«Τα καλύτερά μας χρόνια»

Γιάννης Χριστοδουλόπουλος

«Τα καλύτερά μας χρόνια»

Μουσική – Στίχοι: Γιάννης Χριστοδουλόπουλος

Ερμηνεία: Ελπίδα, Δάκης ft. Κατερίνα Παπουτσάκη

 

Το original soundtrack της πολυαγαπημένης πλέον σειράς της ΕΡΤ1 «Τα καλύτερά μας χρόνια» κυκλοφορεί σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες και το YouTube από την Ηeaven Μusic.

Ο Γιάννης Χριστοδουλόπουλος εκτός των τραγουδιών που έχει γράψει την τελευταία 20ετια έχει παράλληλα στο ενεργητικό του δημιουργήσει ένα αρκετά μεγάλο ρεπερτόριο από επιτυχημένα μουσικά θέματα, για την εικόνα και το θέατρο.

To soundtrack που συνέθεσε για την σειρά «Τα καλύτερά μας χρόνια» κυκλοφορεί από την Heaven Music.

Το soundtrack περιλαμβάνει φυσικά το ομώνυμο τραγούδι τίτλων που τραγουδούν η Ελπίδα και ο Δάκης με τη συμμετοχή της Κατερίνας Παπουτσάκη η οποία πρωταγωνιστεί στη σειρά, σε στίχους και μουσική του συνθέτη καθώς και όλη την πρωτότυπη ορχηστρική μουσική που ακούγεται κατά τη διάρκεια της σειράς.

Το official music video του τραγουδιού κυκλοφορεί στο YouTube channel της Heaven Music.

Δείτε το music video στο YouTube ΕΔΩ:

https://youtu.be/Nja9kG0PKbI

Ακούστε το στο Spotify ΕΔΩ:

https://spoti.fi/2M22m3r     

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΑΛΛΟΦΩΝΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

          ΣΤΟ 24ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΑΛΛΟΦΩΝΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ                                                   ΜΕ 6 ΤΑΙΝΙΕΣ     Η Weirdwave  συμμετέχει με έξι ταινίες καταξιωμένων αλλά και νέων, πολλά υποσχόμενων δημιουργών,

«Anna & Margot» της Κωνσταντίνας Ράικου

«Anna & Margot» Θεατρικό έργο της Κωνσταντίνας Ράικου εμπνευσμένο από το «Ημερολόγιο της Άννας Φρανκ» Σκηνοθεσία Γιώργος Δρίβας Από 3 Απριλίου 2024 Θέατρο Βαφείο –