ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗΣ & ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΤΖΩΡΤΖΟΓΛΟΥ

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗΣ & ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΤΖΩΡΤΖΟΓΛΟΥ

(On Line / Personal One to One)

 

«Το μεγαλύτερο περιουσιακό στοιχείο που διαθέτεις είναι το μυαλό σου».

Αξιοποίησέ το μέσα από μια συγκεκριμένη μέθοδο

και σκηνοθέτησε τη ζωή σου.

 

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

Σε ΕΦΗΒΟΥΣ από 14 ετών που θέλουν να εισχωρήσουν ακόμα πιο βαθιά στο κόσμο του θεάτρου αλλα και

σε ΕΝΗΛΙΚΕΣ που επιθυμούν να διευρύνουν τις γνώσεις τους μέσα από το θεατρικό παιχνίδι σε συνδυασμο με τους 16 Νόμους της Επιτυχίας του Ναπολεοντα Χιλλ και έννοιες όπως : Αρμονία- Αυτοπειθαρχία-  Σκέψη- Ελκυστική Προσωπικότητα- Μόρφωση – Συνεργασία – Μνήμη – Φαντασία – Ο Νόμος της Έλξης – Περιβάλλον – Δημιουργική φύση της Φαντασίας- Πρωτοβουλία και Ηγεσία.

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ στα τηλ:6973035299 , 2112131171

EMAIL:  [email protected]

INSTAGRAM :  Stratos_Tzortzoglou

FACEBOOK:    Efstratios Tzortzoglou

WEBPAGE:      www.StratosTzo.com

 

Η ΑΠΟΦΑΣΗ (ενα απο τα 15 μαθηματα) ως βασική αιτία επαγγελματικής και προσωπικής επιτυχίας

Η ΑΝΑΒΛΗΤΙΚΟΤΗΤΑ, το αντίθετο της ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, αποτελεί κοινό εχθρό που πρακτικά κάθε άνθρωπος πρέπει να νικήσει.

Σε αυτό το διαδραστικό σεμινάριο θα έχεις την ευκαιρία να δοκιμάσεις την ικανότητά σου να καταλήγεις σε γρήγορες και σαφείς ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ.

Όταν ολοκληρώσεις το σεμινάριο θα είσαι έτοιμος να ΕΦΑΡΜΟΣΕΙΣ τις αρχές που διδάχθηκες τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο.

 

Στο 1o μέρος ο Στρατος Τζωρτζογλου με ένα διαδραστικό τρόπο, θα συνδέσει το συγκεκριμένο κύριο σκοπό σου με την ικανότητα να είσαι αποφασιστικός και θα εξηγήσει:

-ποιο είναι το κριτήριο που πρέπει να διαθέτεις, για να ενισχύσεις την αποφασιστικότητά σου

-τι είναι αυτό που κρίνει μία απόφαση

-ποια είναι τα 4 στάδια της απόφασης και ποια τα 4 στάδια της υλοποίησης της

-ποια είναι τα 10 χαρακτηριστικά που πρέπει να διαθέτεις για να λαμβάνεις ορθές και σαφείς αποφάσεις.

 

Στο 2o μέρος ο Στρατος Τζωρτζογλου σ ένα “βιωματικό παιχνιδι” θεατρικων μονολογων , θα συνδέσει με συγκεκριμένες ασκήσεις το σύστημα αξιών σου με την αποφασιστικότητα ώστε να:

– ξεχωρίσεις τις <<αξίες μέσα>> και τις <<αξίες σκοπούς>>

– αναζητήσεις τις ανάγκες που επιθυμείς να καλύψεις με την υλοποίηση μιας απόφασης

-ανακαλύψεις ποια  συναισθήματα περιμένεις να βιώσεις

-θέσεις τους προσωπικούς και επαγγελματικούς στόχους οι οποίοι και θα σε οδηγήσουν στη δική σου αλήθεια.

 

Ένα διαδραστικό σεμινάριο όπου σκοπός του είναι:

Nα αποκτήσεις τον έλεγχο της σκέψης σου που θα σε οδηγήσει με αποφασιστικότητα σε έναν ωφέλιμο και δημιουργικό σκοπό.

Nα κυριαρχήσεις στους 6 βασικούς φόβους που εμποδίζουν κάθε επαγγελματία να λάβει τις σωστές αποφάσεις.

Να μάθεις να συνδυάζεις και να χρησιμοποιείς τα σημαντικά στοιχεία που επηρεάζουν τη δουλειά σου.

Nα γίνει κατανοητό πώς η “κοινωνική κληρονομικότητα” φυτεύει στον ανθρώπινο νου ιδέες που αναπτύσσουν τη συνήθεια της αναποφασιστικότητας.

Να εξασκήσει τη Φαντασία σου ώστε να ανακαλύψεις τις σωστές λύσεις και να οραματιστείς ένα μέλλον χωρίς περιορισμούς.

Να αποκτήσεις την κατάλληλη σκέψη και συμπεριφορά για την ανάπτυξη της σαφήνειας στην απόφαση.

 

Tα μαθήματα υποκριτικης απο το διαδίκτυο (on line),

είναι ένα ταξίδι ανακάλυψης “εαυτου” μεσω υποκριτικής με τον Στράτο Τζώρτζογλου,

ο οποίος είχε την “ευλογία” να ξεκινήσει την μαθητεία του ως “ο τελευταίος μαθητής του Κάρολου Κουν” στην τελευταία σκηνοθεσία του Κουν στον “Ο Ήχο του Όπλου” στο «Υπόγειο» του Θέατρου Τέχνης.

Συναντήθηκε στο θέατρο ,με κορυφαίους “δάσκαλους” , όπως Μ.Βολανάκης, Ζυλ Ντασσέν, Σ. Ευαγγελάτος, Ρ. Πατεράκη, Α. Βουτσινάς, Γ.Κόκκος, Bijoux de Kant.

και  στον κινηματογράφο με  “Τοπιο στην Ομιχλη” Θ.Αγγελόπουλου,”Φανελα με το 9” Π.Βούλγαρη ,”Πανω Κατω & Πλαγιως” Μ. Κακογιάννη, “Εργενης” Ν.Παναγιωτόπουλου.

Στην τηλεοραση “Γυναικα χωρις Ονομα” με Μ.Τουμασατου,“Σημαδι του Ερωτα”με Β.Μπαρμπα , “Ιδιαιτερα για Κλαμματα”με Σ.Αλιμπερτη.

 

Τα τελευταία χρόνια έζησε στις Η.Π.Α. οπού και παρακολούθησε masterclasses στο L.A. με την “acting coach” Ivanna Chubbuck, της οποίας ξεχωρίζουν οι συνεργασίες της με τον Brad Pitt, τη Halle Berry, τη Charlize Theron, τον James Franco, τον Sylvester Stallone, αλλά και με τον Aaron Speiser ο οποίος συνεργάστηκε ως “acting coach “με τον Will Smith, τη Jennifer Lopez, τον Gerard Butler και τη Marion Cotillard.

 

Δουλειά πάνω σε ρόλους ή κείμενα μέσα από την εμπειρια μου απο τους παραπανω “δασκαλους” όπου εφαρμόζοντας την ελευθερία της σκέψης από την θεωρητική εκπαίδευση και την ελευθερία δράσης , οι συμμετέχοντες αναλύουν ρόλους κι έργα ή συνθέτουν τα δικά τους εμβαθύνοντας σε νέους κόσμους και ερμηνεύοντας τα ως ηθοποιοί μέσα από τα δικά τους πολύτιμα βιώματα και το θεατρικό παιχνίδι, μέσα από την κατανόηση του “άλλου”, του συγγραφέα του ρόλου, του συναδέλφου του εαυτού, θα στηθεί ένας κόσμος “δικός τους” όπως μπορούν να τον οραματιστούν και να τον μοιραστούν μαζί μου.

 

Οι συμμετέχοντες εξοικειώνονται επισης με τους 16 Νόμους της Επιτυχίας του Ν. Χιλλ και με έννοιες όπως : Αρμονία- Αυτοπειθαρχία-  Σκέψη- Ελκυστική Προσωπικότητα- Μόρφωση – Συνεργασία – Μνήμη – Φαντασία – Ο Νόμος της Έλξης – Περιβάλλον – Δημιουργική φύση της Φαντασίας- Πρωτοβουλία και Ηγεσία.

 

Δεν είμαι εδώ για να σας διδάξω να “παίζετε”.

Η κάμερα ή σκηνή του θεάτρου εκθέτει όποιον ενεργεί με κόλπα και απάτες.

Είμαι εδώ για να σας βοηθήσω να αλλάξουμε μαζί το σύστημα πεποιθήσεων σας.

Οι μεγάλοι ηθοποιοί είναι σπουδαίοι, επειδή έχουν μια συγκεκριμένη σειρά πεποιθήσεων για τον εαυτό τους και για το ποιά θα έπρεπε να είναι η δουλειά τους.

Είμαι εδώ λοιπόν, για να σας βοηθήσω να “πιστέψετε”.

Η “ηθοποιία” είναι ευκολότερη από αυτό που πιστεύουμε ότι είναι και συνήθως ή υπερ-παίζουμε ή υπεραναλύουμε τον ρόλο μας.

Τα εμπόδια μεταξύ εσάς και της επιτυχίας σας είναι φραγμοί που έχετε θέσει εκεί εσείς.

Αλλά τι είναι; Γι ‘αυτό είμαι εδώ.

 

Μετά από χρόνια και χρόνια παρακολουθώντας ηθοποιούς και εργαζόμενος ως ηθοποιός, έχω οξύνει τις αισθήσεις μου από όπου προέρχονται αυτά τα εμπόδια.

Πιστευω υστερα απο 33 χρονια εμπειριας στη σκηνη του Θεατρου η μπροστα στην καμερα ότι:

“Η εκπαίδευση ήταν πάντα το πιο σημαντικό κομμάτι της ζωής μου.

Οι δάσκαλοι, οι μέντορες και εκείνοι που μου έδωσαν ευκαιρίες κατά μήκος του ταξιδιού μου στη σκηνή αλλά κυρίως στη ζωή, με έκαναν να αισθάνομαι ευλογημένος, επειδή μου δίδαξαν την αξία της προσπάθειας να γίνομαι ολοένα και καλύτερος.

“Αλλάξτε μέσα στον εαυτό σας” και από εκεί όλα είναι δυνατά.

 

Πιστέψτε στην δύναμη του εαυτού σας στο να μπορείτε να διηγηθείτε την κρυμμένη ιστορία σας, να είστε ονειρευτές και όχι ονειρευόμενοι, να είστε ζωντανοί. Το μεγαλύτερο δώρο που πρέπει να δώσουμε στον κόσμο είναι ο ειλικρινής, μοναδικός μας εαυτός!

Δεν υπάρχει όριο στο τι μπορείτε να κάνετε, στο τι μπορείτε να ονειρεύεστε ,τι μπορείτε να επιτύχετε. Ας μιλήσουμε μια γλώσσα που μπορεί να ακουστεί μόνο μέσα από την καρδιά.

Όπως είπε κάποτε ο μέντοράς μου Κάρολος Κουν,

“Πρέπει να πιστεύεις σε θαύματα για να γίνονται θαύματα”.

 

Εάν το πιστεύετε κι εσείς αυτό ,τότε όλα είναι πιθανά, δεν έχει σημασία ποιός είσαι, από που έρχεσαι ,ή πόσα χρήματα έχετε.

Πιστέψτε στο μεγαλείο του εαυτού σας και στις ικανότητές του.

Δεν υπάρχουν όρια στο “όνειρο”.

 

“Η δουλειά ενός ηθοποιού”.

Δίνοντας ζωή στον χαρακτήρα, δίνοντας νόημα στις λέξεις, αφού πρώτα τις έχεις “χωνέψει”, για να μπορέσεις να “ταξιδέψεις μέσα στο ρόλο”.

Ένας ηθοποιός πρέπει να μπορεί να  “αναπνέει” καθημερινή, φυσική , ανθρώπινη συμπεριφορά, αναμιγνύοντας , την καθημερινότητα της ζωής του με το απεριόριστο πεδίο της φαντασίας του, ώστε να βιώνει “αληθινά’ τους χαρακτήρες που θα πρέπει να υποδύεται.

Η προσωπική εμπειρία ζωής ενός ηθοποιού είναι πολύ σημαντική!

Το κατά πόσο συνειδητοποίει τον κόσμο γύρω του.

 

Οι ηθοποιοί πρέπει να είναι αρκετά “ελεύθεροι” για να “επιτρέπουν” να εκφράζεται το φώς τους αλλά και ο «σκαιώδης εαυτός» τους ,η σύγχυση αλλά και η γενναιοδωρία τους η γαληνή  αλλά  και η βία τους, που είναι εγγενώς μέσα τους , για να μπορέσουν να υποστηρίξουν τον χαρακτήρα του ρόλου τους.

Για να γίνει αυτό, ο/η ηθοποιός πρέπει να ζεί στο “ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ” , με την “αλήθεια” της ζωής τους ,όπως όταν οι ίδιοι την πρώτο- βίωσαν μέσα σε “δεδομένες συνθήκες”.

Αυτό μπορεί να συμβεί,μόνο  όταν είστε αρκετά “χαλαροί “ για να ζήσετε την στιγμή , κάτω από τις δεδομένες συνθήκες του έργου και ταυτόχρονα κάνοντας  δυνατές επιλογές – «ρίσκα», έτσι ώστε ο χαρακτήρας του ρολού σας να μπορεί να εκφραστεί πλήρως και αληθινά ,από μέσα σας, απο αυτό που ήδη γνωρίζετε και μερικές φορές δεν ξέρετε ότι το γνωρίζετε.

 

Ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΝΟΥΣ μπορεί να δημιουργηθεί μέσω συνδυασμού ή συγχώνευσης, σε πνεύμα απόλυτης αρμονίας, δύο ή περισσότερων νοών. Από αυτή την αρμονική ανάμειξη, η χημεία του νου δημιουργεί έναν τρίτο νου, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί από έναν ή όλους τους μεμονωμένους νόες. Αυτός ο Κυρίαρχος Νους παραμένει διαθέσιμος όσο συνεχίζεται η φιλική, αρμονική συμμαχία ανάμεσα στους μεμονωμένους νόες. Μόλις διασπαστεί η φιλική συμμαχία, θα αποσυντεθεί και κάθε απόδειξη της προηγούμενης ύπαρξής του θα εξαφανιστεί.

 

Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΣΚΟΠΟΣ θα σε διδάξει πώς να αξιοποιήσεις την προσπάθεια που οι περισσότεροι χαραμίζουν προσπαθώντας να βρουν την εργασία της ζωής τους. Αυτό το μάθημα θα σου δείξει πώς να ξεμπερδεύεις μια για πάντα από την έλλειψη σκοπού και πώς να αφιερώνεσαι ψυχή τε και σώματι σε έναν συγκεκριμένο και καλά καθορισμένο στόχο ως έργο ζωής.

 

Η ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ θα σε βοηθήσει να κυριαρχήσεις στους έξι βασικούς φόβους που ταλανίζουν τον κάθε άνθρωπο – τον φόβο της Φτώχειας, τον φόβο της Αρρώστιας, τον φόβο των Γηρατειών, τον φόβο της Επίκρισης, τον Φόβο της Απώλειας της Αγάπης Κάποιου και τον Φόβο του Θανάτου. Θα σου διδάξει τη διαφορά μεταξύ εγωπάθειας και πραγματικής αυτοπεποίθησης, η οποία βασίζεται σε συγκεκριμένη και εκμεταλλεύσιμη γνώση.

 

Η ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΗΣ θα σε διδάξει πώς να κατανέμεις συστηματικά το εισόδημά σου, έτσι ώστε ένα σημαντικό ποσοστό του να συσσωρεύεται σταθερά, δημιουργώντας μια από τις μεγαλύτερες γνωστές πηγές προσωπικής δύναμης. Κανείς δεν μπορεί να πετύχει στη ζωή εάν δεν αποταμιεύει χρήματα. Δεν υπάρχει εξαίρεση σ’ αυτόν τον κανόνα και κανείς δεν μπορεί να τον αγνοήσει.

 

Η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΚΑΙ Η ΗΓΕΣΙΑ θα σου δείξουν πώς να γίνεις ηγέτης αντί ακόλουθος στον χώρο που θα επιλέξεις να δραστηριοποιηθείς. Θα σου αναπτύξει το ένστικτο της ηγεσίας, το οποίο θα σε κάνει βαθμιαία να ανέλθεις στην κορυφή όλων αυτών που συμμετέχεις.

 

Η ΦΑΝΤΑΣΙΑ θα σου διεγείρει τον νου, ώστε να συλλαμβάνεις νέες ιδέες και να αναπτύσσεις νέα σχέδια, τα οποία θα σε βοηθήσουν να πετύχεις τον Συγκεκριμένο, Κύριο Σκοπό. Αυτό το μάθημα θα σε διδάξει πώς να «χτίζεις νέα σπίτια από παλιές πέτρες» – τρόπος του λέγειν. Θα σου δείξει πώς να δημιουργείς νέες ιδέες από παλιές, καλά γνωστές έννοιες, και πώς να βρίσκεις νέες χρήσεις για παλιές ιδέες. Αυτό το μάθημα από μόνο του ισοδυναμεί με μια πολύ πρακτική μέθοδο πωλήσεων και σίγουρα θα αποτελέσει πλούσιο χρυσωρυχείο γνώσης για το άτομο που θα ασχοληθεί σοβαρά μαζί του.

 

Ο ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΣ θα σε βοηθήσει να «παραγεμίσεις» με ενδιαφέρον για σένα και τις ιδέες σου όλους αυτούς με τους οποίους έρχεσαι σε επαφή. Ο ενθουσιασμός είναι το θεμέλιο της Ευχάριστης Προσωπικότητας, την οποία πρέπει να έχεις,

προκειμένου να επηρεάσεις άλλους να συνεργαστούν μαζί σου.

 

Ο ΑΥΤΟΕΛΕΓΧΟΣ είναι το «ρυθμιστικό γρανάζι» με το οποίο ελέγχεις τον ενθουσιασμό σου και τον κατευθύνεις εκεί που θέλεις. Αυτό το μάθημα θα σε διδάξει, με πολύ πρακτικό τρόπο, πώς θα γίνεις «αφέντης του πεπρωμένου σου και Καπετάνιος της Ψυχής σου».

 

Η ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠ’ ΟΣΑ ΠΛΗΡΩΝΕΣΑΙ είναι ένα από τα σημαντικότερα μαθήματα της μεθόδου του Νόμου της Επιτυχίας. Θα σε διδάξει πώς να εκμεταλλεύεσαι τον Νόμο της Αυξανόμενης Ανταπόδοσης, που τελικά θα σου διασφαλίσει χρηματική ανταμοιβή πολύ μεγαλύτερη απ’ όσο κοστολογούνται οι υπηρεσίες που προσφέρεις. Κανείς δεν μπορεί να γίνει πραγματικός ηγέτης σε κανέναν τομέα της ζωής, εάν δεν αναπτύξει τη συνήθεια να προσφέρει περισσότερη και καλύτερη δουλειά απ’ όση πληρώνεται.

 

Η ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ είναι το «υπομόχλιο» πάνω στο οποίο πρέπει να τοποθετήσεις τον μοχλό των προσπαθειών σου. Και αν το τοποθετήσεις έξυπνα, μπορείς να μετακινήσεις βουνά ολόκληρα από εμπόδια. Αυτό το μάθημα μόνο έχει φτιάξει στρατιές από Αριστοτέχνες Πωλητές. Έχει αναπτύξει ηγέτες σε χρόνο ρεκόρ. Θα σε διδάξει πώς να μεταμορφώσεις την προσωπικότητά σου, έτσι ώστε να μπορείς να προσαρμόζεσαι είτε σε κάθε περιβάλλον είτε με κάθε άλλη προσωπικότητα, έτσι ώστε να κυριαρχείς εύκολα.

 

Η ΟΡΘΗ ΣΚΕΨΗ είναι ένα από τα σημαντικότερα θεμέλια κάθε ανθεκτικής στον χρόνο επιτυχίας. Αυτό το μάθημα σε διδάσκει πώς να διαχωρίζεις τα «πραγματικά στοιχεία» από τις απλές «πληροφορίες». Σε διδάσκει πώς να οργανώνεις τα πραγματικά στοιχεία σε δύο κατηγορίες: τα «σημαντικά» και τα «μη σημαντικά». Σε διδάσκει πώς να καθορίσεις τι είναι «σημαντικό» πραγματικό στοιχείο. Σε διδάσκει πώς να χτίζεις συγκεκριμένα λειτουργικά σχέδια στο πλαίσιο οποιασδήποτε επιδίωξης, χρησιμοποιώντας ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.

 

Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ σε διδάσκει πώς να εστιάζεις την προσοχή σου πάνω σε ένα αντικείμενο τη φορά, ώσπου να καταστρώσεις πρακτικά σχέδια για να κυριαρχήσεις πάνω στο αντικείμενο. Θα σε διδάξει πώς να συμμαχήσεις με άλλους, έτσι ώστε να χρησιμοποιήσεις τη γνώση τους για να υποστηρίξεις τα δικά σου πλάνα και σκοπούς. Θα σου δώσει πρακτική, λειτουργική γνώση των δυνάμεων γύρω σου και θα σου δείξει πώς να τις δαμάζεις και να τις χρησιμοποιείς για να προωθείς το συμφέρον σου.

 

Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ θα σε διδάξει την αξία της ομαδικής εργασίας σε όλα όσα κάνεις. Στο μάθημα αυτό θα διδαχτείς πώς να εφαρμόζεις τον νόμο του «Κυρίαρχου Νου» που περιγράφεται στην Εισαγωγή και στο Δεύτερο Μάθημα. Αυτό το μάθημα θα σου δείξει πώς να συντονίζεις τις προσπάθειές σου με εκείνες των άλλων, έτσι ώστε οι προστριβές, η ζήλια, η διαμάχη, ο φθόνος και η απληστία να εξαλειφθούν. Θα μάθεις πώς να χρησιμοποιείς όλα όσα έχουν μάθει άλλοι άνθρωποι για την εργασία στην οποία εμπλέκεσαι.

 

Η ΠΡΟΣΟΔΟΦΟΡΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ θα σε διδάξει πώς να μετατρέψεις σε χρήσιμα εργαλεία όλα τα λάθη που έκανες στο παρελθόν και όσα θα κάνεις στο μέλλον. Θα σε διδάξει τη διαφορά μεταξύ «αποτυχίας» και «πρόσκαιρης ήττας», διαφορά μεγάλη και πολύ σημαντική. Θα σε διδάξει πώς να κερδίζεις από τις αποτυχίες σου και από τις αποτυχίες των άλλων.

 

Η ΔΙΑΛΛΑΚΤΙΚΟΤΗΤΑ θα σε διδάξει πώς να αποφύγεις τις καταστροφικές επιδράσεις της φυλετικής και θρησκευτικής προκατάληψης, η οποία σημαίνει ήττα για εκατομμύρια ανθρώπους που επιτρέπουν στον εαυτό τους να αναμειχθεί σε ανόητες διαφωνίες γι’ αυτά τα ζητήματα, δηλητηριάζοντας τον νου τους και κλείνοντας την πόρτα στη λογική και την έρευνα.

 

Αυτό το μάθημα είναι ο δίδυμος αδελφός εκείνου πάνω στην ΟΡΘΗ ΣΚΕΨΗ, επειδή κανείς δεν μπορεί να σκέφτεται ορθά χωρίς να αναπτύξει διαλλακτικότητα. Η αδιαλλαξία κλείνει το βιβλίο της Γνώσης και γράφει στο εξώφυλλο: «Τέρμα, τα έμαθα όλα!». Η αδιαλλαξία κάνει εχθρούς εκείνους που θα έπρεπε να είναι φίλοι. Καταστρέφει τις ευκαιρίες και γεμίζει τον νου με αμφιβολία, έλλειψη εμπιστοσύνης και προκατάληψη.

 

Η ΕΞΑΣΚΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ ΚΑΝΟΝΑ θα σε διδάξει πώς να χρησιμοποιείς αυτόν τον μεγάλο συμπαντικό νόμο της ανθρώπινης συμπεριφοράς, έτσι ώστε να παίρνεις εύκολα την αρμονική συνεργασία κάθε ατόμου ή ομάδας ατόμων. Η έλλειψη κατανόησης του νόμου πάνω στον οποίο βασίζεται η φιλοσοφία του Χρυσού Κανόνα, είναι μία από τις μεγαλύτερες αιτίες της αποτυχίας εκατομμυρίων ανθρώπων που παραμένουν στη δυστυχία, τη φτώχεια και την ανέχεια σε όλη τους τη ζωή. Αυτό το μάθημα δεν έχει καμία σχέση με οποιασδήποτε μορφής θρησκεία ούτε με τον σεκταριανισμό, όπως δεν έχουν ούτε τα άλλα μαθήματα της μεθόδου του Νόμου της Επιτυχίας.

 

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

ΝΙΚΟΣ ΖΙΩΓΑΛΑΣ  «Ο φίλος μου ο Μπρα»

ΝΙΚΟΣ ΖΙΩΓΑΛΑΣ  «Ο φίλος μου ο Μπρα» Κυκλοφορεί ψηφιακά από το Ogdoo Music Group Κυκλοφορεί το καινούργιο τραγούδι του Νίκου Ζιώγαλα από το Ogdoo Music Group. Σε στίχους και μουσική που έγραψε ο