The City Light/ Blank Wall Gallery

Ατομική Έκθεση

Anton Alymov

The City Light

Έναρξη Έκθεσης: Παρασκευή 6 Νοεμβρίου, 20:30

Blank Wall Gallery

Φωκίωνος Νέγρη 55 Κυψέλη

[p]+30.211.4052.138 [m]+30.694.3868.124 www.blankwallgallery.com

 

Διάρκεια έκθεσης: Από Παρασκευή 6 Νοεμβρίου έως Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2020

 

Η δουλειά του φωτογράφου Anton Alymov με τίτλο “The City Light θα εκτεθεί στη Blank Wall Gallery, με αστικά τοπία, ξεκινώντας τη Παρασκευή 6 Νοεμβρίου.

Ο Anton παίρνει τους θεατές σε ένα ταξίδι-περιπέτεια θέλοντας να τους δείξει την ατμόσφαιρα της κάθε πόλης που παρουσιάζεται σε αυτή την έκθεση.

Για το φωτογράφο το συναίσθημα που δημιουργείται είναι πολύ σημαντικό, αφού στόχος του είναι ο θεατής να αισθανθεί το ίδιο συναίσθημα που ένιωσε και ο ίδιος όταν περπατούσε βράδυ στους δρόμους του Παρισιού ή νωρίς το πρωί στο Λονδίνο.

Η μελέτη του Anton, πάνω σε έργα διάσημων ζωγράφων εφαρμόζεται στη φωτογραφία, με αποτέλεσμα να καταφέρει να δημιουργήσει εικόνες με χαρακτήρα, οι οποίες μπορούν να αντικατοπτρίσουν τα συναισθήματά του.

 

Ο Anton έχει δημοσιεύσει δουλειά του σε όλο τον κόσμο και έχει πολλές φορές μιλήσει για την τεχνική του σε περιοδικά. Επίσης έχει υπάρξει κριτής σε φωτογραφικούς διαγωνισμούς με θέμα το αστικό τοπίο. Έχει διακριθεί σε πολλούς φωτογραφικούς διαγωνισμούς όπως στα ND Photography Awards το 2019 και τα φωτογραφικά βραβεία Monovisions.

 

Σε αυτή την έκθεση, ο Anton παρουσιάζει κάποια έργα του για πρώτη φορά. Είναι δουλειά του που δεν έχει δημοσιευθεί ή εκδοθεί στο παρελθόν.

 

Θα χαρούμε να σας δούμε σε αυτή την έκθεση και να σας παρουσιάσουμε τη δουλειά του Anton, η οποία θα εκτίθεται στη γκαλερί μας μέχρι την Τετάρτη 11 Νοεμβρίου.

 

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι λόγω των περιοριστικών μέτρων και για την ασφάλεια όλων, η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική στο χώρο και θα ελέγχεται η ροή των επισκεπτών στην αίθουσα.

 

 

 

 

Είσοδος Ελεύθερη

 

Πληροφορίες:

www.blankwallgallery.com

[email protected]

[p]+30.211.4052.138

[m]+30.694.3868.124

 

Ωρες:

Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη

και Παρασκευή: 17:30 – 21:30

Σάββατο: 12:30 – 14:30

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

ΝΙΚΟΣ ΖΙΩΓΑΛΑΣ  «Ο φίλος μου ο Μπρα»

ΝΙΚΟΣ ΖΙΩΓΑΛΑΣ  «Ο φίλος μου ο Μπρα» Κυκλοφορεί ψηφιακά από το Ogdoo Music Group Κυκλοφορεί το καινούργιο τραγούδι του Νίκου Ζιώγαλα από το Ogdoo Music Group. Σε στίχους και μουσική που έγραψε ο