Θοδωρής Κοτονιάς & Χριστίνα Μαρία Λαζάρου  «Κοίτα Με Γλυκιά Μου Αγάπη»

Θοδωρής Κοτονιάς & Χριστίνα Μαρία Λαζάρου
«Κοίτα Με Γλυκιά Μου Αγάπη»

 

Ο Θοδωρής Κοτονιάς ο τραγουδοποιός και τραγουδιστής που αγαπήσαμε από μεγάλες επιτυχίες όπως τα «Κλειδιά» και από πολλά άλλα  τραγούδια του, πάντοτε χρωματισμένα από την παράδοση,  μαζί  με την πολυτάλαντη και  εξαιρετικά ιδιαίτερη ερμηνεύτρια Χριστίνα Μαρία Λαζάρου, παρουσιάζουν ένα από τα πιο όμορφα παραδοσιακά τραγούδια της Δράμας.

Όσες φορές ως τώρα συναντήθηκαν μουσικά οι δύο καλλιτέχνες, ξέρουν καλά όσοι βρέθηκαν εκεί, πως συνέβησαν εκπληκτικές βραδιές στα πλαίσια μουσικό-αφηγηματικών παραστάσεων πάντα σε ιδιαίτερα ατμοσφαιρικά μέρη, συνήθως εν μέσω μεγάλης εβδομάδας.

Το τραγούδι είναι ενορχηστρωμένο από τον κιθαρίστα – μουσικοσυνθέτη Κώστα Ανετάκη με τη γνωστή για το μουσικό της ήθος μπάντα των «Έτερονήμισυ». Το video clip είναι αυτοσχέδιο εν μέσω εγκλεισμού και ιντερνετικής ανταλλαγής φωτογραφικού υλικού και βίντεο.

Το αποτέλεσμα συνθέτει μια σύγχρονη μελαγχολική ματιά για ένα τραγούδι που περιγράφει τον αβέβαιο σε χρονική διάρκεια χωρισμό δύο αγαπημένων προσώπων στο μακρινό χθες.

Διαθέσιμο ψηφιακά εδώ

Ακούστε το τραγούδιhttps://www.youtube.com/watch?v=EH7P1thkL2g

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

Γιάννα Τερζή & Πασχάλης Τερζής

Γιάννα Τερζή & Πασχάλης Τερζής   Γιάννα Τερζή & Πασχάλης Τερζής – 5.000.000 προβολές για το ντουέτο τους «Για Σένα Μόνο»   Πρόκειται αδιαμφισβήτητα για

Thanassis Vassilopoulos “Para Bailar” & “Gitana Morena”

Thanassis Vassilopoulos “Para Bailar” & “Gitana Morena” ft. Victor Espinola   Νέα κυκλοφορία από τον σπουδαίο Έλληνα κλαρινετίστα! Ακούστε το “Para Bailar” στο YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=Qr-QXpz68I0&feature=youtu.be&src=Linkfire&lId=f9dc48e7-f85f-4c23-adbb-77138173f95b&cId=1f3b0af4-1f64-49b5-9848-7d1b3c9a4c3e&ab_channel=ThanassisVassilopoulos   Βρείτε τα “Para Bailar”