TEREZA ONLINΕ τραγουδώντας με μαθήματα φωνητικής !

H μοναδική TEREZA  “Σε αυτό το δρόμο”… εμένα υπέροχο  “Blues” τραγούδι απ’την ταινία “Tο Kάθαρμα” του Γιώργου Κατσαρού! Kαι νέος «δρόμος» ONLINE τραγουδώντας,  μαθήματα φωνητικής !

 ελληνοαμερικανίδα performer TEREZA με την αισθαντική της φωνή, με σπουδές στο κλασσικό, σύγχρονο τραγούδι από τη Νέα Υόρκη, με μια μέθοδο φωνητικής & ρεπερτορίου για πρώτη φορά στην Ελλάδα, Vocal Sessions ONLINE !

η TEREZA είναι χρόνια μουσικός παραγωγός με εμπειρία στο ραδιόφωνο (98.4/Ant1 Radio/ Cosmos Fm NY)

και Vocal-Coach, σε πολλούς καλλιτέχνες. Μοναδική στο είδος της στην Ελλάδα. Διδάσκει Bilingual Repertoire στο

Ωδείο Τέχνης Γ. Φακανά & στο Studio της Λίγα λόγια για την ίδια, που μας έχει κερδίσει στη δισκογραφία με συνεργασίες όπως με τον Λάκη Παπαδόπουλο και το  περίφημο “Κυπελλάκι” με αγαπημένα

https://youtu.be/aTnB1WJRwvo

τραγούδια το “Ζέστανε Με” “Club

Φεγγάρι”“Στα κρυφά” Και αλλά…

Αμέτρητες διασκευές όπως, το “Πως” “Akouse Me” “Love Me More” “It’s Impossible”

https://youtu.be/MbSEtiGs3Jc

το “No Ordinary Love”

https://youtu.be/2JE_L3RExHw

το worldwide hit “Fly Me To The Moon”

https://youtu.be/DGdj13adniA

που μας έχει μαγέψει με τη φωνή της!

το original single hit “BUZY Woman” !

https://youtu.be/HBMmJbwSINc

Πρωτοπόρος στις μουσικές παραγωγές “Σε αυτό το δρόμο” δίπλα στον μεγάλο συνθέτη ΓΙΏΡΓΟ ΚΑΤΣΑΡΟ, που συμμετέχει live και με το σαξόφωνο του. Τραγούδι, από την ταινία “το κάθαρμα” και την Μάρω Κοντού. Tραγούδι που δεν ακούσαμε μέχρι τώρα στην δισκογραφία,  έγινε διασκευή από την TEREZA.  Μια συνεργασία πρόταση, είδαμε Live και το χειμώνα στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο!

TEREZA, Συνεργασία, πρόταση το τραγούδι σου,

“Σε αυτό το δρόμο” https://youtu.be/z4_ZT637icYσε στιχους Πυθαγόρα, με την μουσική και το σαξόφωνο του μεγάλου μαέστρου,Γιώργου Κατσαρού,  που έδεσαν με την ζέστη σου φωνή, πως αποφάσισες ελληνικό τραγούδι, μετά από τόσα χρόνια που σε έχουμε μάθει με ξένο ρεπερτόριο ?

Μετά το “Fly Me To The Moon” και πολλές ξένες διασκευές,  διάλεξα ελληνικό “Blues” του Γιώργου Κατσαρού, και τον ευχαριστώ για την συμμετοχή του! Tραγούδι από την ταινία “το κάθαρμα” και την Μάρω Κοντού, που δεν κυκλοφόρησε στην δισκογραφία μέχρι τώρα, όταν άκουσα το τραγούδι, ένιωσα πως είναι για την δίκη μου φωνή, ετσι το ενορχήστρωσε  σε Lounge Arrangement ο Βασίλης Γκίνος, ένα δείγμα από το άλμπουμ LP concept που θα ακολουθήσει, από την Splendid / Planetworks.

Πως βιώνεις όλο αυτό το διάστημα?

Είσαι από την Νέα Υόρκη και βλέπουμε καθημερινά ποσό δύσκολη κατάσταση υπάρχει με το Virus COVID-19 ?

Corona COVID-19…. A KILLER  Virus, λυπάμαι που βλέπω ότι δεν έχουν πάρει αυστηρά μέτρα, είναι ότι χειρότερο να βλέπεις το μέρος που μεγάλωσες να έχει τόσα θύματα και κρούσματα. Μιλάω καθημερινά! δύσκολη στιγμή Γιά όλους, σαν ελληνοαμερικανίδα είμαι ανάμεσα σε δυο χώρες, ανησυχώ! Πιστεύω ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι γρήγορος και αποφασισμένος για την ασφάλεια της Ελλάδας ! Στέλνω την αγάπη μου σε όλους και στους δικούς μου στην NY!  I PRAY FOR THE ENTIRE WORLD! Είμαι μέσα, δεν βγαίνω, είμαι στο σπίτι όλα τα κάνω online. Και τα μαθήματα φωνητικής ! θέλω να είμαι θετική, πρέπει να είμαστε ενωμένοι! Nα αλλάξουμε προς το καλύτερο μέσα από όσα ζούμε… να μείνουμε μέσα όλοι!! Nα κάνουμε ένα “Restart” στην ζωή μας!

Μίλησε μας για τα  μαθήματα φωνητικής & τραγουδιού ONLINE By TEREZA?

Είναι για κάθε ηλικία! Μαθαίνουμε τα αγαπημένα μας τραγούδια! Και είναι ένα ωραίο μουσικό break, ότι πιο προοδευτικό και εξελιγμένο υπάρχει για τη φωνή. Μόλις έγιναν τα μέτρα και άλλαξαν τα πάντα στην ζωή των μαθητών, με την πίεση της quarantine λόγω του, Corona Virus COVID – 19, σκέφτηκα πως ο καλύτερος τρόπος “φυγής” είναι το τραγούδι περισσότερο από κάθε άλλη στιγμή… Η Μέθοδος PERSONALITY PLUS Vocal & Live Performance, παρουσιάστηκε στην Ελλάδα μερικά χρόνια πριν, στον ANTENNA / Fame Studio, ANTENNA LAB, και AlphaTv στο DREAMSHOW & Nova Tv. Για σωστή… Φωνητική Τοποθέτηση, Ανάσες / Έκφραση/Ένταση &Έκταση Φωνής / Ear Training. Για τραγουδιστές, ηθοποιούς και για…. όλους!! Έτσι βρίσκει κανείς τη δική του φωνή. Το συν στην προσωπικότητα μας, είναι η φωνή μας! Η φωνή θέλει να μάθεις να τη χειρίζεσαι σωστά, φροντίζω να διδάσκω με κάθε λεπτομέρεια, Voice & Live – Performance, εκεί φαίνεται ο καλός τραγουδιστής οταν μπορεί να αντιληφθεί την λεπτομέρεια. Θα κάνουμε μια συναυλία μαζί με όλους τους μαθητές μου, το καλοκαίρι στο Ωδείο Τέχνης Του Φακανά στο Νέο Φάληρο. Μέχρι τότε σας περιμένω ONLINE, να τραγουδήσουμε μαζί, τα αγαπημένα σας τραγούδια !

•E-mail στο [email protected], •Instagram : terezartist.

•FaceBook : Personality Plus By TEREZA

•TEREZA Official Youtube Channel

UCDEbJrG1QiLvDErb1ug9FBg

•Facebook Page – #TEREZA

•New site : www.tereza.gr

(New/Single)https://youtu.be/z4_ZT637icY

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα