Ζαχαρούλα Κληματσάκη – Τραγουδίστρια – ηθοποιός

 

Ζαχαρούλα Κληματσάκη νέα , όμορφη ταλαντούχα μας συστήνεται και μας αφιερώνει την πιο θετική της ενέργεια

Καλοκαίρι 2021… και σαν κάτι να γίνεται , κάτι αλλάζει. Πως νιώθετε;

Το Καλοκαίρι στην Ελλάδα πάντα ταυτίζεται με τον ήλιο, το φως! Οπότε ούτως ή άλλως εμπεριέχει μέσα του αισιοδοξία και ανάταση. Νιώθω πολύ όμορφα που επιτέλους δεν είμαι κλεισμένη στο σπίτι, που μπορώ και απολαμβάνω τις όμορφες παραλίες μας και τα ξένοιαστα καφεδάκια με τους φίλους μου.

Οι μέχρι τώρα ανακοινώσεις για τη λειτουργία των ανοιχτών χώρων ακούγονται σωστοί; ή θα θέλετε κάτι ακόμα;
Η αλήθεια είναι πως όλο αυτό που ζούμε είναι μια πρωτόγνωρη κατάσταση και κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει με βεβαιότητα τι είναι σωστό και τι είναι λάθος. Με κάποια πράγματα συμφωνώ, με κάποια άλλα διαφωνώ, βρίσκω κάποιες αποφάσεις λογικές, κάποιες άλλες παράλογες…

Ο κόσμος πιστεύετε ότι θα είναι υπεύθυνος στους κανόνες των μέτρων;
Αυτό έχει κάνει με την προσωπική συνείδηση του καθενός. Η οποία δεν είναι ίδια σε όλους. Επομένως το θεωρώ αυτονόητο πως πολλοί δεν θα είναι υπεύθυνοι στους κανόνες.

Όπως συμβαίνει πάντα με όλους τους κανόνες.

Πιστεύτε ότι ο εμβολιασμός θα βοηθήσει να ξεφύγουμε από την πανδημία;
Η ιστορία και η επιστήμη αυτό λένε. Και τις εμπιστεύομαι.

Τι έχετε ετοιμάσει αυτό το καλοκαίρι;

Πριν από λίγο καιρό κυκλοφόρησε το καινούριο μου τραγούδι με τίτλο “Μήπως έχεις φωτιά;” σε μουσική και στίχους του Σπύρου Γραμμένου από τις Εκδόσεις Μετρονόμος. Την οπτικοποίηση του ανέλαβαν ο Γιάννης Μαργετουσάκης και ο Θάνος Λυμπερόπουλος. Με αφορμή λοιπόν αυτή την συνεργασία έχω ξεκινήσει και μια σειρά εμφανίσεων στην Αθήνα. Στις 6 Αυγούστου θα βρίσκομαι στον κήπο του Πολυχώρου Αλεξάνδρεια σε μια ακουστική βραδιά μαζί με τον αγαπημένο μου συνεργάτη Χρήστο Κουμούση στο πιάνο ενώ στις 8 Αυγούστου στο Street Art Lipasmata Festival μαζί με τον Κώστα Μιχαλό (ενορχηστρωτή του καινούριου μου τραγουδιού) θα γίνουμε μουσικοί δρόμου. Και από το φθινόπωρο συνεχίζω τις full band εμφανίσεις με πρώτη στάση ανήμερα της γιορτής μου (5 Σεπτεμβρίου) στην Ταράτσα Micraasia στο Γκάζι.


Θα θέλαμε να σας γνωρίσουμε καλύτερα, πείτε μας για τη διαδρομή σας λίγα πράγματα, πως ξεκινήσατε;
Γεννήθηκα και μεγάλωσα στα όμορφα Χανιά της Κρήτης. Από πολύ μικρή ηλικία έκανα μαθήματα μουσικής. Σπούδασα υποκριτική στην Δραματική σχολή Βεάκη και για πολλά χρόνια ασχολήθηκα επαγγελματικά με το θέατρο. Είχα σπουδαίους δασκάλους φωνητικής (Ε. Πασπαλά, Τ. Μασσίνο, Π. Δήμας) και την είσοδο μου στην δισκογραφία την έκανα μέσα από μια εταιρεία που είχε ο Σ. Δρογώσης, την Antelma Music. Έκτοτε έχω τραγουδήσει πολλά κομμάτια, είτε διασκευές παλιών αγαπημένων συνθετών είτε νέες δημιουργίες και έχω κάνει εμφανίσεις σε πολλές μουσικές σκηνές εντός και εκτός Αθηνών. Αγαπώ τους μεγάλους περιπάτους, τα φιλοσοφικά βιβλία και τα θερινά σινεμά. Μένω στα Εξάρχεια και αρνούμαι να μεγαλώσω. Στην προηγούμενη μου ζωή ήμουν γάτα γι’ αυτό και επικοινωνώ τόσο καλά μαζί τους.

 


Ήταν εύκολα, δύσκολα;
Δεν ήταν εύκολα. Το μεγάλο μου πάθος όμως για τη μουσική μου έδινε περίσσια δύναμη και τόλμη για να προχωράω παραπέρα χωρίς να με περιορίζουν οι ρεαλιστικές συνθήκες.

Ποια ήταν οι καλύτερες στιγμές ;
Η καλύτερη στιγμή είναι πάντα αυτή που βρίσκομαι πάνω στη σκηνή και τραγουδάω. Και όταν δεν συμβαίνει την δεδομένη χρονική στιγμή, είναι η προσμονή για την επερχόμενη.
ποιους καλλιτέχνες θαυμάζετε; ποιο ήταν το ίνδαλμα σας;
Τον Τσάρλι Τσάπλιν, τη Ρίτα Χέιγουορθ, τον Ντέιβιντ Λίντς, τους Beatles, τη Βίκυ Μοσχολιού, τον Μάνο Χατζιδάκι, τον Αντόνιο Βιβάλντι. Το ίνδαλμά μου είναι αδιαμφισβήτητα ο Έλβις Πρίσλει!

Τι ονειρεύεστε; (γενικά)

Ονειρεύομαι έναν κόσμο στον οποίο θα εφαρμόζεται η δικαιοσύνη.

Κλείνοντας αφιερώστε μας ότι εσείς θέλετε

Σας αφιερώνω και σας προσφέρω όλη μου την θετική ενέργεια για να έχετε καλή υγεία, και σωματική και ψυχική.

Και μια τονωτική, υποστηρικτική αγκαλιά για κάθε στόχο που θέλετε να πραγματοποιήσετε.
ευχαριστούμε καλό καλοκαίρι!

 

Μήπως έχεις φωτιά;

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

ΝΙΚΟΣ ΖΙΩΓΑΛΑΣ  «Ο φίλος μου ο Μπρα»

ΝΙΚΟΣ ΖΙΩΓΑΛΑΣ  «Ο φίλος μου ο Μπρα» Κυκλοφορεί ψηφιακά από το Ogdoo Music Group Κυκλοφορεί το καινούργιο τραγούδι του Νίκου Ζιώγαλα από το Ogdoo Music Group. Σε στίχους και μουσική που έγραψε ο