Τάμτα “Awake” Official Music Video

Τάμτα

“Awake”

Official Music Video

Σήμερα 13 Ιανουαρίου, πραγματοποιείται σχηματισμός Νέας Σελήνης στον Αιγόκερω και σηματοδοτεί νέα ξεκινήματα και αλλαγές. Η ημερομηνία κυκλοφορίας του νέου μουσικού video της Τάμτα είναι ένα σχεδόν τυχαίο γεγονός όπως και ο συμβολισμός του Αιγόκερω που αποτελεί ένα από τα βασικά δημιουργικά στοιχεία του εγχειρήματος.

Μετά την οπτικοποίηση των τραγουδιών Sex With Your Ex”, “YALA” και “Hold On, o κύκλος κλείνει με το Awake, που αποτελεί μια από τις πιο ιδιαίτερες ρεπερτοριακές επιλογές από το ομότιτλο EP της Τάμτα που κυκλοφορεί από τη Minos EMIa Universal Music Company. Η συγκλονιστική ερμηνευτική μπαλάντα οπτικοποιήθηκε από τον Τηλέμαχο Αλεξίου. Με επιρροές από τον Werner Schroeter, τον Alejandro Jodorowsky, τον Jean Cocteau και την Vivienne Westwood η Τάμτα μεταμορφώνεται σε μια ιέρεια που μέσα από τις κάρτες Ταρώ μας δείχνει το μονοπάτι προς την αγάπη και την αφύπνιση.

«I walked through the mirror into the abyss of the self,

and I gazed at the stars in the vast darkness, now I see me clearly… Capricornus»

Μπορεί τις τελευταίες μέρες όλοι να μιλούν για την εντυπωσιακή της εμφάνιση στη σκηνή του MadWalk και πιο συγκεκριμένα στο catwalk του Sotiris Georgiou σε μια άκρως επιβλητική και performance της επιτυχίας της Hold On, η ίδια όμως δεν φαίνεται να επαναπαύεται λεπτό. Με αυτό το εσωτερικό τραγούδι γράφεται ο επίλογός του πολύ επιτυχημένου αγγλόφωνου EP και η ανατρεπτική Τάμτα, για άλλη μια φορά, μας αποδεικνύει ότι δεν σταματά να επανεφεύρει την εικόνα και τον καλλιτεχνικό εαυτό της, να εντυπωσιάζει και να μεταμορφώνεται.

 

“Awake”

Written By: Andrew Holyfield, Marcia Thadea Angèle Sondeijker, Eric Matthew Lumiere, Roel Rats, Ryuichi Flores

Δείτε το official video στο YouTube:

https://www.youtube.com/watch?v=pZFabK1tbcY

Βρείτε το EP Awake” σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες:

https://tamta.lnk.to/AwakePR

Κυκλοφορεί από τη Minos EMI, a Universal Music Company

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

ΝΙΚΟΣ ΖΙΩΓΑΛΑΣ  «Ο φίλος μου ο Μπρα»

ΝΙΚΟΣ ΖΙΩΓΑΛΑΣ  «Ο φίλος μου ο Μπρα» Κυκλοφορεί ψηφιακά από το Ogdoo Music Group Κυκλοφορεί το καινούργιο τραγούδι του Νίκου Ζιώγαλα από το Ogdoo Music Group. Σε στίχους και μουσική που έγραψε ο