SAKE STC SOLO SHOW- Kapopoulos Fine Arts Μykonos Gallery

 

SAKE STC SOLO SHOW

 10 Αυγούστου

 Από την τέχνη του γκράφιτι πέρασε στην τέχνη της ζωγραφικής. H Kapopoulos Fine Arts Μykonos Gallery παρουσιάζει το Sake STC Solo Show στις 10 Αυγούστου.

Ο ανήσυχος και πάντα δημιουργικός, καλλιτέχνης, θα παρουσιάσει μια σειρά νέων έργων που φέρουν την αισθητική του γκράφιτι, ενώ ενώνουν με εντελώς πρωτότυπο τρόπο την αρχαία ελληνική κλασική γλυπτική με τον σύγχρονο κόσμο του street art.

Ο Sake γεννήθηκε στην Αθήνα το 79′ αλλά η καλλιτεχνική του προσωπικότητα ξεκίνησε να παίρνει πνοή το 94′ όταν ανακάλυψε τον κόσμο της τέχνης μέσω του graffiti.

Το 2001 ξεκίνησε εντελώς συγκυριακά να ασχολείται με το tattoo κάτι το οποίο διαδραμάτισε έναν σπουδαίο ρόλο στη ζωή του. Το 2005 ίδρυσε το SakeTattooCrew, που στέκεται επάξια στην παγκόσμια tattoo κοινότητα, ξεχωρίζοντας λόγω των ικανοτήτων του στα ρεαλιστικά πορτραίτα σε συνδυασμό με γραφιστικά στοιχεία στο φόντο.

Το 2017 επιστρέφοντας στην παλιά του αγάπη τα γκράφιτι δίνει πνοή σε ενα νεο πρότζεκτ που ονομάζεται “Statue Art Crime” το οποίο ενώνει τις μνημειώδης προτομές και τα κλασικά αρχαία αγάλματα με την street art.

Έχει συμμετάσχει σε καλλιτεχνικά γεγονότα σε Αθήνα και Μύκονο. Επίσης παρουσίασε τα έργα του στο Scope Art Show New York και στο Μοniker Art Fair New York, γνωρίζοντας πολύ μεγάλη επιτυχία με αποτέλεσα να παρουσιάζονται έργα του σε αρκετές γκαλερί σε όλο τον κόσμο.

Μια γεύση από τη δουλειά του θα πάρουμε στη Μύκονο, όπου θα παρουσιάσει μερικά αντιπροσωπευτικά του έργα.

Εγκαίνια 10 Αυγούστου  2019: 21.00 μ.μ.

Διάρκεια ως 11 Αυγούστου 2019.

Ώρες λειτουργίας της έκθεσης: 11.00 το πρωί -1.30 το βράδυ.

Kapopoulos Fine Arts: Ενόπλων Δυνάμεων 15, κεντρικό Ματογιάννι, Μύκονος, τηλ.  22890 27005.

[email protected]

www.kapopoulosart.gr

 

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΑΛΛΟΦΩΝΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

          ΣΤΟ 24ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΑΛΛΟΦΩΝΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ                                                   ΜΕ 6 ΤΑΙΝΙΕΣ     Η Weirdwave  συμμετέχει με έξι ταινίες καταξιωμένων αλλά και νέων, πολλά υποσχόμενων δημιουργών,

«Anna & Margot» της Κωνσταντίνας Ράικου

«Anna & Margot» Θεατρικό έργο της Κωνσταντίνας Ράικου εμπνευσμένο από το «Ημερολόγιο της Άννας Φρανκ» Σκηνοθεσία Γιώργος Δρίβας Από 3 Απριλίου 2024 Θέατρο Βαφείο –