Οχι γούνα στην Eurovision δηλώνει η Ουκρανή τραγουδίστρια

    Η Ουκρανή τραγουδίστρια διαψεύδει την Ελληνίδα σχεδιάστρια μόδας και τονίζει δημοσίως ”Δεν θα φορέσω γούνα στη Eurovision”

Η ΟΥΚΡΑΝΗ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΣΧΕΔΙΑΣΤΡΙΑ ΜΟΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝΙΖΕΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ «ΔΕΝ ΘΑ ΦΟΡΕΣΩ ΓΟΥΝΑ ΣΤΗ EUROVISION”

Η Ουκρανή τραγουδίστρια Anela Nightingale, που προορίζεται να εκπροσωπήσει τη χώρα της στη EUROVISION 2020, διαχωρίζει αξιοπρεπώς τη θέση της και τονίζει ότι ουδέποτε θα φορούσε γούνα καθώς συνδέεται με τη βίαιη θανάτωση ζώων. https://www.youtube.com/watch?v=kev1YkQf6FE&feature=youtu.be&fbclid=IwAR10B5TVLnFlZsfBjSas07wTb5foJOaGssBpkHvWOg8fHNyGqGLBdouaIMk

Εξηγεί πως η Ελληνίδα σχεδιάστρια μόδας Μαρία Βυτινίδου είχε την έμπνευση να πλασάρει τη γούνα ως Ελληνικό προϊόν, παρουσιάζοντάς την ως ένδυμα της τραγουδίστριας και χρησιμοποιώντας την προβολή της στη Eurovision. https://orizontespress.gr/?p=80742&fbclid=IwAR3ae14PtjWxenQQGy_ArwUfupY0Pqq9oHu5dz4IwkiugKMbTGEDp2ViNgo

Προς τιμήν της λοιπόν η κα Anela Nightingale, δείχνει ευαισθησία και πολιτισμό και της ευχόμαστε καλή επιτυχία στην προσπάθειά της και γενικότερα στη δουλειά της.

Όσο για την Ελληνίδα σχεδιάστρια, την καλούμε αφενός να αναρωτηθεί πώς είναι δυνατόν να εκθέτει τόσο δυσάρεστα τη χώρα μας δίνοντας την εντύπωση πως δεν έχουμε καμία σχέση με την ενημέρωση και την πρόοδο στον κόσμο και ειδικότερα στο χώρο της μόδας. Αφετέρου την καλούμε να ενημερωθεί για το τι σημαίνει γούνα, αναφορικά με τα ζώα, το περιβάλλον, αλλά και την υγεία των ανθρώπων, και να εναρμονίσει την ηθική με τις πράξεις της.

Είναι πραγματικά κρίμα να συνδέει το όνομά της με το έγκλημα κατά ανυπεράσπιστων ζώων και να δημιουργεί τόσο αρνητική δημοσιότητα και για το δικό της όνομα.

Η Ομοσπονδία μας για μία ακόμα φορά υπερτονίζει ότι η γούνα προϋποθέτει το βασανισμό και θανάτωση εκατομμυρίων ζώων και εξυπηρετεί μόνο την ανθρώπινη ματαιοδοξία και το κέρδος.

Ευελπιστούμε και η χώρα μας ακολουθώντας την πρόοδο, να περάσει το συντομότερο στην απαγόρευση και σταδιακή κατάργηση αυτής της απόλυτα κατακριτέας παραγωγικής δραστηριότητας και θα μαχόμαστε γι αυτό μέχρι να πραγματοποιηθεί.

 

 

 

Για την Πανελλαδική Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία

 

Ποιοι είμαστεhttps://pfpo.gr/wp-content/uploads/2019/06/%CE%A0%CE%A6%CE%A0%CE%9F-%CE%A0%CE%BF%CE%B9%CE%BF%CE%B9-%CE%B5%CE%AF%CE%BC%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B5.pdf

 

 

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα