ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ ΤΟΥ ΤΣΑΡΛΙ Charlie’s Angels

ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ ΤΟΥ ΤΣΑΡΛΙ
Charlie’s Angels

Οι περίφημοι Άγγελοι του Τσάρλι συνεχίζουν να δουλεύουν για τον μυστηριώδη κύριο Charles Townsend, του οποίου το ιδιωτικό πρακτορείο ερευνών έχει εξαπλωθεί παγκοσμίως. Έχοντας συγκεντρώσει τις πιο έξυπνες, πιο γενναίες και εξαιρετικά εκπαιδευμένες γυναίκες ανά τον κόσμο, τώρα υπάρχουν διάφορες ομάδες Αγγέλων καθοδηγούμενες από διαφορετικά αφεντικά στις πιο απαιτητικές αποστολές.

H υπέροχη κωμικός και για δεύτερη φορά σκηνοθέτιδα Elizabeth Banks (Pitch Perfect 2) κρατάει τα ηνία της επόμενης γενιάς των ατρόμητων Αγγέλων του Τσάρλι  αναλαμβάνοντας τη σκηνοθεσία και το σενάριο. Στο τολμηρό αυτό εγχείρημα η Kristen Stewart (Twilight),  η Naomi Scott (Aladdin) και η νεοφερμένη Ella Balinska δίνουν σάρκα και οστά στους Αγγέλους του Τσάρλι σε μία απολαυστική, διασκεδαστική και, όπως είναι αναμενόμενο, καταιγιστική περιπέτεια. Μεταμφιέσεις, εξωτικά μέρη, ανατροπές, χιούμορ, γυναικεία αλληλεγγύη, εντυπωσιακές σκηνές δράσης και ειδικά για την ταινία τραγούδια της Ariana Grande ντύνουν το νέο αυτό κεφάλαιο της θρυλικής ομάδας.

21 Νοεμβρίου στους κινηματογράφους από τη Feelgood

 

Trailer:
https://youtu.be/UMqnBL6PIps

 

H υπέροχη κωµικός και για δεύτερη φορά σκηνοθέτιδα Elizabeth Banks (Pitch Perfect 2) κρατάει τα ηνία της επόµενης γενιάς των ατρόµητων Αγγέλων του Τσάρλι , αναλαµβάνοντας τη σκηνοθεσία και το σενάριο. Στο τολµηρό αυτό εγχείρηµα η Kristen Stewart (Twilight), η Naomi Scott (Aladdin) και η νεοφερµένη Ella Balinska δίνουν σάρκα και οστά στους Αγγέλους του Τσάρλι σε µια απολαυστική, διασκεδαστική και, όπως είναι αναµενόµενο, καταιγιστική περιπέτεια. Μεταµφιέσεις, εξωτικά µέρη, ανατροπές, χιούµορ, γυναικεία αλληλεγγύη, εντυπωσιακές σκηνές δράσης και ειδικά για την ταινία τραγούδια της Ariana Grande, ντύνουν το νέο αυτό κεφάλαιο της θρυλικής οµάδας.

 

Το επόµενο µέρος της αγαπηµένης σειράς εγκαινιάζει την ύπαρξη όχι ενός, αλλά πολλών Bosley, τους οποίους υποδύονται διαφορετικοί ηθοποιοί. Έτσι, το κοινό θα απολαύσει τους Djimon Hounsou (Blood Diamond) και Patrick Stewart (Logan), αλλά και την ίδια την Elizabeth Banks στον ρόλο-κλειδί του µεσολαβητή ανάµεσα στους Αγγέλους και τον µυστηριώδη Τσάρλι.

Οι περίφηµοι Άγγελοι του Τσάρλι συνεχίζουν να δουλεύουν για τον µυστηριώδη  κύριο Charles Townsend, του οποίου το ιδιωτικό πρακτορείο ερευνών έχει εξαπλωθεί παγκοσµίως. Έχοντας συγκεντρώσει τις πιο έξυπνες, πιο γενναίες και εξαιρετικά εκπαιδευµένες γυναίκες ανά τον κόσµο, τώρα υπάρχουν διάφορες οµάδες Αγγέλων καθοδηγούµενες από διαφορετικά αφεντικά στις πιο απαιτητικές αποστολές.

 

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 118’

 

 

 

 

 

 

VISIT

INSTAGRAM: FACEBOOK: TWITTER: YOUTUBE:

feelgood_entertainment/ feelgoodentertainment.gr/ FeelgoodEntment Feelgoodentertainment

 

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

ΚΗΤΟΣ του Βαγγέλη Ρωμνιού

Το «Κήτος», αλλάζει στέγη και έρχεται στο ιστορικό Υπόγειο του Θέατρου Τέχνης από τις 17 Μαϊου  έως τις 2 Ιουνίου και μόνο για 11 παραστάσεις.