TREEPINES UP DOWN/ νέο album

TREEPINES

UP DOWN

 

Στο νέο album του Treepines (άκα Μάκη Νταφόπουλου) με τίτλο «Up Down», συναντάμε 10 κομμάτια που αναφέρονται στα γεγονότα της καθημερινότητας, προσπαθώντας σε κάθε τους τίτλο να ενσωματώνεται αυτό το συναίσθημα  του Up Down.

Όπως αναφέρει ο ίδιος, ο ήχος είναι λίγο διαφορετικός από ότι ίσως στα προηγούμενα album του λόγω της εποχής που διανύουμε μετά την παγκόσμια πανδημία.

Μια εποχή με πολλές αλλαγές, νέα ακούσματα, πολλές νέες τάσεις μουσικές, νέους καλλιτέχνες να πειραματίζονται σε νέους ήχους και νέες μουσικές τάσεις.

 

Το album κυκλοφορεί από την FM RECORDS.

 

Artist: TreePines

Album title: Up down

Track list:

  1. Raw
  2. This moment
  3. Summer stories (ChillWave Mix)
  4. Day of my life
  5. Future heart
  6. Close to the big dream
  7. Overview
  8. Deep lights (Electronic House Mix)
  9. Integrity
  10. Indeed

 

Treepines (Μάκης Νταφόπουλος)

 

Η μουσική είναι η μεγάλη του αγάπη. Ξεκίνησε να ασχολείται από μικρή ηλικία με την σύνθεση παίζοντας σε διάφορες rock μπάντες. Παράλληλα ασχολείται με το μπάσκετ και την πληροφορική, η οποία έχει παραμείνει για πολλά χρόνια στην ζωή του σε επαγγελματικό επίπεδο. Το καλοκαίρι του 2016 αποφάσισε να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα κι επέστρεψε στη σύνθεση, μόνος του χωρίς μπάντα γράφοντας chillout, lounge, electronic και house μουσική. Κάπως έτσι, δημιουργήθηκε το πρότζεκτ Tree Pinesmakdaf*. Στη συνέχεια ήρθε συμβόλαιο με την ιταλική  δισκογραφική εταιρεία Huwy Records με την οποία έχει κυκλοφορήσει ήδη 6 άλμπουμ και 2 Singles. Επίσης, κυκλοφόρησε με την FM Records το άλμπουμ Save your time. Στον χρόνο αυτό δούλευε παράλληλα στα 2 Remixes που κυκλοφορούν, του NachoSotomayor για τα 20 χρόνια του Eternal και το άλλο ένα ριζίτικο κρητικό το οποίο μπήκε στην συλλογή του 2021 από την Fm Records.

 

 

Όλο το άλμπουμ ακούτε εδώ:

https://www.youtube.com/watch?v=KmtSZeFInaA

 

 

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα