Καθαρά Δευτέρα στα Ξενοδοχεία του Ομίλου Διβάνη

Ζήστε την Καθαρά Δευτέρα που σας αξίζει στα Ξενοδοχεία του Ομίλου Διβάνη

 

Καθαρά Δευτέρα κάτω από το μυθικό φως του Απόλλωνα

Την Καθαρά Δευτέρα, γιορτάζουμε τα κούλουμα & καλωσορίζουμε την Άνοιξη, στο εστιατόριο Mythos by Divani του ξενοδοχείου Divani Apollon Palace & Thalasso, με θησαυρούς της θάλασας και νηστίσιμες νοστιμιές, σε ένα μαγικό περιβάλλον, με φόντο το απέραντο γαλάζιο της Αθηναϊκής Ριβιέρας.

H προνομιακή τοποθεσία του εστιατορίου Mythos by Divani στην καρδιά της Αθηναϊκής Ριβιέρας το καθιστά την ιδανική απόδραση για μια Σαρακοστιανή εμπειρία μόλις 20’ από το κέντρο της Αθήνας.

 

Δημοφιλές για την υψηλή ποιότητα και τη γαστρονομική του υπεροχή, το εστιατόριο Mythos by Divani προσφέρει στους επισκέπτες της Καθαράς Δευτέρας κορυφαίες σαρακοστιανές προτάσεις με ένα πλούσιο μπουφέ που τα έχει όλα. Από θησαυρούς της θάλασσας και πρωτότυπες επιλογές sushi μέχρι παραδοσιακές σαρακοστιανές λιχουδιές και απολαυστικά νηστίσιμα γλυκά, όλα θα έχουν την τιμητική τους ανήμερα της πατροπαράδοτης γιορτής.

 

Στον φιλόξενο και πολυτελή χώρο του, το εύκολα προσβάσιμο Mythos by Divani υποδέχεται όσους επιλέξουν τα Νότια της Αθήνας για να πετάξουν φέτος τον αετό. Με ανάλαφρη διάθεση και ζωντανή μουσική που δεν θα μπορούσε να λείπει από τη γιορτινή αυτή μέρα, οι θαμώνες του εστιατορίου θα βρεθούν με φίλους και οικείους σε ένα μοναδικό περιβάλλον με θέα τη θάλασσα, για να απολαύσουν τις εμπνευσμένες δημιουργίες του σεφ μας.

Buffet Menu: €58 / άτομο, €25 για παιδιά έως 12 ετών. Tηλ. κρατήσεων: +30 210 8911100, Διεύθυνση: Αγίου Νικολάου 10, Βουλιαγμένη 166 71, Ελλάδα.

 

Καλωσορίζουμε την πιο όμορφη εποχή του χρόνου με ένα ανοιξιάτικο πακέτο διαμονής για το τριήμερο της Καθαρά Δευτέρας. Κλειστέ τώρα τη διαμονή σας σε προνομιακή τιμή (από 170€), απολαύστε τον πλούσιο μπουφέ με τα εκλεκτά εδέσματα μας  για το πρωινό σας, χαλαρώστε στην εσωτερική πισινά του ξενοδοχείου μας, επωφεληθείτε με δωρεάν Στάθμευση και Χρήση του Fitness Center του Ξενοδοχείου μας καθ’ όλη τη διάρκεια της διαμονής σας. Επιπλέον κερδίστε 10% έκπτωση στις θεραπείες Spa και 10% έκπτωση στο Buffet της Καθαρά Δευτέρας στο εστιατόριο Mythos By Divani. Το πακέτο ισχύει από 28 Φεβρουαρίου έως και τις 03 Μαρτίου.

 

Καθαρά Δευτέρα υπό την επιβλητική σκιά των Μετεώρων

Ιδανικό προορισμό για το τριήμερο της καθαρά Δευτέρας αποτελεί το φιλόξενο και πολυτελές ξενοδοχείο του Ομίλου Διβάνη στα Μετέωρα. Το Divani Meteora είναι το ιδανικό  καταφύγιο για απόδραση, εξορμήσεις στην φύση αλλά και οικογενειακές στιγμές.

 

Καλωσορίζουμε μαζί την πιο όμορφη εποχή του χρόνου με ένα ανοιξιάτικο πακέτο διαμονής για το τριήμερο της Καθαρά Δευτέρας.  Υπό την επιβλητική σκιά των ιερών βράχων το μαγευτικό Divani Meteora για τις ημερομηνίες 28 Φεβρουαρίου έως και τις 03 Μαρτίου σας προσφέρει ειδυλλιακά πακέτα διαμονής (από 145€).

Το ξενοδοχείο σας προσκαλεί να πάρετε μία γεύση της τοπικής κουλτούρας, μέσω των παρακάτω δραστηριοτήτων:

 

-Επισκεφθείτε το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας των Μετεώρων

-Ζήστε την εμπειρία ενός μαγευτικού ηλιοβασιλέματος στα Μετέωρα

– Γνωρίστε τα μυστικά του Κρασιού στο Αποστακτήριο Τσιλιλή στα Τρίκαλα

-Απολαύστε βόλτες στις όχθες του ποταμού Ληθαίου

-Περπατήστε στη γραφική Παλιά Πόλη των Τρικάλων

-Επισκεφτείτε το Μουσείο Τσιτσάνη στα Τρίκαλα

-Οργανώστε Road Trip στο Περτούλι & τη Λίμνη Πλαστήρα

– Απολαύστε βόλτες στη φύση  με άλογα, κάνοντας  Ιππασία

 

Καθαρά Δευτέρα στην καρδιά του θεσσαλικού κάμπου

Ιδανικό προορισμό για το τριήμερο της καθαρά Δευτέρας αποτελεί το φιλόξενο και πολυτελές ξενοδοχείο του Ομίλου Διβάνη στη Λάρισα. Το Divani Palace Larissa είναι το ιδανικό μέρος για απόδραση, εξορμήσεις στην φύση αλλά και οικογενειακή θαλπωρή.

 

Καλωσορίζουμε μαζί την πιο όμορφη εποχή του χρόνου με ένα ανοιξιάτικο πακέτο διαμονής για το τριήμερο της Καθαρά Δευτέρας.  Στην καρδιά του θεσσαλικού κάμπου το μαγευτικό Divani Palace Larissa για τις ημερομηνίες 28 Φεβρουαρίου έως και τις 03 Μαρτίου σας προσφέρει ειδυλλιακά πακέτα διαμονής (από 110€).

Στοιχεία επικοινωνίας: Διεύθυνση: Παπαναστασίου 19 | 41222, Λάρισα, Τηλέφωνο: +30 2410 252791-5

 

Ο Όμιλος Ξενοδοχείων Διβάνη

 

Ο Όμιλος Ξενοδοχείων Διβάνη αποτελείται από επτά ξενοδοχειακές μονάδες στην Ελλάδα (Αθήνα, Μετέωρα, Λάρισα και Κέρκυρα), μετρώντας πάνω από 60 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην ιστορία της ελληνικής φιλοξενίας. Με αφετηρία αξίες και ιδανικά που πηγάζουν από την αγάπη για τη φιλοξενία καθώς και τη μοναδικότητα των αναγκών του επισκέπτη, ο Όμιλος Ξενοδοχείων Διβάνη εδραιώθηκε από νωρίς στον Ελληνικό ξενοδοχειακό κλάδο. Οι πρωτοπόρες ιδέες που δεν παύει να εισάγει στον τομέα του Τουρισμού, σε συνδυασμό με την παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου σε όλες τις μονάδες  του Ομίλου, τον ιδιαίτερο χαρακτήρα των ξενοδοχείων του, την οικογενειακή ατμόσφαιρα και την αφοσίωση στην εκπλήρωση κάθε επιθυμίας των επισκεπτών του, αναδεικνύουν τον Όμιλο Ξενοδοχείων Διβάνη σε πρωταγωνιστή στο χώρο του Ελληνικού Τουρισμού

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

La Divina, στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας

Aria Hotels: Το νέο πολυτελές ξενοδοχείο La Divina υποδέχεται τους επισκέπτες του στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας Τα Aria Hotels, η οικογενειακή αλυσίδα boutique ξενοδοχείων