Χρωματικά Αρώματα/ Art Place

Χρωματικά Αρώματα

Ο Κυριάκος Πεταλίδης υποδέχεται, στο ολοκαίνουργιο Art Place , τις εικαστικές προτάσεις 18 καταξιωμένων δημιουργών. Πρόκειται για μία ομαδική παρουσίαση ζωγραφικών έργων, γλυπτών, κεραμικών και κατασκευών με τίτλο: Χρωματικά Αρώματα.

Παιγνίδια του χρωστήρα, εναλλακτικές ζωγραφικές τάσεις και τολμηρές εφαρμογές έρχονται να δώσουν απλόχερα στον επισκέπτη αρώματα μιας διαφορετικής πραγματικότητας από αυτή που βιώνουμε στη νέα καθημερινότητα που δημιουργήθηκε και στην Ελλάδα, λόγω της πανδημίας του ιού Covid 19.

Πρωταγωνιστές στην εικαστική αυτή παρουσίαση είναι οι: Αγλαία Αγγελάκη, Κέλλυ Αθανασιάδου, Εύα Αποστολάτου, Νίνα Ασπετάκη, Στάθης Βατανίδης, Γιώργος Γιώτσας, Θεοδόσης Δαυλός, Ειρήνη Ζάρρα, Ειρήνη Κανά, Στέλιος Κατσιμίχας, Σοφία Παπαγεωργίου, Εύα Νικολακάκη, Παναγιώτης Παπαδόπουλος, Αναστασία Παπαθανασίου, Ηλίας Παπανικολάου, Μαρίνα Πετρή, Χρήστος Σαλταμούρης, Ανδρέας Fins.

 

Σε μια περίοδο που όλα γύρω κινούνται αργά σε φόντο γκρίζο έρχονται οι συγκεκριμένες εικαστικές προτάσεις των 18 να μοιράσουν αισιοδοξία, μέσα από την τέχνη τους θέτοντας τον θεατή σε μία διαλογιστική διαδικασία με εργαλείο το χρώμα.

 

Άνοιγμα : Σάββατο 31 Οκτωβρίου 12:00 – 15:00

Διάρκεια : 31/10 – 11 Νοεμβρίου 2020 / Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή 11:00 – 20:00

Τετάρτη, Σάββατο 11:00 – 15:00

Υπενθύμιση:  Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική και ο μέγιστος αριθμός ατόμων που μπορούν να παρεβρίσκονται  ταυτόχρονα στον εσωτερικό χώρο είναι 6.

 

 

Σκουφά 27 / Αθήνα – 10673    [email protected]      2121072771- 6985085812

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

ΧΟΡΕΥΤΙΚΗ ΠΑΝΟΥΚΛΑ | Σύγχρονο Θέατρο

Κωνσταντίνος Μάρκελλος   ΧΟΡΕΥΤΙΚΗ ΠΑΝΟΥΚΛΑ Dancing Plague Από 22 Οκτωβρίου Στο Σύγχρονο Θέατρο   Η θεατρική έκπληξη του Μαΐου, που παρουσιάστηκε στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά-Σκηνή

«Ψηλά απ’ τη Γέφυρα» στο Θέατρο Βεάκη

«Ψηλά απ’ τη Γέφυρα» Η νέα παράσταση του Γιώργου Νανούρη στο Θέατρο Βεάκη με τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη, την Ιωάννα Παππά στους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Η ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ

Μια Τελεία… είναι μόνο η αρχή!

Μια Τελεία… είναι μόνο η αρχή!   από τη θεατρική ομάδα ΟΝΕΙΡΟΔΡΑΜΑ   Μια ΝΕΑ παράσταση-εργαστήρι που ενισχύει την βιωματική μάθηση στο ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ