ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΡΡΑΣ “ΡΩΤΑΣ ΑΝ Σ’ ΕΧΩ ΕΡΩΤΕΥΘΕΙ”

ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΡΡΑΣ

“ΡΩΤΑΣ ΑΝ Σ’ ΕΧΩ ΕΡΩΤΕΥΘΕΙ”

Στίχοι: Βασίλης Γιαννόπουλος

Μουσική: Γιάννης Φρασέρης

Ακούστε το τραγούδι στο YouTube σήμερα στις 15:00: https://youtu.be/bk7JP7gcnV4

Βρείτε το τραγούδι σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες: https://VasilisKarras.lnk.to/RotasAnSehoErotefthiPR

«Ρωτάς αν σ’ έχω ερωτευθεί», το πρώτο single από το καινούργιο και ομώνυμο album του Βασίλη Καρρά που θα κυκλοφορήσει αρχές Απριλίου από την MINOS EMI, a UNIVERSAL MUSIC COMPANY.

Ο Βασίλης Καρράς δεν χρειάζεται συστάσεις! Είναι ένας από τους πιο αυθεντικούς και αγαπητούς καλλιτέχνες στον χώρο του λαϊκού τραγουδιού, με κλασικά και διαχρονικά τραγούδια.

Η αυθεντική λαΐκή φωνή και ερμηνεία του Βασίλη Καρρά σε τραγούδια φίλων και σταθερών συνεργατών του τα τελευταία χρόνια, που για μια ακόμα φορά συνθέτουν έναν δίσκο γεμάτο εξαιρετικά τραγούδια, που «μυρίζουν» και θα κάνουν επιτυχία.

«Ρωτάς αν σ’ έχω ερωτευθεί», το πρώτο άκουσμα, από ένα album που έρχεται σε λίγες μέρες και κάθε τραγούδι είναι και μια εξαιρετική στιγμή.

Καλή Ακρόαση!

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

La Divina, στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας

Aria Hotels: Το νέο πολυτελές ξενοδοχείο La Divina υποδέχεται τους επισκέπτες του στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας Τα Aria Hotels, η οικογενειακή αλυσίδα boutique ξενοδοχείων