our Festival 6|| – Ανοιχτό κάλεσμα για συμμετοχή

Συνάντηση Αλληλέγγυων Καλλιτεχνών

“Τέσσερα χέρια είναι πάντα καλύτερα από δύο,

οκτώ καλύτερα από τέσσερα

δεκαέξι καλύτερα από οκτώ…”

 

 

Η διοργανωτική ομάδα του Our Festival προσκαλεί καλλιτέχνες από όλο το φάσμα των Τεχνών (Θέατρο, Μουσική, Χορός, Εικαστικά) να υποβάλουν τις προτάσεις τους για συμμετοχή στο Our Festival 6, που θα πραγματοποιηθεί το Σεπτέμβριο του 2020 στο Θέατρο της Ρεματιάς στο Χαλάνδρι.

 

Το Our Festival 6 είναι ανοιχτό σε κάθε επαγγελματία καλλιτέχνη ή καλλιτεχνική ομάδα που λειτουργεί συλλογικά και με πνεύμα αλληλεγγύης. Η διοργάνωση παρέχει τον χώρο, τον τεχνικό εξοπλισμό και χρηματική αμοιβή, στοχεύοντας στο να αποτελέσει –για μία ακόμη χρονιά- το Our Festival σημείο συνάντησης δημιουργικών ανθρώπων, από το οποίο θα ξεπηδήσουν νέοι προσωπικοί και καλλιτεχνικοί δεσμοί που θα οδηγήσουν σε διαχρονικές πολιτιστικές συμπράξεις.

 

Λίγα Λόγια για το OUR Festival

 

Το Our Festival επιδιώκει να δίνει βήμα σε κάθε καλλιτέχνη που έχει κάτι ενδιαφέρον να αφηγηθεί, αλλά στερείται των μέσων να το κάνει.

 

Παράλληλα, πρόκειται για μία διοργάνωση, την οποία διαχειρίζονται οι ίδιοι οι καλλιτέχνες που συμμετέχουν σε αυτήν. Επαγγελματίες που παρουσιάζουν τη δράση τους, παράλληλα στηρίζουν έμπρακτα το φεστιβάλ, τις υπόλοιπες δράσεις και εν τέλει τους συναδέλφους τους καλλιτέχνες. Με αυτόν τον τρόπο, η κοινότητα του Our Festival παρουσιάζει στο κοινό μια ποιοτική και άρτια καλλιτεχνική διοργάνωση.

 

Είναι ένας θεσμός που, χάρη στη συμμετοχική διάθεση των καλλιτεχνών που τον πλαισιώνουν, κάθε χρόνο διευρύνεται.

 

Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι τον Σεπτέμβριο του 2015, 45 καλλιτέχνες παρουσίασαν 6 δράσεις σε 600 θεατές. Σήμερα, μετά από πέντε χρόνια Our Festival, περισσότεροι από 8.000 θεατές έχουν παρακολουθήσει 99 δράσεις από 492 καλλιτέχνες.

 

 

Πληροφορίες για το OUR Festival 6

 

Το Our Festival 6 θα πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια του πρώτου δεκαημέρου του Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο του “Φεστιβάλ Ρεματιάς”, με την υποστήριξη του δήμου Χαλανδρίου.

 

Το Θέατρο Ρεματιάς και οι δράσεις του Our Festival είναι προσβάσιμα σε καλλιτέχνες και θεατές με αναπηρία.

 

Παρέχονται: χώρος, τεχνικός εξοπλισμός και χρηματική αμοιβή.

 

Δηλώσεις συμμετοχής:Εδώ

 

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων έως: 03/04/2020

 

 

Ταυτότητα OUR Festival

 

Διοργάνωση: “Εμείς” – ομάδα συλλογικού πολιτισμού

Καλλιτεχνική διεύθυνση: Χρήστος Θάνος

Διεύθυνση παραγωγής: Χρίστος Παπαμιχαήλ

Διοργανωτική ομάδα: Νίκος Αξιώτης, Μαρία Θρασυβουλίδη, Μελίσσα Κωτσάκη, Νάντια Περιστεροπούλου, Ελεάννα Σταθοπούλου, Χριστίνα Στουραΐτη, Δήμητρα Σύρου.

Υπηρεσίες Προσβασιμότητας: www.liminal.eu

 

Επικοινωνία: [email protected]

Social Media: FacebookInstagram

 

 

Μία μικρή ιδέα, μπορείτε να πάρετε από τα παρακάτω βίντεο:

 

Our Festival 5_ Open Days

 

Our Festival 5_ Χορός

 

Our Festival 5_ Παιδί

 

Our Festival 5 _ Μουσική

 

Our Festival 5_ Θέατρο

 

 

Περισσότερες Πληροφορίες: εδώ

 

 

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

Αναστασία Ζαννή «Ραντεβού»

Αναστασία Ζαννή «Ραντεβού» Τρίτη 23 Απριλίου στις 21.00 στο Θέατρο Άλσος Η προπώληση άνοιξε: https://www.more.com/music/anastasia-zanni-rantebou/   Ραντεβού στο Θέατρο Άλσος με την Αναστασία Ζαννή. Ένα μουσικό

Ο ΠΡΩΤΟΣ ΟΙΩΝΟΣ (THE FIRST OMEN)

Ο ΠΡΩΤΟΣ ΟΙΩΝΟΣ (THE FIRST OMEN) 4 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗ FEELGOOD Όταν μια νεαρή Αμερικανίδα φτάνει στη Ρώμη για να αφιερώσει τη ζωή της

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ LIVE STREAMING ΓΙΑ ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ

Το livestreaming στις παραστατικές τέχνες Streater project Στο ΑΕΡΟΠΛΟΙΟ-ΤΟΠΟΣ ΑΛΛΟΥ Τέσσερεις Ευρωπαϊκοί καλλιτεχνικοί οργανισμοί στους δαιδαλώδεις και πάντα ενδιαφέροντες δρόμους της τεχνολογίας Συνεργάζονται, ερευνούν και