Ατομική έκθεση παιδικού κολάζ με τίτλο  ” ΚΟΛΛΑ – ΨΑΛΙΔΙ – ΧΑΡΤΙ “

ART APPEL GALLERY

Ατομική έκθεση παιδικού κολάζ
με τίτλο
” ΚΟΛΛΑ – ΨΑΛΙΔΙ – ΧΑΡΤΙ ”

Εγκαίνια: Σάββατο 4 Ιουλίου 2020
ώρα 11:00 – 15:00

Η Art Appel Gallery με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλεί σε μία διαφορετική έκθεση έργων κολάζ με τίτλο “Κόλλα – Ψαλίδι – Χαρτί¨”. Τα έργα που παρουσιάζονται δημιουργήθηκαν από την μικρή Βασιλική, ένα χαρισματικό κορίτσι μόλις 4 ετών, το οποίο κατά τη διάρκεια της καραντίνας δημιούργησε μία σειρά από εικαστικά έργα κολάζ χρησιμοποιώντας μόνο υλικά που υπήρχαν ήδη στο σπίτι. Την περίοδο του εγκλεισμού έφτιαξε πάνω από 70 έργα και μέχρι και σήμερα εξακολουθεί να δημιουργεί.
Η έκθεση αυτή θα θέλαμε να αποτελέσει έμπνευση και ενθάρρυνση για τα παιδιά που έχουν καλλιτεχνικές ανησυχίες αλλά και για τα παιδιά που θα ήθελαν να μυηθούν στο χώρο της Τέχνης, καθώς επίσης και για τους γονείς και κηδεμόνες που στηρίζουν την οποιαδήποτε καλλιτεχνική κλίση των παιδιών τους.
Τα έργα θα προσφερθούν σε συμβολικές τιμές και τα έσοδα θα διατεθούν στον μη κερδοσκοπικό οργανισμό “Dogs’ Voice” που ασχολείται με τη δημιουργία προγραμμάτων προστασίας αστικής πανίδας σε επίπεδο τοπικής αυτοδιοίκησης.
Η έκθεση αυτή θα φιλοξενηθεί στον χώρο της ήδη τρέχουσας ομαδικής έκθεσης της Art Appel Gallery, με τίτλο “Restart-Κόσμος”.

Ευγενική υπενθύμιση: στην γκαλερί τηρούνται τα μέτρα προστασίας όπως αυτά έχουν εξαγγελθεί. Ο μέγιστος αριθμός ατόμων που μπορούν να παρευρεθούν ταυτόχρονα στον χώρο είναι 16 άτομα.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

Εγκαίνια: Σάββατο 4 Ιουλίου, 11:00 – 15:00
Διάρκεια έκθεσης: 4 Ιουλίου – 1 Αυγούστου 2020
Υπεύθυνη επικοινωνίας: Κατερίνα Σωτηρίου, 

ART APPEL GALLERY
Νεοφύτου Βάμβα 5, 106 74 Κολωνάκι Αθήνα, Τηλ: 211 11 540 30, [email protected], social media: @appel.gallery

Ώρες λειτουργίας:
Τρίτη έως Παρασκευή 14:00 – 20:30, Σάββατο 11:00 – 15:00, Κυριακή κλειστά, Δευτέρα κατόπιν ραντεβού

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

BOLSHOI MARIINKSY BALLET STARS DENIS RODKIN AND FRIENDS

Κλασικό μπαλέτο στο Ηρώδειο BOLSHOI MARIINKSY BALLET STARS DENIS RODKIN AND FRIENDS   12 από τους σπουδαιότερους χορευτές των θεάτρων Μπολσόι και Μαριίνσκι παρουσιάζουν τις

Διεθνές Δίκτυο Θεάτρου Ντοκιμαντέρ

Διεθνές Δίκτυο Θεάτρου Ντοκιμαντέρ Έρευνα, καλλιτεχνική δημιουργία και ανάδειξη του Θεάτρου Ντοκιμαντέρ   MEETING EVENT 2020 11, 12 & 13 Σεπτεμβρίου 2020 Σεράφειο του Δήμου