Ο επετειακός δίσκος των ONIRAMA «Ανθολόγιο για μικρούς και μεγάλους»

Ο επετειακός δίσκος των ONIRAMA
«Ανθολόγιο για μικρούς και μεγάλους»

Τα τραγούδια προπομποί που έχουν κυκλοφορήσει
και η παρουσίαση τους για πρώτη φορά
στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων
Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου

Με αφορμή τον επερχόμενο επετειακό δίσκο «Ανθολόγιο για μικρούς και μεγάλους» για τα 21 χρόνια του συγκροτήματος, ο οποίος περιλαμβάνει συμπράξεις με αγαπημένους καλλιτέχνες, οι ONIRAMA θα παρουσιάσουν για πρώτη φορά τραγούδια σε μοναδικές εκτελέσεις στη συναυλία της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων/Technopolis City of Athens την Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου.

Το πολυαγαπημένο πλέον «Ξημερώνει» που κυκλοφόρησε τον περασμένο Μάρτιο με την Χάρις Αλεξίου, το ξεσηκωτικό “Καλοκαίρι” μαζί με τους Locomondo που κυριάρχησε στα ραδιόφωνα, καθώς και οι ψηφιακές κυκλοφορίες του “Πυροσβεστήρα” στη συναισθηματική του νέα εκτέλεση με τη συμμετοχή του Λεωνίδα Μπαλάφα και του “Τι είναι αγάπη” με άρωμα Κρήτης, σε συνεργασία με τους Γιώργο και Νίκο Στρατάκη, αποτελούν ένα μικρό μόνο δείγμα του πολύ-αναμενόμενου επετειακού δίσκου, που θα κυκλοφορήσει στο τέλος του 2021.

Στις 9 Σεπτεμβρίου θα κυκλοφορήσει μια συγκινητική εκτέλεση – φόρος τιμής στον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, του τραγουδιού Ημίφως. Ένα από τα πιο διαχρονικά και αγαπημένα τραγούδια του ίδιου, κυκλοφορεί για πρώτη φορά σε ντουέτο με τη φωνή του, και θα συνοδεύεται από μια ιδιαίτερη οπτικοποίηση που θα παρουσιαστεί την ίδια ημέρα στο κανάλι των ONIRAMA στο YouTube.

Συνεχίζοντας σταδιακά την παρουσίαση του δίσκου, θα ακολουθήσουν ντουέτα με το Νίκο Μουτσινά, την Ελευθερία Αρβανιτάκη, την Δήμητρα Γαλάνη και τη Μαρίνα Σάττι μέχρι την επίσημη κυκλοφορία του νέου album.

Σας περιμένουμε στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων/Technopolis City of Athens @technopolis_athens την Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου, να τραγουδήσουμε το ανέφικτο, να αφουγκραστούμε τη στιγμή και να δώσουμε στην τρέλα μας λιγάκι απ’ το φως.

Μαζί μας o Λεωνίδας Μπαλάφας @leonidasbalafas, οι Γιώργος @giorgis_stratakis και Νίκος Στρατάκης @stratakis_nikos_, o Solmeister @solmeister13 καθώς και ο Δημήτρης Κοργιαλάς @dkorgialas!

 

 

 

Μέρος των εσόδων από την συναυλία μας στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων την Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου, θα διατεθεί για την αγορά απαραίτητων προμηθειών για την κάλυψη αναγκών, στην περιοχή Αγίας Άννας στην Βόρεια Εύβοια, τις οποίες θα παραδώσουμε λίγες ημέρες μετά τη συναυλία μας.

Σας περιμένουμε με όνειρα, αγάπη κι ελπίδα!

Ώρα προσέλευσης 19.30
Ώρα έναρξης 21.00

Προπώληση VIVA.GR:
https://www.viva.gr/tickets/music/texnopoli/onirama-live-plus-guests/
#ONIRAMALIVE
#FlowerToThePeopleTour

 

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε τα link των τραγουδιών που έχουν κυκλοφορήσει:

ONIRAMA – Γιώργος & Νίκος Στρατάκης – Τι είναι αγάπη

🎬YouTube: https://youtu.be/LGsApBSXmjk

🎧 Buy or Stream: https://OniramaGiorgosStratakisNikosStratakis.lnk.to/TiEinaiAgapi

ONIRAMA – Πυροσβεστήρας συμμετέχει o Λεωνίδας Μπαλάφας

🎬YouTube: https://youtu.be/ealgwjcalfE

🎧 Buy or Stream: https://OniramaLeonidasMpalafas.lnk.to/Pyrosvestiras

Onirama – Locomondo – Καλοκαίρι

🎬YouTube: https://youtu.be/akzukC1LaqQ

🎧 Buy or Stream: https://OniramaLocomondo.lnk.to/KalokairiPR

Χάρις Αλεξίου – ONIRAMA – Ξημερώνει

🎬YouTube: https://youtu.be/N2QabQMCZB0

🎧 Buy or Stream: https://harisalexiouxonirama.lnk.to/Ximeroni

 

 

 

 

ΠΡΟΣΟΧΗ:
Η ΠΩΛΗΣΗ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ VIVA.GR ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΜΕΤΑΠΩΛΗΤΩΝ ΤΟΥ. ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΕΚΔΟΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ.

ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΟΝΤΑΙ ΩΣ ΜΟΝΑ (ΜΟΝΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΣΤΟ ΠΛΑΝΟ)-ΔΙΠΛΑ (ΔΥΑΔΕΣ ΔΙΠΛΑΝΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΣΤΟ ΠΛΑΝΟ)-ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΑΤΟΜΩΝ.

ΟΙ ΚΑΤΟΧΟΙ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΕΚΤΥΠΩΜΕΝΑ Η ΣΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΜΟΡΦΗ ΓΙΑ ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ.

ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΠΟΥ ΑΝΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ.

Παρακαλούνται οι θεατές ΑμΕΑ με αμαξίδιο να δεσμεύουν θέσεις στο διάζωμα Γ1 το οποίο έχει ειδική διαμόρφωση για εύκολη πρόσβαση.

Αναφορικά με την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων: https://bit.ly/3hzKOZO

Όροι χρήσης: https://bit.ly/3yiMMns

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

Αναστασία Ζαννή «Ραντεβού»

Αναστασία Ζαννή «Ραντεβού» Τρίτη 23 Απριλίου στις 21.00 στο Θέατρο Άλσος Η προπώληση άνοιξε: https://www.more.com/music/anastasia-zanni-rantebou/   Ραντεβού στο Θέατρο Άλσος με την Αναστασία Ζαννή. Ένα μουσικό

Ο ΠΡΩΤΟΣ ΟΙΩΝΟΣ (THE FIRST OMEN)

Ο ΠΡΩΤΟΣ ΟΙΩΝΟΣ (THE FIRST OMEN) 4 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗ FEELGOOD Όταν μια νεαρή Αμερικανίδα φτάνει στη Ρώμη για να αφιερώσει τη ζωή της

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ LIVE STREAMING ΓΙΑ ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ

Το livestreaming στις παραστατικές τέχνες Streater project Στο ΑΕΡΟΠΛΟΙΟ-ΤΟΠΟΣ ΑΛΛΟΥ Τέσσερεις Ευρωπαϊκοί καλλιτεχνικοί οργανισμοί στους δαιδαλώδεις και πάντα ενδιαφέροντες δρόμους της τεχνολογίας Συνεργάζονται, ερευνούν και