ΕΘΝΙΚΟ ΜΠΑΛΕΤΟ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ   ΖΙΖΕΛ του Άκραμ Καν

ΕΘΝΙΚΟ ΜΠΑΛΕΤΟ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ

ΖΙΖΕΛ
του Άκραμ Καν

Μια από τις σπουδαιότερες χορογραφίες του 21ου αιώνα έρχεται στο 

Christmas Theater On line
19 έως 22 Φεβρουαρίου 2021

 

Το αριστούργημα χορού του 21ο αιώνα,  η παράσταση
Ζιζέλ του Άκραμ Καν, έρχεται σπίτι σας από το Christmas Theater On Line.

Αποκτήστε κωδικό, συνδεθείτε και ζήστε την μαγεία του χορού!

 

Η νέα αυτή εκδοχή για το σπουδαιότερο ίσως ρομαντικό μπαλέτο, αποτελεί μια σπουδαία ευκαιρία να ξαναζήσουμε την συγκινητική ιστορία αγάπης, προδοσίας και λύτρωσης, στην σύγχρονη εποχή.
Καθώς η κουρτίνα υψώνεται, οι χορευτές στη σκιά μας οδηγούν να περάσουμε τον μεγάλο τοίχο. Από εκείνη τη στιγμή, η Ζιζέλ του Άκραμ Καν μας μαγεύει με τις ονειρικές εικόνες και την σαγηνευτική χορογραφία.
Το μεγαλειώδες Εθνικό Μπαλέτο της Αγγλίας δίνει ένα ρεσιτάλ ερμηνείας. Η παρτιτούρα (Ο Παρατηρητής) του Βιντζένζο Λαμάνια αποτελεί μια σύγχρονη διασκευή της πρωτότυπης μουσικής του Αντόλφ Αντάμ και ακούγεται μεγαλειώδης από την Φιλαρμονική Ορχήστρα του Εθνικού Μπαλέτου της Αγγλίας.

Η Υπόθεση της Ζιζέλ του Άκραμ Καν
Η Ζιζέλ ανήκει σε μια τυπική οικογένεια μεταναστών που δουλεύουν σε ένα εργοστάσιο υποδημάτων και αποκαλούνται Απόκληροι. Το εργοστάσιο κλείνει και πλέον χωρίς δουλειά, αναγκάζεται να αποδεχθεί και η ίδια την πρόταση που κάνουν οι ιδιοκτήτες σε όλους τους εργαζόμενους, να αποτελέσουν μια ομάδα που θα τους ψυχαγωγεί με μουσική και χορό.
Ο πλούσιος Άλμπρεχτ ντύνεται απόκληρος και φτάνει στην ερωμένη του Ζιζέλ με την οποία είναι ερωτευμένος. Τον παρακολουθεί ο Ιλαρίωνας που θέλει και αυτός να κερδίσει την αγάπη της Ζιζέλ. Ο Ιλαρίωνας για να τον εκδικηθεί, προσκαλεί τους ιδιοκτήτες να έρθουν εκεί που είναι οι ερωτευμένοι.
Οι ιδιοκτήτες έρχονται και ο Άλμπρεχτ, βλέποντας την αρραβωνιαστικιά του ανάμεσά τους, προσπαθεί να κρυφτεί.

ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ON LINE:
Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2021 στις 20.00
Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2021 στις 16.00 και στις 20.00
Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2021 στις 16.00 και στις 20.00
Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2021 στις 20.00

ΤΙΜΗ ΚΩΔΙΚΟΥ: 15 ευρώ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ 211 77 01 700

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΚΩΔΙΚΩΝ: 211 77 01 700, 
www.viva.gr www.christmastheater.gr

 

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

ΒΑΤΡΑΧΟΙ Θέατρο Ροές

ΒΑΤΡΑΧΟΙ Θέατρο Ροές   Πρεμιέρα 17 Μαΐου 2024 Η ομάδα Ελλήνων ακροβατών και χορευτών «κι όμΩς κινείται» μετά τις πολύ επιτυχημένες παραστάσεις των «Βακχών», συνεχίζει

ΜΑΥΡΗ ΣΑΜΠΟΥΚΑ – GRANDE – ΘΕΑΤΡΟ ΑΛΣΟΣ

ΜΑΥΡΗ ΣΑΜΠΟΥΚΑ – GRANDE ΤΡΙΤΗ 2 ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΛΣΟΣ Η προπώληση ξεκίνησε: https://www.more.com/theater/mauri-sampouka-1/   Μετά από αμέτρητες «τελευταίες παραστάσεις» και 2 sold out περιοδείες,