, αλλάζει στέκι και έρχεται να μας διασκεδάσει, όπως μόνο εκείνος ξέρει, σε νέο χώρο στο Κρεμλίνο stage.

 

Στο πλοίο της αγάπης του επιβιβάζεται η  Χρύσπα, με το ταμπεραμέντο της και τα τραγούδια που αντιπροσωπεύουν όλες τις ανέμελες, μουσικές στιγμές μας για να μας μεταφερει ένα κλίμα γιορτής, χαράς και αισιοδοξίας που τόσο έχουμε ανάγκη!

Μαζί τους η τραγουδίστρια Νάγια Δούκα και ο ταλαντούχος ηθοποιός Αντώνης Παπαηλίας στον ρόλο της αγαπημένης όλων “Λόλας”.

Από 17/12, στο Κρεμλίνο, η live διασκέδαση γίνεται πάλι συναρπαστική!

Info :
Kremlino stage
Χαϊδαρίου 6
18541 – Πειραιάς
Τηλ. κρατήσεων 6941455430 / 216809856

Από 17 Δεκεμβρίου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο για λίγες παραστάσεις.

Ο χώρος θα λειτουργήσει ως covid free. Το κοινό θα πρέπει να προσκομίζει το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης κατά την είσοδο του στον χώρο.

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

Έλενα Παπαρίζου – «Μαύρα Γυαλιά»

Έλενα Παπαρίζου – «Μαύρα Γυαλιά»   25 χρόνια number one, 25 χρόνια στην κορυφή. Η διεθνής Ελληνίδα pop star Έλενα Παπαρίζου γιορτάζει φέτος τα 25 χρόνια της στη δισκογραφία