Στέλιος Κερασίδης «Γιάννη μου το μαντήλι σου»

Στέλιος Κερασίδης

«Γιάννη μου το μαντήλι σου»

 

Η διασκευή έκπληξη του 8χρονου πιανίστα και συνθέτη, στο γνωστό παραδοσιακό Ηπειρώτικο τραγούδι «Γιάννη μου το μαντήλι σου».

Ο Στέλιος Κερασίδης ξαναχτυπά!

Μετά την επιτυχία του «Ιsolation Waltz» που κυκλοφόρησε κατά την περίοδο της καραντίνας και που προκάλεσε παγκόσμιο ενδιαφέρον, θαυμασμό αλλά και συγκίνηση, μπαίνοντας παράλληλα στη μεγαλύτερη λίστα κλασικής μουσικής του Spotify: Classical New Releases, ο Στέλιος Κερασίδης ο 8χρονος Έλληνας πιανίστας και συνθέτης που έχει χαρακτηριστεί από πολλούς και σαν ο Έλληνας Μότσαρτ έρχεται να μας καταπλήξει και πάλι με μια διασκευή στο παραδοσιακό Ηπειρώτικο τραγούδι «Γιάννη μου το μαντήλι σου».

Δυο κόσμοι φαινομενικά τόσο διαφορετικοί μεταξύ τους, όπως αυτός της κλασικής και εκείνος της παραδοσιακής μουσικής, συναντιούνται αρμονικά σε αυτήν την ιδιαίτερη μουσική συνομιλία, αποδεικνύοντας ότι στη τέχνη δεν χωράνε στερεότυπα.

Πέρα από την ονειρική εκτέλεση του Στέλιου στο πιάνο, στο τραγούδι συμμετέχει και η 16χρόνη Ιωάννα Χαράλαμπους από την Ήπειρο η οποία μας ταξιδεύει με την ερμηνεία της στο κλαρίνο!

Βρείτε και ακούστε το «Γιάννη μου το μαντήλι σου», εδώ:  https://stelioskerasidis.lnk.to/GianniMouToMantiliSouPR

 

https://stelioskerasidis.lnk.to/GianniMouToMantiliSouPR

 

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

Γιάννα Τερζή & Πασχάλης Τερζής

Γιάννα Τερζή & Πασχάλης Τερζής   Γιάννα Τερζή & Πασχάλης Τερζής – 5.000.000 προβολές για το ντουέτο τους «Για Σένα Μόνο»   Πρόκειται αδιαμφισβήτητα για

Thanassis Vassilopoulos “Para Bailar” & “Gitana Morena”

Thanassis Vassilopoulos “Para Bailar” & “Gitana Morena” ft. Victor Espinola   Νέα κυκλοφορία από τον σπουδαίο Έλληνα κλαρινετίστα! Ακούστε το “Para Bailar” στο YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=Qr-QXpz68I0&feature=youtu.be&src=Linkfire&lId=f9dc48e7-f85f-4c23-adbb-77138173f95b&cId=1f3b0af4-1f64-49b5-9848-7d1b3c9a4c3e&ab_channel=ThanassisVassilopoulos   Βρείτε τα “Para Bailar”