Beefbar Athens Sunday Brunch, μία new age παράδοση ξεκινά!

Beefbar Athens Sunday Brunch, μία new age παράδοση ξεκινά!

 

 

To μοναδικό Beefbar του ιδιοφυούς entrepreneur Riccardo Giraudi και του συνεργάτη του στην Αθήνα Wafic Idriss που φιλοξενείται από το περασμένο καλοκαίρι στο Four Seasons Astir Palace, ξεκινά από την Κυριακή 1η Νοεμβρίου μία νέα εμπειρία σε ένα γευστικό ταξίδι γεμάτο αντιθέσεις, δυναμικές προτάσεις και ατρόμητους συνδυασμούς υλικών, που ήδη μετράει δεκαπέντε χρόνια παγκοσμίως. Το concept restaurant με την κορυφαία ποιότητα και τις αναπάντεχες γεύσεις, σερβίρει από την Κυριακή 1η Νοεμβρίου και κάθε Κυριακή από τις 11:30 το πρωί, το πιο ανατρεπτικό και πλούσιο brunch της Αθήνας.

Για το νέο αυτό ραντεβού με τους φανατικούς του brunching, ο chef του Beefbar Athens έπαιξε με τους κώδικες του a la carte menu προκειμένου να διαμορφώσει μία ολιστική πρόταση γεύσης.

Σεβόμενο το αρχετυπικό DNA του, το Beefbar Athens Sunday Brunch δοκιμάζει τις πρωινές και πιο ανάλαφρες εκφράσεις των meat oriented συνθέσεων που το χαρακτηρίζουν, φιλοξενώντας παράλληλα τα πιάτα-σημεία αναφοράς που υπογραμμίζουν ένα κλασικό Κυριακάτικο brunch, όπως τα αυγά σε διάφορες παραλλαγές (Greek style scrambled eggs, chili avocado toast, ποσέ με τρεις διαφορετικές sauce hollandaise) αλλά και Pancakes, Mash Potatoes, French Toast και άλλα γλυκά. Η μεγάλη ποικιλία από classic Beefbar επιλογές όπως το truffle croissant με ζαμπόν, το jamon de kobe beef και το beef ribeye ham, έρχονται σε πλήρη ισορροπία με ανάλαφρα, vegetarian πιάτα όπως το ψητό κουνουπίδι με πράσινο ταχίνι, σουσάμι και ρόδι, αλλά και πιο healthy προτάσεις όπως η σαλάτα super kale και τα yogurt bowls με φρέσκα φρούτα.

Πηγαίνοντας σταθερά την εμπειρία της γεύσης σε νέα επίπεδα, το Beefbar Athens διαμόρφωσε, ειδικά για το Sunday Brunch, ένα εξειδικευμένο Bloody Μary Corner. Προτείνει επίσης επιλογές σε Bellinis και ξεχωριστές ετικέτες κρασιών και σαμπάνιας, ενώ χαρίζει στο μενού του, τόσο για το brunch όσο και το dinner, την μοναδική sauce του εστιατορίου Relais de Paris, που για τους γνώστες θεωρείται η διάσημη παριζιάνικη “secret sauce”. Η θέα στη θάλασσα, μία χαλαρή Κυριακή με μοναδικές γεύσεις, δεν θα μπορούσε να μην συνοδεύεται και από το δικό της dj set, σε έναν χώρο που έχει πλέον καθιερωθεί σαν εστιατόριο-προορισμός.

 

 

Brunch @ Beefbar Athens

Από την Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2020 και κάθε Κυριακή, στις 11:30

BEEFBAR ATHENS Απόλλωνος 40 (Four Seasons Astir Palace) Βουλιαγμένη, Αθήνα, Τηλέφωνο: +30 210 96 70 700, www.beefbar.com

Instagram: @beefbar_athens

 

 

 

 

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

ΝΙΚΟΣ ΖΙΩΓΑΛΑΣ  «Ο φίλος μου ο Μπρα»

ΝΙΚΟΣ ΖΙΩΓΑΛΑΣ  «Ο φίλος μου ο Μπρα» Κυκλοφορεί ψηφιακά από το Ogdoo Music Group Κυκλοφορεί το καινούργιο τραγούδι του Νίκου Ζιώγαλα από το Ogdoo Music Group. Σε στίχους και μουσική που έγραψε ο