ΣΤΙΒ ΑΝΤΕΡΣΟΝ & ΚΑΡΕΝ ΑΝΤΕΡΣΟΝ / ΟΙ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΤΖΕΦ ΜΠΕΖΟΣ

ΣΤΙΒ ΑΝΤΕΡΣΟΝ

& ΚΑΡΕΝ ΑΝΤΕΡΣΟΝ

 

ΟΙ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΤΖΕΦ ΜΠΕΖΟΣ

14 ΑΡΧΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΕΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΑΣ

ΣΑΝ ΤΗΝ ΑΜΑΖΟΝ

 Εκδόσεις Κάκτος / Kaktos.gr 

Μετάφραση: Χρήστος Μπαρουξής

 Best seller των New York Times

Ο Τζεφ Μπέζος δημιούργησε μία από τις υψηλότερα αποτιμώμενες εταιρείες στον πλανήτη, και στην πορεία έγινε ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου. Η Amazon ήταν η εταιρεία που έφτασε τα 100 δισ. δολάρια σε πωλήσεις γρηγορότερα από κάθε άλλη. Και όλα ξεκίνησαν πουλώντας βιβλία μέσω Ίντερνετ. Πώς τα κατάφερε;

Ευτυχώς, ο Μπέζος «έκρυψε σε κοινή θέα» τον οδικό χάρτη που χρησιμοποίησε για να πετύχει. Και όποιος επιχειρηματίας τον ακολουθήσει είναι αδύνατον να αποτύχει. Εδώ και 21 χρόνια, ο Μπέζος γράφει επιστολές προς τους μετόχους της Amazon που αποκαλύπτουν τις υποκείμενες αρχές και τις στρατηγικές που χρησιμοποίησε για να την αναπτύξει. Για πρώτη φορά, Οι Επιστολές του Τζεφ Μπέζος σάς δίνουν πρόσβαση στα βασικά μαθήματα, στη νοοτροπία, στις αρχές και στα βήματα που συνεχίζει να χρησιμοποιεί για να φτάσει την Amazon στην κορυφή όπου βρίσκεται σήμερα.

Η εφαρμογή αυτών των αρχών θα σας βοηθήσει να πετύχετε ταχύτερα και καλύτερα αποτελέσματα. Στο βιβλίο του ο Στιβ Άντερσον:
• Αποκαλύπτει μέσα από τον φακό της διακινδύνευσης και της ανάπτυξης όσα έχει συμπεριλάβει ο Τζεφ Μπέζος στις επιστολές του από το ξεκίνημα της Amazon έως σήμερα.
• Παρουσιάζει στρατηγικές που χρησιμοποιεί η Amazon και μπορούν να εφαρμοστούν σε όλες τις εταιρείες ανεξαρτήτως μεγέθους: νεοφυείς, μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, επιχειρήσεις της λίστας Fortune 500.
• Είναι ιδανικό για ιδιοκτήτες επιχειρήσεων, CEO, μάνατζερ, υπαλλήλους και επιχειρηματίες που επιθυμούν να φτάσουν την επιχείρησή τους στο επόμενο επίπεδο.
• Τονίζει τις 14 Αρχές Ανάπτυξης με παραδείγματα από την πορεία της Amazon, ανάμεσά τους και τις «επιτυχημένες αποτυχίες» της, αλλά και άλλων εταιρειών.

 

Ο Άντερσον δείχνει σε επιχειρηματίες, στελέχη και ηγέτες πώς να εφαρμόσουν τις ίδιες πρακτικές με τον Μπέζος και να κάνουν την επιχείρησή τους πιο αποδοτική, παραγωγική και επιτυχημένη – τώρα!

 

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ:

Ο Στιβ Άντερσον, MA, είναι γνωστός ειδικός στους τομείς της Διαχείρισης Κινδύνου, της Τεχνολογίας, της Παραγωγικότητας και της Καινοτομίας και έχει πάνω από τριάντα πέντε χρόνια εμπειρίας στον κλάδο των ασφαλίσεων. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος σπουδών στο Δίκαιο των Ασφαλίσεων.

Ο Άντερσον είναι επαγγελματίας ομιλητής, συγγραφέας και «μελλοντιστής». Έχει στο ενεργητικό του παρουσιάσεις για το μέλλον της τεχνολογίας, την επιρροή των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, τους τρόπους που οι επιχειρήσεις μπορούν να εκμεταλλευτούν τις δυνατότητες που παρέχει το διαδίκτυο και να αποτιμήσουν και να χρησιμοποιήσουν τον κίνδυνο προς όφελός τους. Επιλέχθηκε ως ένας από τους 150 χρήστες με τη μεγαλύτερη επιρροή στο LinkedIn και έχει πάνω από 340.000 ακόλουθους.

Ο Στιβ και η σύζυγός του, η Κάρεν, έχουν δύο παντρεμένες κόρες αλλά, το σημαντικότερο, έχουν εφτά εκπληκτικά μικρά εγγόνια και αναρωτιούνται αν ένα (ή και περισσότερα) θα ταξιδέψουν ποτέ στο διάστημα. Ζουν στην ιστορική πόλη Φράνκλιν του Τενεσί.

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

ΝΙΚΟΣ ΖΙΩΓΑΛΑΣ  «Ο φίλος μου ο Μπρα»

ΝΙΚΟΣ ΖΙΩΓΑΛΑΣ  «Ο φίλος μου ο Μπρα» Κυκλοφορεί ψηφιακά από το Ogdoo Music Group Κυκλοφορεί το καινούργιο τραγούδι του Νίκου Ζιώγαλα από το Ogdoo Music Group. Σε στίχους και μουσική που έγραψε ο