ΕΪΜΙ ΡΑΝΣΟΜ Οι αρετές του χωρισμού

ΕΪΜΙ ΡΑΝΣΟΜ

Οι αρετές του χωρισμού

Το βιβλίο Οι αρετές του χωρισμού θα σας δείξει πώς ο χωρισμός μπορεί να αποτελέσει το μέσο που θα σας βοηθήσει να ζήσετε μια ευχάριστη ζωή, ειδικά αν βρίσκεστε στα πρόθυρα ενός χωρισμού, αν έχετε μόλις χωρίσει και αγωνίζεστε να προχωρήσετε μπροστά, ή αν δοκιμάζετε την πρώτη σας απογοήτευση έχοντας χάσει τον έρωτα της ζωής σας. Με οδηγό το βιβλίο αυτό, θα διέλθετε τα οχτώ στάδια του χωρισμού: Αυτοπεποίθηση – Παρακίνηση – Επίγνωση – Αυτοέκφραση – Μοναδικότητα – Ανεξαρτησία – Αφύπνιση – Νέο ξεκίνημα.

Ο χωρισμός, στις πολλές μορφές του, είναι ένα συναρπαστικό μείγμα αντικρουόμενων συναισθημάτων, τα οποία συνήθως βιώνονται όλα ταυτόχρονα. Ωστόσο, ο καθένας μπορεί να μάθει να πετάει, και κάποια μέρα η ψυχή σας θα αναπτερωθεί φτάνοντας πιο ψηλά από ποτέ.

«Ένα εξαιρετικό βιβλίο, ιδιαίτερα ενθαρρυντικό και ενδυναμωτικό. Η Έιμι προσφέρει αριστοτεχνικά ρεαλιστικές, πρακτικές και κατανοητές συμβουλές, με τις οποίες μπορεί να ταυτιστεί ο καθένας. Θα αισθανθείτε σαν κάποιος να σας αγκαλιάζει και να σας καθοδηγεί με αγάπη μέσα από τη δοκιμασία της απώλειας και της θλίψης σε μια εκπληκτική αναγέννηση. Αυτό το βιβλίο θα σας βοηθήσει να βρείτε τη δική σας αλήθεια, την απαραίτητη επίγνωση και ενέργεια, για να ξεκινήσετε ένα νέο συναρπαστικό κεφάλαιο στη ζωή σας».

Σούζι Ρέντινγκ, Ψυχολόγος και συγγραφέας του βιβλίου Selfcare for tough times

 

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ:

Η Έιμι Ράνσομ είναι συγγραφέας και μητέρα τριών παιδιών. Η συγγραφική της καριέρα ξεκίνησε στα 36 της, όταν δημιούργησε ένα μπλογκ με τίτλο “Surviving Motherhood”, όπου μοιραζόταν ιστορίες και ενοράσεις για τη ζωή της με τη δίχρονη και την τετράχρονη κόρη της. Έπειτα, η Έιμι προχώρησε σε αυτοέκδοση του βιβλίου The New Mums Notebook, ένα ημερολόγιο που σκοπό έχει να βοηθήσει τις νέες μητέρες να μη χάσουν το μυαλό τους.
Το 2016, η Έιμι χώρισε από τον σύζυγό της, έπειτα από εννέα χρόνια γάμου και έχοντας τρία παιδιά. Θεωρεί ότι ο χωρισμός ήταν μια από τις θετικότερες εμπειρίες της.
Την Έιμι την ενδιέφερε πάντοτε το σύμπαν, η εναλλακτική σκέψη και η προσέλκυση των δικών της επιθυμητών αποτελεσμάτων. Πιστεύει ότι το ταξίδι μας, παρότι μοναδικό για όλους, είναι πιο διαφωτιστικό όταν γίνεται με συντροφιά και ότι όλοι αξίζουμε στήριξη και επιβεβαίωση για να ταξιδέψουμε με χαρά. Αυτή είναι η αρχή πίσω από όλα όσα γράφει – και ιδιαίτερα πίσω από το συγκεκριμένο βιβλίο.
Η Έιμι έχει σημειώσει πολλές εμφανίσεις στο ραδιόφωνο και την τηλεόραση, όπως στη ραδιοφωνική εκπομπή Steve Wright in the Afternoon του σταθμού Radio 2, τις εκπομπές Woman’s Hour και This Morning του σταθμού Radio 4, καθώς και στα δελτία ειδήσεων των τηλεοπτικών σταθμών BBC, Sky και Channel 5.

 

 

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

ΝΙΚΟΣ ΖΙΩΓΑΛΑΣ  «Ο φίλος μου ο Μπρα»

ΝΙΚΟΣ ΖΙΩΓΑΛΑΣ  «Ο φίλος μου ο Μπρα» Κυκλοφορεί ψηφιακά από το Ogdoo Music Group Κυκλοφορεί το καινούργιο τραγούδι του Νίκου Ζιώγαλα από το Ogdoo Music Group. Σε στίχους και μουσική που έγραψε ο