ΟΙ ΑΘΑΝΑΤΟΙ ΚΛΟΪ ΜΠΕΝΤΖΑΜΙΝ

ΟΙ ΑΘΑΝΑΤΟΙ

ΚΛΟΪ ΜΠΕΝΤΖΑΜΙΝ

Εκδόσεις Ενάλιος || Εκδόσεις Ωκεανός

Μεταφράστηκε σε 28 γλώσσες

Best seller στην λίστα των New York Times

ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΣΑΣ,

 

ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΙΛΕΓΑΤΕ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ;

 

Μια μαγευτική ιστορία για την οικογενειακή αγάπη
και την ισχυρή επίδραση των οικογενειακών δεσμών στον ανθρώπινο ψυχισμό.

Ένα συνταρακτικό μυθιστόρημα εξαιρετικής φιλοδοξίας και βάθους.

Στο Λόουερ Ιστ Σάιντ της Νέας Υόρκης κυκλοφορούν φήμες για την άφιξη μιας μυστηριώδους γυναίκας, ενός περιπλανώμενου μέντιουμ που ισχυρίζεται ότι μπορεί να πει σε οποιονδήποτε την ημέρα που θα πεθάνει. Τα τέσσερα παιδιά της οικογένειας Γκολντ, πηγαίνουν κρυφά για να μάθουν τη μοίρα τους.
Οι προφητείες του ισχυρού μέντιουμ θα επηρεάσουν τις δεκαετίες της ενήλικης ζωής τους. Ο μικρός Σάιμον πηγαίνει στη Δυτική Ακτή για να αναζητήσει τον έρωτα στο Σαν Φρανσίσκο της δεκαετίας του ’80. Η ονειροπόλα Κλάρα γίνεται ταχυδακτυλουργός στο Λας Βέγκας προσπαθώντας να αναμίξει την πραγματικότητα και τη φαντασία. Ο μεγαλύτερος γυιός, ο Ντάνιελ, πασχίζει να διατηρήσει την θέση του ως στρατιωτικός γιατρός μετά την αποφράδα 11η Σεπτεμβρίου. Και η βιβλιοφάγος Βάργια καταπιάνεται με έρευνες για τη μακροβιότητα, δοκιμάζοντας τα όρια μεταξύ επιστήμης και αθανασίας…
Με τις επιλογές τους τραβούν μια γραμμή ανάμεσα στο πεπρωμένο, στην πραγματικότητα και στις αυταπάτες τους, σε αυτόν τον κόσμο, αλλά και στον επόμενο.

Βιογραφικό συγγραφέα:

 

Η ΚΛΟΪ ΜΠΕΝΤΖΜΙΝ έχει συγγράψει επίσης το μυθιστόρημα Anatomy of Dreams που κατέκτησε βραβείο μυθοπλασίας Έντνα Φέρμπερ και ήταν υποψήφιο για το πρώτο βραβείο μυθιστορήματος του Center for Fiction. Η Μπέντζαμιν κατάγεται από το Σαν Φρανσίσκο και έχει αποφοιτήσει από το Κολέγιο Βασάρ και το Πανεπιστήμιο του Ουισκόνσιν, όπου πήρε μεταπτυχιακό στη Μυθιστοριογραφία. Ζει με τον σύζυγό της στο Μάντισον του Ουισκόνσιν.

Λεπτομέρειες

Σειρά: Ξένη λογοτεχνία

Σελ: 554  | Τιμή:   15,90

1η κυκλοφορία:  Μάρτιος 2020

ISBN: 978-960-643-021-3

Κωδικός είδους: ΩΚ297

 

Εκδόσεις Ενάλιος || Εκδόσεις Ωκεανός
Πραξιτέλους 40-44, Αθήνα, 10561 || 7ος όροφος
Τηλ. 2103803925 (Εσωτερικό 310)
www.enalios.gr || www.oceanosbooks.gr

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

ΝΙΚΟΣ ΖΙΩΓΑΛΑΣ  «Ο φίλος μου ο Μπρα»

ΝΙΚΟΣ ΖΙΩΓΑΛΑΣ  «Ο φίλος μου ο Μπρα» Κυκλοφορεί ψηφιακά από το Ogdoo Music Group Κυκλοφορεί το καινούργιο τραγούδι του Νίκου Ζιώγαλα από το Ogdoo Music Group. Σε στίχους και μουσική που έγραψε ο