«Όσο σκέφτεσαι το αύριο» Sidetrack

Οι Sidetrack, παρουσιάζουν τη νέα τους δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Όσο σκέφτεσαι το αύριο», η οποία κυκλοφορεί ψηφιακά από το  Ogdoo Music Group.

Πρόκειται για ένα EP που περιέχει πέντε νέα τραγούδια, σε μία προσπάθεια με διαφορετική ηχητική χροιά από τις προηγούμενες, που έρχεται να δώσει έμφαση στην ανάγκη για ουσιαστική έκφραση και άμεση επαφή.

Όπως αναφέρουν και οι ίδιοι :

«Πέντε νέα τραγούδια ψάχνουν τον τρόπο να φέρουν σε επαφή τη σκέψη, το συναίσθημα και την αγωνία μας για την επόμενη μέρα. Με αυτήν την ενότητα νιώθουμε να πηγαίνουμε τον ήχο μας ένα βήμα μπροστά, πιο συνειδητοποιημένα και σίγουρα πιο μαζί. »

Η ψηφιακή κυκλοφορία του EP  εμπλουτίζεται από ένα εξαιρετικό music lyric video animation του Stoodio.gr που συνοδεύει το τραγούδι «Διαδρομή» σε σκηνοθεσία του Αντώνη Κατσικάρη.

Στο youtube είναι διαθέσιμα τα music videos των τραγουδιών «Όλα αλλιώς» και «Διαδρομή».

Ακούστε το «Όλα αλλιώς» στο YouTube: https://youtu.be/vx0zjNase1E

Ακούστε το «Διαδρομή» στο YouTube: https://youtu.be/z0QaWYWwhJw

 

 

Ολοκληρωμένο το EP «Όσο σκέφτεσαι το αύριο» κυκλοφορεί ψηφιακά και είναι διαθέσιμο σε όλες τις υπόλοιπες ψηφιακές πλατφόρμες.

Ακούστε το EP στο Spotify: https://spoti.fi/2YtDk3F

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

Προμηθέας Δεσμώτης Του Αισχύλου

Προμηθέας Δεσμώτης Του Αισχύλου   Η γένεση. Το λίκνο της ζωής. Αρχαϊκές θεότητες, με το αγριότερο πρόσωπο της φύσης, κυβερνούν την γη προκαλώντας κοσμογονικές αλλαγές.

ΣΚΗΝΕΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΓΑΜΟ

                                      ΣΚΗΝΕΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΓΑΜΟ                               Aπό 20 Ιανουαρίου στα σινεμά Ένα συγκλονιστικό δράμα  με την υπογραφή του Ίνγκμαρ Μπέργκμαν, για τις συζυγικές σχέσεις, την

«Ξανθίππη η γυναίκα του Σωκράτη»  

«Ξανθίππη η γυναίκα του Σωκράτη»   Η Εταιρεία Gallery Δημιουργών παρουσιάζει το γνωστό θεατρικό αριστούργημα, του Γιώργου Α. Χριστοδούλου,   «Ξανθίππη η γυναίκα του Σωκράτη»,  σε

«ΛΕΥΚΕΣ ΝΥΧΤΕΣ» του Φίοντορ Ντοστογιέφσκι

«ΛΕΥΚΕΣ ΝΥΧΤΕΣ» του Φίοντορ Ντοστογιέφσκι Θεατρική διασκευή – Σκηνοθεσία: Κωνσταντίνος Ασπιώτης Πρωτότυπη μουσική: Στάμος Σέμσης Η αριστοτεχνική νουβέλα του κορυφαίου Φ. Ντοστογιέφσκι, διασκευασμένη για το