Foyer Café Bistrot/ στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά

Foyer Café Bistrot

Πάντα την Κυριακή

 

Το  Foyer Café Bistrot, το εντυπωσιακό, μεγαλοπρεπές φουαγιέ μέσα στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, παρουσιάζει μια σειρά από live εμφανίσεις κάθε Κυριακή στις 20.00, με εξαιρετικούς ερμηνευτές που θα μας ταξιδέψουν στις πιο όμορφες μελωδίες του κόσμου.

 

EVA ON A FLIGHT TO PARIS

ΕΥΑ ΚΟΤΑΝΙΔΗ & ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΜΠΕΝΕΤΑΤΟΣ

8 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ & 5 IΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

 

Η Εύα Κοτανίδη ερμηνεύει τραγούδια που μας θυμίζουν τα μεγάλα μπουλβάρ, αλλά και τα σοκάκια της Μονμάρτης, τις βόλτες στον Σηκουάνα, τις διαδρομές με το μετρό, τις νύχτες στα μπιστρό. Μαζί, στο πιάνο, ο Παντελής Μπενετάτος ενορχηστρώνει και πιλοτάρει αυτήν τη νυχτερινή πτήση Αθήνα-Παρίσι.

 

ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

ROSANNA MAILAN & ROMAN GOMEZ

15 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ & 12 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

 

Η Rosanna Mailan από την Κούβα και o Roman Gomez από την Αργεντινή ερμηνεύουν σε ένα ταξίδι στον χρόνο και στον χώρο, γνωστά τραγούδια από New York Classic Jazz, Boleros (Μεξικό, Κούβα), Bossa Nova (Βραζιλία), Tango (Aργεντινή), Flamenco (Ισπανία) και αγαπημένες κλασικές μελωδίες

από την Ελλάδα.

 

EVA AROUND THE WORLD

ΕΥΑ ΚΟΤΑΝΙΔΗ & ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΜΠΕΝΕΤΑΤΟΣ

22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ & 19 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

 

Η Εύα Κοτανίδη και ο Παντελής Μπενετάτος μας παρουσιάζουν ένα μουσικό μείγμα που κρατάει την υπόσχεσή του για good times μέσα από swing, latin, jazz, cabaret και άλλες μελωδικές και ρυθμικές μεθόδους, σε ένα περιπλανώμενο καμπαρέ, με τραγούδια που συνέλεξαν προσεχτικά από διάφορες γωνιές του πλανήτη.

 

 

ΧΩΡΙΣ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ

ΖΑΝΕΛ & ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΥΜΟΥΣΗΣ

29 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ & 26 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

 

Η Ζανέλ, το κορίτσι με τη βελούδινη φωνή και τη γαλλική φινέτσα, με τη συνοδεία του Χρήστου Κουμούση στο πιάνο, μας ταξιδεύει σε τραγούδια μεγάλων συνθετών όπως του Γιάννη Σπάρτακου, του Γιώργου Μουζάκη, του Μίμη Πλέσσα και του Μάνου Χατζιδάκι και μας θυμίζει κρυμμένα διαμάντια περασμένων δεκαετιών.

 

 

 

Άρωμα θεάτρου, νοσταλγία, προσωπικότητα, ατμόσφαιρα. Με αυτά τα απλά αλλά και τόσο σημαντικά συστατικά, το Foyer Café Bistrot, ένας χώρος μοναδικός που συνδέει τις μνήμες του παρελθόντος με το παρόν, μας προσκαλεί σε μοναδικές αποδράσεις αισθήσεων και αισθημάτων.

 

 

  • Tηλέφωνο Κρατήσεων 2104100450 •

 

Foyer Café Bistrot

Δημοτικό Θέατρο Πειραιά

Λεωφ. Ηρ. Πολυτεχνείου 32

www.facebook.com/FoyerCafeBistrotPiraeus

www.instagram.com/foyercafebistrotpiraeus

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

ΝΙΚΟΣ ΖΙΩΓΑΛΑΣ  «Ο φίλος μου ο Μπρα»

ΝΙΚΟΣ ΖΙΩΓΑΛΑΣ  «Ο φίλος μου ο Μπρα» Κυκλοφορεί ψηφιακά από το Ogdoo Music Group Κυκλοφορεί το καινούργιο τραγούδι του Νίκου Ζιώγαλα από το Ogdoo Music Group. Σε στίχους και μουσική που έγραψε ο