THE URBAN POETRY/ fashion event

THE URBAN POETRY
Το NGFL πρωτοπόρο, καινοτόμο και μοναδικό!!

Ένα μικρό κομμάτι από αυτό που ζούμε, παρουσιάστηκε  την Κυριακή 25.10 σε υπαίθριο χώρο 2500τμ, στο live fashion event των νέων σχεδιαστών που έκανε την 8η παρουσίασή του, τηρώντας όλους τους όρους ασφαλείας.
Ένα διάλογο χωρίς κουβέντες για την ομορφιά και τη διαφορετικότητα, ανάμεσα σε κόσμο που βιώνει το social distancing, δηλαδή τη κοινωνική απόσταση, απόλαυσαν 350 λάτρεις της μόδας σε 14 εντυπωσιακά outdoor catwalks με συλλογές από νέους σχεδιαστές μόδας, για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2021.
Καθίσματα σε αποστάσεις, επισκέπτες κρυμμένοι πίσω από μάσκες, χωρίς αγγίγματα και ανάμεσα τους τα μοντέλα χωρίς μάσκες, σημείο των καιρών, σε ένα περιβάλλον down town και industrial που δημιούργησε μία νεανική και street style αίσθηση που κυριάρχησε στο NGFL8.

               
Το NGFL, είναι το μοναδικό fashion event που έγινε live μετά την πανδημία και το μοναδικό στην Ελλάδα που παρουσιάστηκε live streaming σε χιλιάδες κόσμου που το απήλαυσε από την άνεση του σπιτιού του !!

Οι συλλογές των νέων σχεδιαστών κατά γενική ομολογία ήταν με σχεδιαστική λεπτομέρεια και ραφή που επάξια μπορεί να σταθεί στα καλά καταστήματα της αγοράς .
Έντονα χρώματα, άρωμα ethnic, χειροποίητα πλεκτά μαγιό, μεγάλα κοσμήματα, εντυπωσιακές τσάντες αλλά και αέρινα μακριά φορέματα κυριάρχησαν στα fashion shows και ξύπνησαν μέσα μας την επιθυμία να ζήσουμε του χρόνου ένα καλοκαίρι ελληνικό και ξένοιαστο, αφήνοντας πίσω το άγχος και τη πίεση της φετινής χρονιάς.
Ανάμεσά τους, η συλλογή του Νίκου Αλιάζη η οποία κέρδισε στο διαγωνισμό NGFL AWARD, τον οποίο χορήγησε το Ελληνικό Μορφωτικό Ινστιτούτο και εμπνεύστηκε ο αντιπρόεδρός του κ. Simone Arnaboldi.

O Nίκος Αλιάζης στο πλαίσιο αυτού του διαγωνισμού θα φωτογραφίσει και θα παρουσιάσει τη συλλογή του στη Β.Ιταλία.
Χορηγοί της διοργάνωσης η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΙΣΤΗ, το Ελληνικό Μορφωτικό Ινστιτούτο, η STARBUCKS,και το NAILS COLLEGE by Μarina Korotkova.
Το μακιγιάζ επιμελήθηκε η σχολή Freddy make up stage, τα χτενίσματα των μοντέλων η σχολή Prestige by Telis Kikkeris Shoes’ supporter η εταιρία MIGATΟ. H MAC και η CLINΙQUE προσέφεραν στους επισκέπτες ένα ωραίο goody bag, με προϊόντα τους.
Με την ευχή να ξαναβρεθούμε, έκλεισε το 8ο NGFL το μοναδικό event που προβάλλει αποκλειστικά τους νέους σχεδιαστές, περνώντας το μήνυμα ότι μπορούμε να διοργανώσουμε εκδηλώσεις και να ψυχαγωγηθούμε με οργάνωση και ατομική ευθύνη τηρώντας όλους τους όρους ασφαλείας!!
NGFL9 τον Απρίλιο 2021!!

 

Event Info
Πότε: Κυριακή 25 Οκτωβρίου
Ώρες: 16:00
Πού: The Hub Events, Aλκμήνης 5, Πετράλωνα, Μετρό Κεραμεικός
Διοργάνωση: Stalexpo  τηλ. 2108214687
Website: ngfl.gr |Facebook: ngfl.gr | Instagram: ngfl.gr

 

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

ΝΙΚΟΣ ΖΙΩΓΑΛΑΣ  «Ο φίλος μου ο Μπρα»

ΝΙΚΟΣ ΖΙΩΓΑΛΑΣ  «Ο φίλος μου ο Μπρα» Κυκλοφορεί ψηφιακά από το Ogdoo Music Group Κυκλοφορεί το καινούργιο τραγούδι του Νίκου Ζιώγαλα από το Ogdoo Music Group. Σε στίχους και μουσική που έγραψε ο